PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Тоя Руната ми е много странен. 95% от времето стои на терена като вол в китайски ресторант, ама в останалите 5% вкарва луди голове. Иди го разбери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 лош резултат 4ервени дяволи.. трябваше да биете поне с 2-1 или 1-0 но 3-2 е много лош за вас резултат а ако беше 2-2 направо не ва виждах на сан сиро.. сега е разли4но но лош резултат за вас 3-2 сега е време да ви накажем в Италия. Вие на Свой терен размазахте Рома 7-1 .. а нас на бихте трудно с 3-2 .. сега на Сан сиро ви 4ака АД меко казано и ква е разликата между 2-1 и 3-2, че нещо не схващам?! все един гол им трябва на милан да продъжат, ако беше 1-0 тогава вече може да се говори за някаква разлика. ако милан вкара гол просто не виждам как ще продължат манчестър пък бил и резултатът 2-1. иначе се получи добър мач с много голове и най-важното реваншът също ще е много интересен Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Тоя Руната ми е много странен. 95% от времето стои на терена като вол в китайски ресторант, ама в останалите 5% вкарва луди голове. Иди го разбери. майсторче ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Много стойностен мач стана.Интригата се запазва и за следващия мач. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ША КАЖА ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GLORYYYYYYYYYYY Manchester United !!!!!!!!!!!!!!!!!! Че кой те е питал Според мен не влизаш в графата с хейтърите, чието мнение чакахме В нея влизат такива като пича под теб КВО СТАНА УЕ НАЛИ МИЛАН СА БИЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ СМЕЕЕЕХХХХХХ !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ква графа кви хейтари .... ????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ква графа кви хейтари .... ????? практична игра...стабилни линии...манчестър не могат да направят нищо...милан ми правят душевна чекия в този мач да видим сега какво ще кажат хейтърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 КВО СТАНА УЕ НАЛИ МИЛАН СА БИЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ СМЕЕЕЕХХХХХХ !!!!!!! Щом ви водим почти целия мач на вашия стадион и не сме най-добрите, смятай юнайтед кви са Айде, чакаме ви на нашата нива, там ше окуцеете пък вие Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Та кой сега е номер 1? ;P Олигофрен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Абе, не съм и аз с нищо повече от всички вас тук, и аз съм си обикновен фен, но напук ще се пробвам да разбия системата и колкото да ме блазни да защитя другарчетата от United, щото явно, че миланистите се поддържат, аз ще се пробвам да дам нормален коментар без простотии от сорта на душевни чекии и кой бил най-добрият и кой не... Първото полувреме беше малко или много за Милан. Играха много консервативно, което се очаква срещу United на Old Trafford и което им донесе голям успех. Един човек имат, който може да вкарва, ама е много голям и го показа. Особено втория гол си беше подигравка със защитата. И въпреки че вкараха цели два гола на чужд терен, изобщо не се хвърляха напред и се бранеха много добре. Голът на Ronaldo дойде много рано и от корнер, което е леко различно. Второто полувреме беше изцяло за United. От самото начало Carick можеше да изравни, а после всички опасности бяха пред вратата на Дида. Много слаб мач направи Scholesy, но пак даде изключителен пас за втория гол, който определено беше изключително важен психологически. Накрая United вкара при контраатака, което е изненада за мен, защото очаквах Милан да затворят напълно... Като цяло равен или минимална победа на United изглеждат най-нормалните изходи от мача, след като си разделиха по едно полувреме, но като цяло домакините нападаха повече. Реваншът е напълно отворен, като определено Милан са в по-добра позиция. Според мен на този етап битката е много странна, защото се изправят слабо нападение срещу слаба защита и силно нападение срещу силна защита. Милан имат напред само Кака, което може и да стигне срещу супер минималната защита на United. Най-стабилният защитник там в момента е Wes Brown, което само по себе си говори, че стабилност абсолютно липсва. От другата страна младите пушки и Giggsy могат да направят на пух и прах всяка защита, но за това се иска и късмет. А срещу всеки италиански отбор е трудно. Неста показва отново, че е невероятен защитник, Гатузо и Пирло спират рано повечето атаки, а Янкуловски и Одо, които бяха халфове в началото на кариерите си и аз лично очаквах да се пропукат лесно, ме изненадаха с добрата си игра в защита. Интересното е, че на United им трябва само да не загубят т.е. да не пускат голове, но с тая защита хич не е сигурно. От друга страна, да разчитат отново на нападение не звучи чак толкова обещаващо особено като гост. Шансовете за мен са равни до голяма степен. Милан имат нужда от минимален успех, като лесно според мен ще влезе поне един гол, но дали ще могат да запазят те вратати си суха. И какво става, ако United вкарат първи? Втори гол на контраатака не е чак толкова немислим, а такъв ще убие 2та гола на Милан на чужд терен, дори и Милан да вкарат 3. Изобщо много въпросителни има за следващия мач, но определено United се измъкнаха много с този гол накрая. Разликата между 2:2 и 3:2 е огромна. На Милан щеше да им трябва само да не загубят у дома, което не изглежда толкова невероятно. А сега на United им трябва само да не загубят, което също не е чак толкова невероятно... Но да видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Милан не разбра от къде им дойде При чиста победа да паднат, ем тва е Английския футбол "безценно!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Щом ви водим почти целия мач на вашия стадион и не сме най-добрите, смятай юнайтед кви са Айде, чакаме ви на нашата нива, там ше окуцеете пък вие Милан са такива леваци тоя сезон, че ако не беше лошия късмет на Патрис Евра да нокаутира собствения си съотборник - Габриел Хаинце, изобщо нямаше и да водите второто полувреме, хайде да не си кривим душата а?! Имахте късмет и при двата гола (естествено и ние при първия) но все пак искам да кажа следното...с тая игра днес МИЛАН НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА ПРОДЪЛЖАТ В ШАМПИОНСКАТА ЛИГА!!! Искам красоти, искам обрати искам невероятни мачове да гледам, а не 1 или в най-добрия случай 2 гола и после хайде всички в защита- ОПЪЛЧЕНЦИТЕ НА ШИПКА! Бях сигурен че Анчелоти ще почне да пази резултата изкара си единствения нападател и вкара полузащитник-претъпи мача, ама така се изкефих че РУУНИ Ви го заби третия ама така мазно го заби, че простоооооооо отново оправда правилото, че пазиш ли резултата, ще ти го вкарат!!! Много мразя Италианския футбол, толкова е скучен че изобщо не заслужават място в ШЛ италиянските отбори!!! Милан имат само един кака и един Кларънс Сийдорф и днес това си пролича!!! Много силно се надявам да продължим напред, ще е трудно особено на италиански терен, но силно се надявам по-хубавия футбол да наделее, а определено Манчестър Юнайтед показаха и показват по-хубав футбол!!! Хайде със здраве!!! Абе, не съм и аз с нищо повече от всички вас тук, и аз съм си обикновен фен, но напук ще се пробвам да разбия системата и колкото да ме блазни да защитя другарчетата от United, щото явно, че миланистите се поддържат, аз ще се пробвам да дам нормален коментар без простотии от сорта на душевни чекии и кой бил най-добрият и кой не... Първото полувреме беше малко или много за Милан. Играха много консервативно, което се очаква срещу United на Old Trafford и което им донесе голям успех. Един човек имат, който може да вкарва, ама е много голям и го показа. Особено втория гол си беше подигравка със защитата. И въпреки че вкараха цели два гола на чужд терен, изобщо не се хвърляха напред и се бранеха много добре. Голът на Ronaldo дойде много рано и от корнер, което е леко различно. Второто полувреме беше изцяло за United. От самото начало Carick можеше да изравни, а после всички опасности бяха пред вратата на Дида. Много слаб мач направи Scholesy, но пак даде изключителен пас за втория гол, който определено беше изключително важен психологически. Накрая United вкара при контраатака, което е изненада за мен, защото очаквах Милан да затворят напълно... Като цяло равен или минимална победа на United изглеждат най-нормалните изходи от мача, след като си разделиха по едно полувреме, но като цяло домакините нападаха повече. Реваншът е напълно отворен, като определено Милан са в по-добра позиция. Според мен на този етап битката е много странна, защото се изправят слабо нападение срещу слаба защита и силно нападение срещу силна защита. Милан имат напред само Кака, което може и да стигне срещу супер минималната защита на United. Най-стабилният защитник там в момента е Wes Brown, което само по себе си говори, че стабилност абсолютно липсва. От другата страна младите пушки и Giggsy могат да направят на пух и прах всяка защита, но за това се иска и късмет. А срещу всеки италиански отбор е трудно. Неста показва отново, че е невероятен защитник, Гатузо и Пирло спират рано повечето атаки, а Янкуловски и Одо, които бяха халфове в началото на кариерите си и аз лично очаквах да се пропукат лесно, ме изненадаха с добрата си игра в защита. Интересното е, че на United им трябва само да не загубят т.е. да не пускат голове, но с тая защита хич не е сигурно. От друга страна, да разчитат отново на нападение не звучи чак толкова обещаващо особено като гост. Шансовете за мен са равни до голяма степен. Милан имат нужда от минимален успех, като лесно според мен ще влезе поне един гол, но дали ще могат да запазят те вратати си суха. И какво става, ако United вкарат първи? Втори гол на контраатака не е чак толкова немислим, а такъв ще убие 2та гола на Милан на чужд терен, дори и Милан да вкарат 3. Изобщо много въпросителни има за следващия мач, но определено United се измъкнаха много с този гол накрая. Разликата между 2:2 и 3:2 е огромна. На Милан щеше да им трябва само да не загубят у дома, което не изглежда толкова невероятно. А сега на United им трябва само да не загубят, което също не е чак толкова невероятно... Но да видим... Добре де, за реванша добрите стари Рио Фърдинанд, Гари Невил и любимия ми Неманя Видич пак ли няма да са на линия, мммм?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Gary почти 100% ще е готов да играе, което е много важно. Rio определено е под съмнение. Засега се говори за 2 седмици почивка, че му трябват, а до другия мач с Милан ще е минала седмица и половина. Все пак е възможно. Vida не виждам как ще се оправи толкова скоро. Идеята е, че ще може да се върне преди края на сезона, но не по-рано от средата на май. Но...чудеса стават и всичко е предпоследно. Би било чудесно и тримата да играят, но ме съмнява, а и здравето им е на първо място. Видя, какво стана с Rio като го пуснаха неизлекуван срещу Boro... Моите надежди за реванша са по-скоро свързани с по-добра игра на Scholesy и Ronaldo, които нямаха много ден днес, въпреки че имат по асистенция и гол съответно. Другото важно е Fletcher да продължава да играе така. За мен беше играч на мача срещу Roma, като неутрализира Тоти и даде няколко невероятни паса. Днес също игра добре в защита, а второто полувреме поведе отбора и взе работата на Scholes, което ме очуди много, но съм много доволен от него. За една седмица има неща да се случват...има и цял мач да се играе...ще видим... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 ревашните са на 1 и 2 май Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 кофти контузии.малдини и гатузо са незаменими във важните мачове.чудя се само защо и джилардино трябваше да излиза-така стана,че 1-2 атаки каката ги надбяга по крилото и няма на кой да я даде в наказателното.анчелоти не се ли е научил,че със защитна тактика дори и слабите отбори ни вкарват Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Има един лаф... старо куче на нови номера трудно се учи. Та чакай ти, Анчелоти да зареже защитата и да почне да практикува атаката. Аз бях изненадан, че Милан отстраниха Байерн, очаквах победа за Юнайтед... даже я очаквах по-убедителна. За реванша - Х 2... просто Милан верно имат само Кака в предни позиции. А защитата подложена на по-сериозен натиск се пропуква лесно. Не знам къде я видяхте тази стабилна италиянска защита след като отбора се скъса да дава гювеч на Юнайтед. Някои изказаха мнение, че головете на Милан били касметлийски. Нищо подобно, по-скоро чиста класа от страна на бразилчето. Реванша ще е интересен, но за мен лично много по-завързаният и интересен мач е днес. Просто 2та отбора се познават, играят всеки сезон средно по 4 мача един срещу друг и ще падне голямо надлъгване в средната линия. Вероятно головете ще са кът, но понякога е достатъчно само да погледнеш как големите тренъори построяват отборите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 що не си сложиш друг аватар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Щом ви водим почти целия мач на вашия стадион и не сме най-добрите, смятай юнайтед кви са Айде, чакаме ви на нашата нива, там ше окуцеете пък вие Да водихте ни, обаче как ще кажеш, че MANCHESTER не са добри а ? ... Вие водихте обаче ние ви обърнахме точно в последната минута ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 що не си сложиш друг аватар? тва беше тъпо мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 тва беше тъпо мнение кво му е тъпото. Аватар и ник с емблемата на Милан, а даже не е от тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Хаха и как разбра, че не съм от тях? Аз съм реалист... и според моето трезво мислене това е реалността. Какво ми се иска да бъде е нещо съвсем различно. В крайна сметка всички обсъждат реалността, а не на някой си мечтите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Мача беше машина ^^. Ся остава и Челси да бият Луузърпуул ( щото мн ги мразя ) и направо ще ми напраят не душевна чекия нз кво... Тази година купата е в Манчестър! Тоя Роналдо бахти прасето майна... Да се беше сещал да подава повече сигурно щяхме още 1 гол да надъним... На моменти ме дразнеше супер много... Кат навърже 3-ма защитници вземат му топката и кво? К*р... Хайнце и той не знаеше на моменти къде се намира... Важното е че ги бихме, въпреки че защитата ни беше слаба. А на Гигс така и не разбрах какво му е контузеното . Щом ви водим почти целия мач на вашия стадион и не сме най-добрите, смятай юнайтед кви са Айде, чакаме ви на нашата нива, там ше окуцеете пък вие Ако не си забелязал Милан по принцип играят по-добре като гости. С Байерн в Италия завършиха 2:2. Пък и... на нас срещу Италиански отбори ни върви }:->. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 не знам кво са пъните феновете на манчестър.първото полувреме супер зле.тоя гол беше чист късмет.ако имаше още 5-10 минути сигурно щяхме да водим 1-3 на полувремето.а за второто...татко карло пак е казъл да се пази резултата,почти съм убеден-сички в защита и напред квото стане.ама така не се играе срещу добрите отбори.нищо,след 2 седмици всичко ще си дойде на мястото Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 ... Жалко 4е контузиха Гатузо сега ако не ви 4упи краката в Милано ... Нали знаеш, че колкото повече се пъне тоя грозен кон, толкова по-добре. Повече напъни от негова страна ---> повече нарушения ---> по-голяма вероятност за картони ---> Милан с 10 човека ---> Milan Fucked up. Между другото, това "ние" и "вие", както и представянето на частни лица от името на цял отбор ми е супер омразно и винаги ми е било доста смешно. " "време да ВИ накажем", кой ще накажеш бе брат. Ти какъв си на Милан, че ще "наказваш в Италия." И кои по дяволите са тези "вас" към които се обръщаш. Ако искаш да кажеш нещо на Манчестър Юнайтед, може да се свържеш лично с тях и да говорите. Тук (до колкото знам) сме само фенове. Няма представители на отборите. не знам кво са пъните феновете на манчестър.първото полувреме супер зле.тоя гол беше чист късмет.ако имаше още 5-10 минути сигурно щяхме да водим 1-3 на полувремето.а за второто...татко карло пак е казъл да се пази резултата,почти съм убеден-сички в защита и напред квото стане.ама така не се играе срещу добрите отбори.нищо,след 2 седмици всичко ще си дойде на мястото Пънем си се, ко да праим. Ми то ако имаше още 20-30 минути от първото полувреме, Милан щяха да идат да се излегнат зад вратата. Или не, направо 1 час още да имаше. Първо полувреме 1час и 45 минути. Тия пинизи "ако имаше" ги оставяме на петокласниците (и надолу) и жените, дето постоянно си търсят оправдание за всичко. Тук сме възрастни хора (някой) и говорим за реални неща. Не може да се тича по терена докато на Милан им е угодно. Той "татко Карло" като е казал така сега, защо да не каже следващият път същото? Ако Фърдинант беше в защита, Кака щеше да мине така срещу някой друг отбор. Винаги съм мразил фанатизма. Хора защитаващи сляпо идеите и разбиранията си, не поглеждайки на страни, да се огледат аджеба какво в същност става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 и 2та отбора си разделиха по 1 полувреме .. Stenli ти питаше между 2;1 и 3;2 ква е разликата.. ами ако е в полза на юнайтед 2-1 и 3-2 .. при 3-2 има 2 гола на 4ужд терен.. ман4естър не заслужават пове4е да продължат до финала в атина колкото и милан.. и 2та отбора ще спорят на Сан Сиро а там знаете как се 4уват тифозите докато пеят.. Ман4естър ще им е доста лошо..Също нямахме късмет.. 2 от най-добрите ни игра4и Малдини нашият дългогодишен капитан и разбира се най-големият вдъхновител в отбора Гатузо се контузиха и си проли4а като вкараха тоя Броки.. подаде на Гигс от тъ4а при гола е бахти ТЪП*КА ! Също се трябва да отбележим слабата игра на юнайтед като гости т.е. падали са с/у Селтик , паднаха с/у Рома които после разбиха 7-1.. и от много други отбори са падали нищо не се знае нищо не е ясно имаме малко предмина защото изброеното горе, играеме на наш терен имаме 2 гола на 4ужд терен тряа ни минимална победа 2-0 2-1 даже и съм сигурен 4е поне още 1 титулярен защитник няма да играе..Види4 а за Фърдинанд незнам но щом се иска 2 седмици.. а до ма4а има 1..w00x аз си говора така и ще продължа ! Ти и ти w00x к'во си мислиш > 1то полувреме бе наше и горе доло до 60-тата минута.. после дойдоха вашите минути нормално.. но сега в милано Ман4естър ги 4ака АД ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.