Stenli Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 С малката разлика, че ударихме 3 греди А нерадзурчетата удариха... по една чикия след мача нали знаеш, че гредите не се броят Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 нали знаеш, че гредите не се броят Каквото и да се брои, пак сме в повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 нали знаеш, че гредите не се броят ми като не се броят се гледат крайните резултати - ние продължаваме с игра, а Интер могат да опитат отново да спечелят служебно, пък току виж станало Милан победи Селтик с 1:0 след продължения на “Сан Сиро” и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Двубоят в Милано премина изцяло под диктовката на италианците, които отправиха цели 36 удара към вратата на Селтик, но им бяха нужни продължения, за да се класират за следващата фаза. “Росонерите” удариха и две греди, чрез Амброзини през първата част и Кака през втората. Селтик предпочитаха да играят на контраатака и рядко поглеждаха към вратата на Дида, но все пак стигнаха до 2-3 опасности. Наставникът на Милан Карло Анчелоти смени инертния Индзаги с Джилардино в 73-та минута, но и този ход не доведе до гол във вратата на шотландския шампион и редовното време завърши при нулево равенство, резултат какъвто се получи и в първия мач. В самото начало на първото продължение бразилският плеймейкър на Милан Кака тръгна сам от центъра на терена и реализира победния гол за носителя на трофея за 2003 година. До края на продълженията Селтик не можаха да осъществят натиск, който да доведе до изравнителен гол и закономерно отпаднаха от борбата. Как може някой изобщо да си позволи да казва, че сме имали късмет Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 1.Това разлюбване и следене на Барса говори само 1 - колко си фен на какъвто и да е било отбор. Голяма работа де...2.Касиас... СпАСяВа??? Миииии, може, само че е на нивото на Лилчо Арсов. (да не си помислят феновете на Ботев, че го използвам като пример за слаб вратар, напротив - и 2мата са средна работа) 1. Аз никъде не съм казала, че съм фен (това са твои думи). И умишлено изпускам тази дума, з-то за мен не може да се каже, че съм фен, и затова използвам неутралното "следя". 2. Тук вече не си прав. Не можеш да сравняваш Касиас с Арсов. От леко заядливото ти мнение разбирам, че не харесваш Реал, затова си позволяваш подобен паралел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 1. Не можеш да сравняваш Касиас с Арсов.. Наистина, Арсов е по-добър Link to comment Share on other sites More sharing options...
thndR Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 бяха 2 или 3 греди и много 4исти положения ама тоя вратаря на селтик къв вратар вързал бе6е .. кладес като не си гледал ма4а кво ми говори6 1 греда? Интер май отпаднаха а? гледам се заяждат феновете на интер.. както онзи пи4 каза 4е ние продължаваме с игра а те отпаднаха пък току виш като италианското пърженство продължът ХАХА Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 бяха 2 или 3 греди и много 4исти положения ама тоя вратаря на селтик къв вратар вързал бе6е .. кладес като не си гледал ма4а кво ми говори6 1 греда?Интер май отпаднаха а? гледам се заяждат феновете на интер.. както онзи пи4 каза 4е ние продължаваме с игра а те отпаднаха пък току виш като италианското пърженство продължът ХАХА то вие щом срещу селтик се мъчите незнам кво ще ви напраят по-нататък, от продължилите отбори, който ви хване ще ви спука Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 бяха 2 или 3 греди и много 4исти положения ама тоя вратаря на селтик къв вратар вързал бе6е .. кладес като не си гледал ма4а кво ми говори6 1 греда?Интер май отпаднаха а? гледам се заяждат феновете на интер.. както онзи пи4 каза 4е ние продължаваме с игра а те отпаднаха пък току виш като италианското пърженство продължът ХАХА Гледах целия мач. и Видях гредите на Милан. Говоря за гредата, която удариха Селтик, но няма значение. Знам те, че гледаш да се заяждаш. Браво отстранихте невероятният гранд и най силен в света отбор на... Селтик. Браво най-добрите сте. Ако може не се заяждайза за глупости, точно вие - феновете на Милан. А за Италия. Смей се като те на 30 точки от първото място, може само да се смееш. Сега пак някой ще каже: ами да като ни махнаха едис и колко точки и как няма да сме там Вие с отбори като Каляри, Сиена, Сампдория се мъчите и не са ви проблема наказанията. Каквото и да си говорим жребият на БАрса беше по тежък и да те отпаднаха, но показаха средно добра игра, нещо с което Милан трудно ще се похвалят. Ако се брояха гредите и Ливърпуул щяха да спечелят двубоя рано, ама не се броят нали? Скоро идва Милан - Интер и ще видим тогава колко ще се ядете с феновете на Интер. Много ще ми е интересно само да ви чета кавгите и да ви се смея Link to comment Share on other sites More sharing options...
thndR Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 весо вие се измъ4ихте бтв ние ги смазахме но просто нямаше късметаа верно е заяждам се 4есто но вие кво толкова напраихте срещу ливърпул .. може да сме на 30 то4ки от интер но по4нахме с по малко а и да не бяхме да пак щяхме да сме дале4 но едва 2ро или 3то място но кво да ти кажа и вие не сте 1ви и не се мъ4им с каляри сампдориа и сиена и 3те отбора ги победихме да идва милан интер неделя 21:30 .. ма4а може би ще е като ботев локо но има и голям шанс ма4а да е уреден.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Касияс не бил добър вратар... гледам чаткате ги тия неща. Ако не беше той с тая 'звездна' защита от пълни кретени щяхме да сме в Секунда ... ония малоумник дето го обявиха за футболист на годината Канаваро ... нищо не прави (не сега де, сега не игра, но все пак нищо не прави ) и 30-милионния Рамос ... Пълна трагедия... Но Касияс си е много добър вратар, един от най-добрите Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 aide bayern 6ampion nemskite bratq po4vat da majat ot koga ne bqh gledal s takuv kef... i btw tva 4e hitzfeld nqmal zaguba ot real..hm mi kato ni biha v madrid predi 3 godini mai to4no posledniq sezon na otmar 2:0....? kakto i da e bayern dokazaha 4e sa edin ot top otborite ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 то вие щом срещу селтик се мъчите незнам кво ще ви напраят по-нататък, от продължилите отбори, който ви хване ще ви спука кой по точно? байерн-последна дупка на кавала.верно,изгубиха шансове почти за лигата,ама пък в шл колкото и да са пънат нищо няма да напраат ман.ю-ми те са мъчат повече от нас,някво отборче от франция им са ежи там,те го бият по 1-0 и са велики вече челси-милсля че те се мъчат секи мач почти рома-приятна изненада,ама да ни отстранят...айде по после да е валенсия-силни са ама и тях ша ги сборим истината е че сички са зле на тоя етап и са равностойни...все пак милан е по равен сред равни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 брато...2001 година бихме Реал два пъти...не знам кой мач си гледал, но описаните от теб събития не ги помня от нито един сблъсък с Реал през последните 12-тина години но пък така драматично си го описал, че ми се пригледа тоя мач... 01 May 2001 Real Madrid 0 1 Bayern Munich 09 May 2001 Bayern Munich 2 1 Real Madrid Еми явно съм се объркал. ) Важното е че продължихме!!!! FC BAYER, FOREVER NUMBER ONE!!! :PpP Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 кой по точно?байерн-последна дупка на кавала.верно,изгубиха шансове почти за лигата,ама пък в шл колкото и да са пънат нищо няма да напраат ман.ю-ми те са мъчат повече от нас,някво отборче от франция им са ежи там,те го бият по 1-0 и са велики вече челси-милсля че те се мъчат секи мач почти рома-приятна изненада,ама да ни отстранят...айде по после да е валенсия-силни са ама и тях ша ги сборим истината е че сички са зле на тоя етап и са равностойни...все пак милан е по равен сред равни Погледни реално, оттука може да биете само рома и то доста трудно Байерн навлизат във форма. Ман Ю са прекалено силни за вас. Челси нямате никакъв шанс Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Погледни реално, оттука може да биете само рома и то доста трудно Байерн навлизат във форма. Ман Ю са прекалено силни за вас. Челси нямате никакъв шанс еййй,ако има как да играем подред срещу тия дето ги изброяваш ша им сипем на всички с големия черпак време е мече на милан да дига пак купата Link to comment Share on other sites More sharing options...
thndR Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 брато весо като не разбираш тихо.. нищо не се знае.. както виждаме и 4елси се мъ4ат с порто така и ман юнайтед с лил интер оптаднаха от валнесия ся закво завиждаш 4е милан продъжиха.. в краи на сметка е така.. вс никои отбор да играе милан не е ясно !!! форза Милан ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 брато весо като не разбираш тихо.. нищо не се знае.. както виждаме и 4елси се мъ4ат с порто така и ман юнайтед с лил интер оптаднаха от валнесия ся закво завиждаш 4е милан продъжиха.. в краи на сметка е така.. вс никои отбор да играе милан не е ясно !!! форза Милан ! аз не завиждам, дори не съм и от интер, а незнам юнайтед кво толкова са са мъчили и двата мача си бият Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Важното е че продължихме!!!! FC BAYER, FOREVER NUMBER ONE!!! :PpP Прав си ... Байер (БЕЗ Н) са много добър отбор ..От тези, които останаха най-много искам Валенсия или Рома да направят нещо по-свястно ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 От тези, които останаха най-много искам Валенсия или Рома да направят нещо по-свястно ... Сички отбори на който симпатизирам отпаднаха..баси каръка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Сички отбори на който симпатизирам отпаднаха..баси каръка Подобно КАКВО?! МАНЧЕСТЕР НЕ СА СЕ МЪЧИЛИ?! ВИЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ ПОНЕ РЕПОРТАЖИТЕ?? Лил за класата си играха много добре и мачестер се мъчиха и двата мача и имаха късмет. Първият мач биха с измислен гол, а втория Лил удариха греда и Ван Дер Сар спаси 2-3 добри положения. От останалите отбори според мен, ако не са Челси, то ще са Манчестър. Челси са мизерници и наистина както каза някой във всеки мач си се мачат, обаче мачестър са в много силна форма. Какво става с Валенсия? Ще ги гонят ли както Фейнорд? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 Прав си ... Байер (БЕЗ Н) са много добър отбор ..От тези, които останаха най-много искам Валенсия или Рома да направят нещо по-свястно ... Е ся, една грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 bayern ako fane milan 6te gi tupne mnogo dobre. istinata za men e 4 milan sa po-zle ot pove4eto otbori koito produljavat. i bayern i man i 4elsi i valenciq i pool moje da ostranqt milan . ne 4e 6te gi biqt lesno no puk 6te sa 60:40 6ansovete protiv milan. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 bayern ako fane milan 6te gi tupne mnogo dobre. istinata za men e 4 milan sa po-zle ot pove4eto otbori koito produljavat. i bayern i man i 4elsi i valenciq i pool moje da ostranqt milan . ne 4e 6te gi biqt lesno no puk 6te sa 60:40 6ansovete protiv milan.Е много ясно, че няма да е лесно ... 10 защитника така се минават... Забравих да спомена и Ливърпул ... радват и те Link to comment Share on other sites More sharing options...
thndR Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 като не разбирате кво ми флоодите.. нищо не се знае.. мога да ви кайа 4е за малко и порто да отстранат 4елси ако бяхте гледали .. и ти недей знай много дон антон и пиши на кирилица да ти раз4етем.. поне да разбираше да се помъ4им да про4етем нещо .. байерн щяли ад ги трупнат те кат биха реал и айде ве4е големите.. от кога не са ставали шампиони та да ми говорите.. Ман4естър едвам биха лил с по 1 измислен гол.. мога да ви кажа 4е нищо не се знае утре теглят и ще видим.. както казах 4елси едвам победиха порто 1вият ма4 1:1 2рият 1;0 порто много време водиха но накрая.. ливърпул тотално надиграха барселона и заслужено продължават така и не вкараха гол но те продължат барса с нищо не доказаха 4е искат да защитят титлата.. какво да кажем за интер валенсия освен боя.. равностойно просто головете на 4ужд терен.. Рома имаха голям късмет а Лион и малкото положения дето имаха не ги реализираха.. на Мансини от Рома едно ЕВАЛА от мене.. Арсенал ако имаха още малко късмет щяха да победят ама тоя Алекс.. еми тва е от мен ще видим утре.. някой да има представа в колко се тегли жребият? Едит : Милан не са зле а са в перфектна форма и в кал4ото и в шампионска лига ако бяхте гледали ма4а не репортажа щяхте да разберете закво говора нямаха шанс като Ливърпул да вкарат гол в 90-те редовни минути но за тога пък още в 3тата минута на продължението Кака' вкара гол и Милан ликувахме.. Едит 2 : в 15:30 неделя се събираме за ма4а на Интер Милан градското дерби в Италия 15:30 на оби4айното място пред пирожките.. който е за Милан или желае просто да гледа ма4а а незнае къде е има пик и по то4но обяснение в цък да превземем пловдив и да скандираме за милан Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted March 8, 2007 Share Posted March 8, 2007 abe ne mi kazvai az kvo da praa i kak da pi6a kato ti e trudno ne go 4eti 6te pi6a kakto si iskam a i dosta pove4e razbiram ot futbol ot teb 100% sum siguren sq tva 4e ti e kofti 4e ne6tata ne sa v polza na milan kofti idi pii mlqko jrebiq e okolo 1 po4ti vinagi a sq za dovodi v moi polza ne mi se govori... 1vo slabata forma i 50te godini sredna vuzrast na milan 2ro inter vie bie a te v europe ne mogat nikoga da napravqt ni6to....neka pripomnq 4e nie gi bihme.. 3to 4elsi puk to4no ne gi gledai te nai-lesno 6te vi biqt 456to ima o6te mnogo. ne kazvam 4e 100% 6te stane moeto no e po-veroqtno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.