Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Милан vs Челси на 23 май ... Шева на колене пред великия Милан!

на колене я :) дейба предатела

Въпросът не е към мен, но ще отговоря. Аз съм ФЕН, както и ти спомена. Футболът без фенове = 0.

Прав ли съм ?

Освен всичко друго, като такива, ние купуваме тениски, шалове и ходим на мачовете на Милан, с което доста пълним касата на отбора - подпомагаме го.

И добре. В крайна сметка не разбрах, как въпросният човек, ще прави каквото и да било на който и да било от отбора на Манчестър Юнайтед? Не може ли като фен да се говори от 3-то лице (те), а не от 1-во(ние).

супер тъп и ску4ен ма4...

Важното е, че грозния футбол се играе от Милан, не от английските отбори :D

тва за грозния футбол на Милан е мит. Миналия сезон бяхме с най-резултатното нападение в Европа след Барселона със 100 и няколко гола

И в двата полуфинала шансовете са горе-долу равни. Може би леко предимство за Милан и Челси, но нищо не се знае. Финалът, който аз искам е Ливърпул - Юнайтед :) Нищо провив Милан, но ще им дойде в повече 2 години след онзи финал пак да им измъкнем купата под носа :bgrin:

На мен би ми било забавно да видя как Шевченко бележи на финала победния гол за Челси срещу Милан. Чисто от фенска гледна точка, иначе не ги понасям Челски:)

И аз от чисто фенска гледна точка - дано не го видиш това. Щото искам Юнайтед да станат шампиони :D :D :P

Мачът отново е противно скучен :bgrin:

:D Да така е ама ако CHELSEA бяха напънали малко сега резултатът нямаше да е 1:0 за LIVERPOOL :angry: ама се пак е нормално на чужд терен са :)

Както и да завърши този мач съдийският екип трябва да бъдат пребити с камъни, а след това публично обесени!

По-ненормално, откачено, а след тази "засада" и пристрастно съдийство скоро не съм гледал

Ако Челси спечели след тези дузпи, което е по-вероятно, мача е буквално откраднат от Ливърпул. Този отменен гол за мен лично, а както се видя дори и за коментаторите, бе напълно редовен.

-------------

Има Бог, както се казва! Честито на феновете!

Ако Челси спечели след тези дузпи, което е по-вероятно, мача е буквално откраднат от Ливърпул. Този отменен гол за мен лично, а както се видя дори и за коментаторите, бе напълно редовен.

-------------

Има Бог, както се казва! Честито на феновете!

Засада имаше...

Ако слушаш коментаторите може и да се гръмнеш! :)

Яд ме е за Челси...

Ливърпул доказаха,че са най-големите късметлии "ин дъ уорлд" :)

Мога да кажа само едно. Муринъо подреди състава така че да не загуби. Бенитез от своя страна също. Логично стигнаха до дузпите, макар Ливерпул да имаха малко преимущество от към голови положения. На дузпите Рейна отново показа класата си и елиминира Челси. Всъщност това е може би най-добрият вратар на дузпите от както гледам футбол. Феноменалния му показател е повече от 50% спасени дузпи. Във Виляреал беше спасил 7 от 9 дузпи. Миналата година за Ливерпул спаси финала за Ф.А. къп, а сега и тук.

Като цяло 2 много равностойни отбора с може би малко по-голямо желание за победа от страна на Червените, което бе възнаградено при дузпите. Иначе в редовното време резултата беше повече от логичен.

Аз лично останах пленен от тактическия замисъл на 2та тренъори, които сътвориха иситнски шедъовър(не толкова за зрителя, колкото за тактиците). Явно обаче, Рафа, уверен в уменията на своя вратар, просто седна и изгледа дузпите. Честито на феновете на Пуул, а за утре аз лично си пожелавам мача да е също толкова заплетен и по-добрият да победи(ако е Милан, по-добре :D).

Засада имаше...

Ако слушаш коментаторите може и да се гръмнеш! :)

Яд ме е за Челси...

Ливърпул доказаха,че са най-големите късметлии "ин дъ уорлд" :)

Определено си имаше засада :) .... според коментаторите бяха на една линия и засада нямаше, обаче съдията е преценил добре :P

Чиста засада. Респект за реферите, че я свириха.

Честито на Ливърпул и жалко за моят отбор, но такъв е живота. Дрогба прекали с тия фалове, а беше малко тъпо постоянното центриране към вратата на Ливърпул, но може би беше най-разумното.

Аз като фен по-скоро нито на Пул, нито на Челси, ще кажа, че засада нямаше. Даже Челси ми е по-симпатичен отбор (като изключим тренера им), но истината е, че ТОЧНО в момента на подаването Кайт беше преди последния защитник.

И все пак нали продължиха...

Зависи от гледната точка. Момента на подаване, показан на повторението може да се коментира по два начина:

1. Ако гледаме къде бяха стъпили на земята в този момент футболистите - засада НЯМАШЕ.

2. Ако им гледаме горните крайници да - някъде от линията на гърдите нагоре, едната ръка, част от глвата и много коса бяха в засада тази вечер.

ЕДИТ: Не съм отявлен фен на нито един от двата отбора

Дори и така да е Ливърпул го заслужават заради небивалия късмет да им присъдят несъществуващ гол...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...