Jump to content
BulForum.com

Дизайн, проектиране, идей

vinyl_master

Recommended Posts

Ако има из между нас хора, който се занимават професионално, непрофисионално и т.н. нека опитат. Молбата ми е да се направи 1 /един/ CD Label, или иначе казано нарисуваното върху компакт диска. Евентуално ако има желаещи ще напиша какво искам да е написано отгоре като "Credits", също евентуално ако си харесам нещо автора му ще бъде възнаграден след лека кореспонденция разбира се.. ееми това е, ако има нещо пишете.

Kакво трябва да представлява? На каква тема е? Все пак трябва да знам в каква насока да тръгна. Може да се опитам да измисля нещо :)

Значи оставям дави води личното ви въображение, ето един пресен пример

DEE REC е представляващия лейбал. "deecd 003" e каталожния номер, също трябва да се вмъкне и "Promo Only Not For Sale", но за да насочите мислите си на някаде, давам да чуите хибридната версия

Охоо ;) Издаваме демо, а ;)

Не се притеснявай. "Родопско Одеало Рекърдс" също набира сили :P и скоро ще покаже среден пръст на всички клишета :P

Promo ше издаваме, нема начин по друг начин аз нещата неги виждам..50 копия мейлирани наляво надясно, но преди тва ми предстой едно друго промо :)

Също за сетъпване на лейбала треа се по трудя..бая ше овисна..но нема начин:)

Предпоженията на mauler се отварят като копираш линка и го paste-неш в Browsera. Самоче ако ще се печатат на нещо различно от домашен настолен принетер, тоя печат с толкова цветове ще излезе доста пара.

cd3 ме зариби доста, снимката която е ползвана ти ли си я правил, хубаво е ваичко да е авторско, доколкото за принтирането..и до там ше стигна сигорно някоя фирма свързана в обалста на рекламата, незнам и аз все още.

Каквито предложения имате казвайте.

снимките са фрии сток фото... леко крива ралта. иначе не е лошо да видиш кое къде и как ще печаташ. аз такова нещо до ся не съм правил... иначе кво му е толкова страшното на пълноцветния печат? пък и на цд3 конкретно много цветове не виждам ;) пък и настолните принтери не са за подценяване :D

снимките са фрии сток фото... леко крива ралта. иначе не е лошо да видиш кое къде и как ще печаташ. аз такова нещо до ся не съм правил... иначе кво му е толкова страшното на пълноцветния печат? пък и на цд3 конкретно много цветове не виждам ;) пък и настолните принтери не са за подценяване :D

Ами за офсет, проекта трябва да е на 300 точки минимум. И се плаща на цвят. На дигитален печат, трябва да се вадят стикери и да се лепят отгоре, а даже не съм сигурен дали ще издържи на жегата при завъртането и няма да се разлепи, макар че колкото по-топло е, толкова по-здраво хваща, но това не е стена нагрята от слънце, това си е диск.

начи не ми трябва инфо как да си готва файла за офсет ;)

принципно за тоя малък тираж не знам... то си има принтери за дискове дето печатат направо върху диска пълноцветно. иначе като става въпрос за 50 бройки дори и малко по скъпо да е няма да е толкова страшно.

• 2 weeks later...
Ами за офсет, проекта трябва да е на 300 точки минимум. И се плаща на цвят. На дигитален печат, трябва да се вадят стикери и да се лепят отгоре, а даже не съм сигурен дали ще издържи на жегата при завъртането и няма да се разлепи, макар че колкото по-топло е, толкова по-здраво хваща, но това не е стена нагрята от слънце, това си е диск.

Малко си се пообъркал ама карай.

Няма проблем да е на стикери, а за офсета ще си премълча.

Малко си се пообъркал ама карай.

Няма проблем да е на стикери, а за офсета ще си премълча.

Такава е информацията която аз имам, след като не е правилна и си тръгнал да ме поправяш, можеше вместо да пишеш един пост, който не съдържа нищо като обяснение, да обясниш, че да се образовам и аз и останалите хора които ще прочетат.

Такава е информацията която аз имам, след като не е правилна и си тръгнал да ме поправяш, можеше вместо да пишеш един пост, който не съдържа нищо като обяснение, да обясниш, че да се образовам и аз и останалите хора които ще прочетат.

Аааа, ти си умно момче и сам ще си намериш инфо, щом се оправяш с ония двата широкоформатни принтера......... ;) и за т'ва ще си намериш инфо :-). Хайде сега малко по-сериозно, не е задължително да е на 300 точки може и доста по малко и пак ще си излезе. Просто е практика файловете да се подготвят на толкова.

Подкрепям Myth. Не виждам проблем със стикерите. Те оцеляват спокойно дори, когато се полага топъл печатвърху тях. Още повече, че съм виждала доста интерактивни визитки, които отгоре са с хартиени самолепещи етикети.

А относно 300-та пиксела-хубава практика :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...