Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

аз пък нищо няма да кажа искам милан да спе4елят защото разбира се съм фен на тима но спокойно ще кажа 4е всеки отбор е 50/50 дори и 4елси които имат много късмет дори милан ..изтърпяват цял сезон критики ай и на нас ни е времето да земем нещо юнайтед ма4кат .. но може би до тук :) шега не знам какво ще стане.. колкото до ливъпрул до ма4а им с 4елси нищо немога да кажа ливърпул са много непостоянни..

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

манчестър имат 28победи на свой терен в шл.това все някога трябва да спре.играя перфектно този сезон,ама само да не прегреят довечера...а и рио фърдинант е контузен и няма да играе

точно късмет си е, щото дори след 20 години това не може да се повтори. Цял мач Милан владееха мача, Шевченко ми пропуска на празна врата. В същото време Ливърпул с 3 атаки 3 гола. Това ако не е късмет не знам какво ти наричаш късмет

Голяма грешка е ако мислиш така. Целият провал на Милан през 2005 беше продиктуван от тренъорска грешка и липса на воля в отбора.

Кажи ми как Байерн М вкараха 2 гола за супер кратко време в Италия този сезон? Много лесно, г-н Анчелоти прибра отбора в отбрана и всички зачакаха последния сигнал. Да ама немците можеха и с победа да се поздравят, но късмет не им стигна.

Същото се случи и 2005 - уверени в преднината си Милан се върнаха в отбрана. Ливърпуул нападаха стихийно, но 1 голче влезна. На тях това им трябваше... вдигна им се борбеността и желанието за успех, повярваха си и за 10 минути набутаха още 2 гола. След това отборите си чакаха дузпи или случайно някой да излъже другия. Дузпите са си късмет, но при тях винаги единият отбор е с повече късмет.

Та мисълта ми е, че не е нужно да чакаш 20 години за да се повтори нещо...вярно не е 1 към 1, но го видя и тази година в 1/4 финалите. Всъщност с този тренъор е много вероятно да го видиш винаги, когато Милан поведе в резултата и от мача са минали 50тина или повече минути.

Малко ме съмнява, че мачът довечера ще е особено резултатен. Чичо Алекс много добре знае в какво състояние е отбраната му в момента и колкото и да е важна победа на Олд Трафорд, много по-важно е Милан да не вкарат на чужд терен. Според мен мачът ще бъде накъсан, ще има много единоборства и тук-таме някоя бърза атака на Роналдо, който ще бъде основната задача на резачката Гатузо. В крайна сметка не бих се учудил на краен резултат 0:0 или победа на Манчо с 1 гол.

Викайте ;) Хейтването е големо нещо ;)
Нека си хейтват аз си обичам Ман Юнайтед :love

АЙДЕ ДЯВОЛИИИИИИИИИИ!!!!

СМАЧКАЙТЕ ГИ ТЕЗИ РОСОНЕРИ (нищо лично към потребителите, които са за Милан ;) )

Мдам, как я цъкна с глава между двамата - просто годлайк!
Оня Евра ако го беше спраскал както се беше засилил с коляно ...

практична игра...стабилни линии...манчестър не могат да направят нищо...милан ми правят душевна чекия в този мач :love :D :punk

да видим сега какво ще кажат хейтърите :devil

толкова каръшки гол. Според мен вече няма никакъв шанс за финал :angry1

Да бе :) Ман Юн са слаби на вънка ;)

Иначе много готин мач, браво !

практична игра...стабилни линии...манчестър не могат да направят нищо...милан ми правят душевна чекия в този мач :love :D :punk

да видим сега какво ще кажат хейтърите :devil

ША КАЖА ЧЕ СМЕ НАЙ-ДОБРИТЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

GLORYYYYYYYYYYY Manchester United !!!!!!!!!!!!!!!!!!

лош резултат 4ервени дяволи.. трябваше да биете поне с 2-1 или 1-0 но 3-2 е много лош за вас резултат а ако беше 2-2 направо не ва виждах на сан сиро.. сега е разли4но но лош резултат за вас 3-2 сега е време да ви накажем в Италия.

Вие на Свой терен размазахте Рома 7-1 .. а нас на бихте трудно с 3-2 .. сега на Сан сиро ви 4ака АД меко казано Жалко 4е контузиха Гатузо сега ако не ви 4упи краката в Милано

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...