VeSo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 защо реал са толкова слаби ти какво си очаквал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Напълно очаквано за мен. Още преди мача предрекох 2:0 за Лион. А може и повече да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 защо реал са толкова слаби или пък може би лион са много силни ако не беше касияс резултатът щеше да е минимум 4-0, така че и на това трябва да са доволни edit: в манчестър е доста интересно като гледам Manchester U. 2 - 2 Celtic Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 или пък може би лион са много силни ако не беше касияс резултатът щеше да е минимум 4-0, така че и на това трябва да са доволни Касияс, Касияс !!! Хубаво, че е той, какво ли ще става ако го продадът. Пълни кретени, тоя Канаваро и той, личи си, че идва от Италия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Миналата година Лион би с 3-0-очаквам повторение и гол на Жуниньо от фаул от 40 метра Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Незнам Реал ли бяха слаби или Лион бяха силни ама тоя мач ми прилича на вчерашния (барса - левски). или поне първото полувреме, второто лион не си дадоха зор май.... ЕДИТ: хмм... Сега си мисля дали нямаше да е по-добре ако Левски се бяха паднали с Реал в група Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Имаме голяяям напредък от миналата година. Догодина ще паднем с 1:0, след 2 години ще сме Х, и оттогава ги почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 арсенал може в премиершип да са пълни рендета, ама в ШЛ мажат зех малко парички от победата на лион и съм доволен от вечерта едит: мноо ще ми е интересен коментара на peja за мача. да ми обясни за капело и още някой друг колко са велики Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Ебати несправедливия резултат! Реал са такива калитари, че няма накъде, с тва 2:0 изглежда все едно че са се съпротивлявали, ебаси. Само първото полувреме имаше две страшни спасявания на Касияс, 100%-ова дузпа за Лион и горна греда... Няма по-късметлийски отбор от Реал тая вечер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Пффф, тия Стяуа ме прецакаха много яко. Пълни изроди... от сигурна 1-ца, 1:4. Лил и те ме цакнаха. Много се надявах, ама Х... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted September 13, 2006 Share Posted September 13, 2006 Лион са изключително неудобен съперник на Реал-просто ги бият където ги хванат Жуниньо заслужаваше да вкара от фаул,но в Мадрид ще го направи А peja май се покри Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Лион са супер отбор. Красив, модерен и атакуващ футбол. Нямат звезди от световна класа, но имат много перспективни и доста опитни играчи - идеална сплав. Дори с Жерар Улие мачкат Link to comment Share on other sites More sharing options...
peja Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 арсенал може в премиершип да са пълни рендета, ама в ШЛ мажат зех малко парички от победата на лион и съм доволен от вечерта едит: мноо ще ми е интересен коментара на peja за мача. да ми обясни за капело и още някой друг колко са велики Лион са изключително неудобен съперник на Реал-просто ги бият където ги хванат Жуниньо заслужаваше да вкара от фаул,но в Мадрид ще го направи А peja май се покри Децата пак се насъбраха около камиончето със сладолед начи...бихте Европейският гранд ЛЕВСКИ! и вече ви дадоха 10 КЕШа за напред, едва ли не. Идват мачовете с Челси, обаче и ще видим, кой ще се смее когато ви нагънат пак. Паднахме от Лион, няма оправдание, не мисля, че играха зле, просто загубиха. Тук, обаче всички сте Real Haters и не изпускате възможността да покажете колко сте елементарни. Капело започна колебливо първия си мач в Примера за да размаже Леванте втория. Аз лично много се радвам, че треньор е имено Дон Фабио. Имам един малък сантимент към него. Преди 10 години той открадна титлата на Барселона и завърши с 2 точки пред тях за да грабне Примера. Няколко години преди тази сладка година в Испания същият Капело написа "слаб" 4 отново на Барселона за финала в ШЛ за изпрати така наречения "дрийм тийм" в пенсия. Мина едно десетолетие и историята е на път да се повтори. С нов президент и когато лицето на Реал Мадрид е Фабио Капео, ви съветвам да сте малко сдържани за да не останете с горчив вкус в устата, отново. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Паднахме от Лион, няма оправдание, не мисля, че играха зле, просто загубиха. Така си е, затва първото полувреме реалния резултат беше поне 4-5:0, а ако всички 100 процентови положения бяха влезли (което рядко става) - 7:0. Затва и на полувремето Роберто Карлош беше толкова нервен, че се караше със съдията, усещаше, че целия отбор е за смях. Сериозно, тоя мач просто играхте по-зле от Левски вчера. Особено първото полувреме де, второто Лион им писна и си пуснаха резерви Edit: http://www.arenabg.com/details.php?id=54088 - ето ти запис от мача, свали го че май не си го гледал като ти гледам думите, които съм цитирал Link to comment Share on other sites More sharing options...
notor1ous Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Паднахме от Лион, няма оправдание, не мисля, че играха зле, просто загубиха. Те и Левски не играха зле, просто загубиха с много За Фабио Капело си прав голям треньор е, трябва му време. Но той играе обикновенно само с 1 нападател и не обича суперзвездите, особенно тези, които ги мържи да тичат. Кой знае дали публиката на Реал ще му даде достъчно време и доверие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Те и Левски не играха зле, просто загубиха с много За Фабио Капело си прав голям треньор е, трябва му време. Но той играе обикновенно само с 1 нападател и не обича суперзвездите, особенно тези, които ги мържи да тичат. Кой знае дали публиката на Реал ще му даде достъчно време и доверие. Най-много да стане като с Камачо. Публиката го обичаха, заради някои играчи той напусна и накрая феновете на Реал усвиркваха самите играчи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Лион са луди!!! Тоя Жуниньо.... No comment! A Стиауа направо ме изненадват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Децата пак се насъбраха около камиончето със сладолед начи...бихте Европейският гранд ЛЕВСКИ! и вече ви дадоха 10 КЕШа за напред, едва ли не. Идват мачовете с Челси, обаче и ще видим, кой ще се смее когато ви нагънат пак. Паднахме от Лион, няма оправдание, не мисля, че играха зле, просто загубиха. Тук, обаче всички сте Real Haters и не изпускате възможността да покажете колко сте елементарни. Капело започна колебливо първия си мач в Примера за да размаже Леванте втория. Аз лично много се радвам, че треньор е имено Дон Фабио. Имам един малък сантимент към него. Преди 10 години той открадна титлата на Барселона и завърши с 2 точки пред тях за да грабне Примера. Няколко години преди тази сладка година в Испания същият Капело написа "слаб" 4 отново на Барселона за финала в ШЛ за изпрати така наречения "дрийм тийм" в пенсия. Мина едно десетолетие и историята е на път да се повтори. С нов президент и когато лицето на Реал Мадрид е Фабио Капео, ви съветвам да сте малко сдържани за да не останете с горчив вкус в устата, отново. миналата година бихме челси и милан, двата най-добри отбора в света, така че сме си изпълнили задата, че даже и вас "нагънахме" особено 1-вото полувреме играхте невероятно. колкото до реал хеатерс ти го правиш същото, когато барса се издънят кажи, че не е истина направо размазахте супер силата леванте като им дадоха два червени не е истина просто какъв подвиг. колкото до дон фабио ще видим кво ще направи, ама като гледам 1-вия мач с лион не ви давам повече от 1/4 финал и то, ако по някаква щастлива случайност станете 1-ви в групата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 14, 2006 Share Posted September 14, 2006 Лион са луди!!! Тоя Жуниньо.... No comment! A Стиауа направо ме изненадват... бях играл стяуа Х,а преди мача казах на един приятел,че ме притеснява да бият,а той вика луд ли си,тва е твърдо 1 няма да се учуда ако стяуа прескочат групата,която не е чак толкова силна Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Даже , аз съм на мнение че ще я минат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted September 15, 2006 Share Posted September 15, 2006 Даже , аз съм на мнение че ще я минат... ami ako opukat Real moje i da minat .... ama ina4e mn 6a im e zor Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted September 16, 2006 Share Posted September 16, 2006 kato stava duma za real i kapelo 6to vsi4kite fenove ne se zamislite 4e kudeto e bil kapelo e postigal uspehi no kudeto e bil e otival i otbora e bil gotov poslednite primer sa si roma i juve ... a sega real sa zle i im trqbva napulno novo lice koeto dori i kapelo moje da ne uspee da napravi ...a i da go napravi mu trqbva vreme a v takiva klubove ne obi4at da 4akat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Някой да продава билет за мача Челси-Левски за сектор Б или Г? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 Някой да продава билет за мача Челси-Левски за сектор Б или Г? И аз търся два - в4ера в 8 4аса се е наредил моя 4овек и в 11 вече нямало нито за Б нито за Г . Истината е ,че билетите за притежатели на сезонни карти ги бяха пуснали от 13 до 20 този месец и 4000 човека са купили по 3-4 билета средно и за вчера са били останали супер малко билети за тези сектори.Много ми се ходи на мача ,но 40 лв. за билет няма да дам . Склонен съм да дам 20 кинта за сектор Г или Б .Ако някой има , но нещо някакви ангажименти са му излезли и не може да отиде да обади . Неста е с предимство ,че ме изпревари Иначе мисля ,че тази година ще е годината на Олимпик Лион . Смятам ,че те ще са шампиони колкото и нереално да звучи П.С. Освен ако не се паднат срещу нашите де ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted September 21, 2006 Share Posted September 21, 2006 NRG_God, братле Аз ще хода в София 100% е ако съм жив и здрав и там ще си търся пред стадиона. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.