AC_Milan Posted April 19, 2007 Share Posted April 19, 2007 аз пък нищо няма да кажа искам милан да спе4елят защото разбира се съм фен на тима но спокойно ще кажа 4е всеки отбор е 50/50 дори и 4елси които имат много късмет дори милан ..изтърпяват цял сезон критики ай и на нас ни е времето да земем нещо юнайтед ма4кат .. но може би до тук шега не знам какво ще стане.. колкото до ливъпрул до ма4а им с 4елси нищо немога да кажа ливърпул са много непостоянни.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 манчестър имат 28победи на свой терен в шл.това все някога трябва да спре.играя перфектно този сезон,ама само да не прегреят довечера...а и рио фърдинант е контузен и няма да играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 точно късмет си е, щото дори след 20 години това не може да се повтори. Цял мач Милан владееха мача, Шевченко ми пропуска на празна врата. В същото време Ливърпул с 3 атаки 3 гола. Това ако не е късмет не знам какво ти наричаш късмет Голяма грешка е ако мислиш така. Целият провал на Милан през 2005 беше продиктуван от тренъорска грешка и липса на воля в отбора. Кажи ми как Байерн М вкараха 2 гола за супер кратко време в Италия този сезон? Много лесно, г-н Анчелоти прибра отбора в отбрана и всички зачакаха последния сигнал. Да ама немците можеха и с победа да се поздравят, но късмет не им стигна. Същото се случи и 2005 - уверени в преднината си Милан се върнаха в отбрана. Ливърпуул нападаха стихийно, но 1 голче влезна. На тях това им трябваше... вдигна им се борбеността и желанието за успех, повярваха си и за 10 минути набутаха още 2 гола. След това отборите си чакаха дузпи или случайно някой да излъже другия. Дузпите са си късмет, но при тях винаги единият отбор е с повече късмет. Та мисълта ми е, че не е нужно да чакаш 20 години за да се повтори нещо...вярно не е 1 към 1, но го видя и тази година в 1/4 финалите. Всъщност с този тренъор е много вероятно да го видиш винаги, когато Милан поведе в резултата и от мача са минали 50тина или повече минути. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Тази вечер е голямото дерби уе MANCHESTER - MILAN .... Много ще се накефа, ако MANCHESTER спукат MILAN със 7:1, както беше станало с ROMA Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Малко ме съмнява, че мачът довечера ще е особено резултатен. Чичо Алекс много добре знае в какво състояние е отбраната му в момента и колкото и да е важна победа на Олд Трафорд, много по-важно е Милан да не вкарат на чужд терен. Според мен мачът ще бъде накъсан, ще има много единоборства и тук-таме някоя бърза атака на Роналдо, който ще бъде основната задача на резачката Гатузо. В крайна сметка не бих се учудил на краен резултат 0:0 или победа на Манчо с 1 гол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 довечера ще викаме за манчестър Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 довечера ще викаме за манчестър С искрени пожелания да ти гръмне ТВ-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Викайте Хейтването е големо нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Викайте Хейтването е големо нещо Нека си хейтват аз си обичам Ман Юнайтед Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 They see me scorin', they hatin'... Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 They see me scorin', they hatin'... Gattuso : ...Patroolin' and try to catch Ronaldo dirty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 АЙДЕ ДЯВОЛИИИИИИИИИИ!!!! СМАЧКАЙТЕ ГИ ТЕЗИ РОСОНЕРИ (нищо лично към потребителите, които са за Милан ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 гоооооооооооооооооооолллл 1:2. За малко 1:3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Ухухуху ... Милан мажат Link to comment Share on other sites More sharing options...
most wanted Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 да за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 да за съжаление Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Kaka' се подигра много готино със защитата на Ман Юн при втория гол Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Мдам, как я цъкна с глава между двамата - просто годлайк! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 Мдам, как я цъкна с глава между двамата - просто годлайк!Оня Евра ако го беше спраскал както се беше засилил с коляно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 практична игра...стабилни линии...манчестър не могат да направят нищо...милан ми правят душевна чекия в този мач да видим сега какво ще кажат хейтърите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 толкова каръшки гол. Според мен вече няма никакъв шанс за финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 толкова каръшки гол. Според мен вече няма никакъв шанс за финал Да бе Ман Юн са слаби на вънка Иначе много готин мач, браво ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 практична игра...стабилни линии...манчестър не могат да направят нищо...милан ми правят душевна чекия в този мач да видим сега какво ще кажат хейтърите ША КАЖА ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! GLORYYYYYYYYYYY Manchester United !!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blade Master Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 КВО СТАНА УЕ НАЛИ МИЛАН СА БИЛИ НАЙ-ДОБРИТЕ СМЕЕЕЕХХХХХХ !!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AC_Milan Posted April 24, 2007 Share Posted April 24, 2007 лош резултат 4ервени дяволи.. трябваше да биете поне с 2-1 или 1-0 но 3-2 е много лош за вас резултат а ако беше 2-2 направо не ва виждах на сан сиро.. сега е разли4но но лош резултат за вас 3-2 сега е време да ви накажем в Италия. Вие на Свой терен размазахте Рома 7-1 .. а нас на бихте трудно с 3-2 .. сега на Сан сиро ви 4ака АД меко казано Жалко 4е контузиха Гатузо сега ако не ви 4упи краката в Милано Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.