Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

не мога да разбера кво толкова се карате паднали ли не били ли паднали от емполи и сампдория

селтик съвсем не са толкова слаби колкото вси4ки ги изкарвате нито ПСВ а колкото до другите мисля че най завързано ша е на рома-манчестър знам че фаворита е един и не харесвам и двата отбора особено но все пак ....

пък и за да отстраниш лион се иска нещо повече от късмет какъвто btw ПСВ притежават в изобилие

другото еми кво челси бият валенсия

толкоз

перфектен коментар и много то4ен и правилен друго няма да кажа ! Евала 1 свястен коментар ..
А ве пич, чел ли си правилата? Ако не си да ти кажа, че няма такова правило да отговаряш на всеки поуст ... не си длъжен... успокой се малко

Аз лично мразя повече Милан (не ми побада техния начин на игра) ... за това предпочитам Байерн да продължат ;). Ливърпул са ми доста симпатичен отбор, а след като отстраниха Барса ми станаха още по-симпатичен ... за това се надявам да продължат ;). Не харесвам Манчестър, докато Рома от Италия (заедно с Интер) са ми любимите ... => Рома :). И Челси - Валенсия ... според мен Челси ще продължат, макар че предпочитам Валенсия ...

рубер хед възможно е да продължат тези отбори но не е ясно.. байерн не е ясно дали ше продължат така и ман4естър за ливърпул сам сиугрен 4е ше продължат валенсия съм на твойто мнение може би ше продължат дон антон ако си от пловдив да се видим да поговорим и да видим кой е лапе ако 15 години ти се струва лапе + тва права 16 след 5 месеца..

Едит : ето и отборите които смятам аз 4е ще продължат :

Милан

Рома

4елси

Ливърпул

Хахахахах трудно е да си тъп като пън, ама ти го постигаш! Ти си 7ми клас, ако си на 16 години ти трябва да си бахти кухото парче :blink:

А иначе на Милан ще им е много трудно и най-много да гледат финала по телевизията...

не съм 7 спкс.. и мога да ти кажа ти си тъп ша си говорим като отпаднат байерн то така викаха и последните 5 ма4а ма кво стана.. байерн отпаднаха.. ае тихо ся кавал

hahah ei kefi6 ...gotino pone 4e sq 6te ti slojat bann za izvestno vreme i nqma pove4e da lazi6 na horata po nervite tva ne ti e forum4eto na mahalata da govori6 taka dreben ;)

stiga ste govorili za minali ma4ove golqm praz polojenieto sega e razli4no! vse edno da se padnem vs. man utd i da kaja aaa bihme vi kato vzehem CL predi godini zna4i i sega 6te vi biem pak. posledniq put bayern-real real pobedi ama sq ne! statistikatata ponqkoga nqma zna4enie osobeno v takiva turniri! a ina4e 4elsi 6te biqt valenciq

spiram da pi6a 4e vse edno i su6to pi6a i stanah bati spamera v4era i dnes ;)

на кой говориш бе жалкар.. дребен вика..рофл смешен аз нз кой лази по нервите некъдърник
Ай стига си обиждал ;). И аз съм на 15, ама не се права, че всичко разбирам ;). Успокой се, т'ва е само футбол :).

Съжелявам за офф-а...

Мислиш, че не знам ли !?! Къде съм казал, че говориш на мен ... стига вече !

Много спешно ми трябва инфо къде ще се играе финала на ШЛ тази година. Плс хелп

EDIT: Намерих го ... 10 минути търся , решавам да пусна рекуест във форума и тогава още с първия сърч в гуугъл го открих.

The final of the 2007 UEFA Champions League will be played in Athens on May 23 at the Olympic Stadium.

Athens will be playing host to its first European final since the venue was rebuilt to stage the 2004 Olympic Games.

• 5 weeks later...

така е.манчестър ми изпълниха душата от кеф,много добра игра...ама сега идват на сан сиро и победетиля от този двубой е шампион според мен

Да гледаш мача Ман Ю. - Рома 7:1 Безценно! Както се казваше в една реклама. Шампион може да бъде всеки един от останалите отбори. Все пак си мисля, че ако има някаква логика логичния финал е Челси с Ман Ю. Малко е пристрастно, но пък футбола затова е интересна игра защото е непредвидима.

най лесен е жребия на байерн другите нищо не се знае но със сигурност ще заложа нещо за 2 победи на байерн поне да зема някоя кинта от еврофутбол

xaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaaxxaaxxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxax

axaxaxaaxaxxa

Доста добър жребий за Байерн :) - Милан колкото и да се надъхва големия Тъндър са си зле наистина. Това ще е може би най-интересният четвърт финал, заедно с !елси-Валенсия, защото това са най-силните отбори от останалите в лигата. Според мен Манчестър, Байерн, Валенсия (дано) и ПСВ (пак дано :P ) ще продължат :)

да припомним какво са писали някой хора по-рано в темата :lol: :punk

Я си помисли, ако не беше измислената дузпа и гола от засада къв щеше да е резултата

Я си помисли, ако не беше измислената дузпа и гола от засада къв щеше да е резултата

я си помисли ако бяха дали фаул при втория гол на Байерн. И двата отбора имаха подаръци и ощетявания така че

Да гледаш мача Ман Ю. - Рома 7:1 Безценно! Както се казваше в една реклама. Шампион може да бъде всеки един от останалите отбори. Все пак си мисля, че ако има някаква логика логичния финал е Челси с Ман Ю. Малко е пристрастно, но пък футбола затова е интересна игра защото е непредвидима.

Дам този резултат беше поразителен :punk :laughing: :laughing:

Дам този резултат беше поразителен :punk :laughing: :laughing:

Точно заради такава игра обичам Английската лига и в частност Ман. Юнайтед :wub: Като видя Ман. Юнайтед да играят така и ми напомня за 99 година :)

Точно заради такава игра обичам Английската лига и в частност Ман. Юнайтед :wub: Като видя Ман. Юнайтед да играят така и ми напомня за 99 година :)

Дано обаче ся Ман.Юнайтед да бият Милан :lol: пак с подобен резултат :D мноу ша се накефа :punk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...