Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

С малката разлика, че ударихме 3 греди ;) А нерадзурчетата удариха... по една чикия след мача :D

нали знаеш, че гредите не се броят :)

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
нали знаеш, че гредите не се броят :)

ми като не се броят се гледат крайните резултати - ние продължаваме с игра, а Интер могат да опитат отново да спечелят служебно, пък току виж станало :woot

Милан победи Селтик с 1:0 след продължения на “Сан Сиро” и се класира за четвъртфиналите на Шампионската лига. Двубоят в Милано премина изцяло под диктовката на италианците, които отправиха цели 36 удара към вратата на Селтик, но им бяха нужни продължения, за да се класират за следващата фаза. “Росонерите” удариха и две греди, чрез Амброзини през първата част и Кака през втората. Селтик предпочитаха да играят на контраатака и рядко поглеждаха към вратата на Дида, но все пак стигнаха до 2-3 опасности. Наставникът на Милан Карло Анчелоти смени инертния Индзаги с Джилардино в 73-та минута, но и този ход не доведе до гол във вратата на шотландския шампион и редовното време завърши при нулево равенство, резултат какъвто се получи и в първия мач. В самото начало на първото продължение бразилският плеймейкър на Милан Кака тръгна сам от центъра на терена и реализира победния гол за носителя на трофея за 2003 година. До края на продълженията Селтик не можаха да осъществят натиск, който да доведе до изравнителен гол и закономерно отпаднаха от борбата.

Как може някой изобщо да си позволи да казва, че сме имали късмет

1.Това разлюбване и следене на Барса говори само 1 - колко си фен на какъвто и да е било отбор. Голяма работа де...

2.Касиас... СпАСяВа??? Миииии, може, само че е на нивото на Лилчо Арсов. (да не си помислят феновете на Ботев, че го използвам като пример за слаб вратар, напротив - и 2мата са средна работа) :lol:

1. Аз никъде не съм казала, че съм фен (това са твои думи). И умишлено изпускам тази дума, з-то за мен не може да се каже, че съм фен, и затова използвам неутралното "следя".

2. Тук вече не си прав. Не можеш да сравняваш Касиас с Арсов. От леко заядливото ти мнение разбирам, че не харесваш Реал, затова си позволяваш подобен паралел.

1. Не можеш да сравняваш Касиас с Арсов..
Наистина, Арсов е по-добър :)

бяха 2 или 3 греди и много 4исти положения ама тоя вратаря на селтик къв вратар вързал бе6е .. кладес като не си гледал ма4а кво ми говори6 1 греда?

Интер май отпаднаха а? гледам се заяждат феновете на интер.. както онзи пи4 каза 4е ние продължаваме с игра а те отпаднаха пък току виш като италианското пърженство продължът ХАХА :blink:

бяха 2 или 3 греди и много 4исти положения ама тоя вратаря на селтик къв вратар вързал бе6е .. кладес като не си гледал ма4а кво ми говори6 1 греда?

Интер май отпаднаха а? гледам се заяждат феновете на интер.. както онзи пи4 каза 4е ние продължаваме с игра а те отпаднаха пък току виш като италианското пърженство продължът ХАХА :blink:

то вие щом срещу селтик се мъчите незнам кво ще ви напраят по-нататък, от продължилите отбори, който ви хване ще ви спука :)

Гледах целия мач. и Видях гредите на Милан. Говоря за гредата, която удариха Селтик, но няма значение. Знам те, че гледаш да се заяждаш. Браво отстранихте невероятният гранд и най силен в света отбор на... Селтик. Браво най-добрите сте. Ако може не се заяждайза за глупости, точно вие - феновете на Милан.

А за Италия. Смей се като те на 30 точки от първото място, може само да се смееш. Сега пак някой ще каже: ами да като ни махнаха едис и колко точки и как няма да сме там :) Вие с отбори като Каляри, Сиена, Сампдория се мъчите и не са ви проблема наказанията. Каквото и да си говорим жребият на БАрса беше по тежък и да те отпаднаха, но показаха средно добра игра, нещо с което Милан трудно ще се похвалят. Ако се брояха гредите и Ливърпуул щяха да спечелят двубоя рано, ама не се броят нали? Скоро идва Милан - Интер и ще видим тогава колко ще се ядете с феновете на Интер. Много ще ми е интересно само да ви чета кавгите и да ви се смея :)

весо вие се измъ4ихте бтв ние ги смазахме но просто нямаше късметаа верно е заяждам се 4есто но вие кво толкова напраихте срещу ливърпул .. може да сме на 30 то4ки от интер но по4нахме с по малко а и да не бяхме да пак щяхме да сме дале4 но едва 2ро или 3то място но кво да ти кажа и вие не сте 1ви и не се мъ4им с каляри сампдориа и сиена и 3те отбора ги победихме да идва милан интер неделя 21:30 .. ма4а може би ще е като ботев локо но има и голям шанс ма4а да е уреден..

Касияс не бил добър вратар... гледам чаткате ги тия неща. Ако не беше той с тая 'звездна' защита от пълни кретени щяхме да сме в Секунда ... ония малоумник дето го обявиха за футболист на годината Канаваро ... нищо не прави (не сега де, сега не игра, но все пак нищо не прави :) ) и 30-милионния Рамос ... Пълна трагедия... Но Касияс си е много добър вратар, един от най-добрите ;)

aide bayern 6ampion :) nemskite bratq po4vat da majat :) ot koga ne bqh gledal s takuv kef... i btw tva 4e hitzfeld nqmal zaguba ot real..hm mi kato ni biha v madrid predi 3 godini mai to4no posledniq sezon na otmar 2:0....?

kakto i da e bayern dokazaha 4e sa edin ot top otborite !

то вие щом срещу селтик се мъчите незнам кво ще ви напраят по-нататък, от продължилите отбори, който ви хване ще ви спука :)

кой по точно?

байерн-последна дупка на кавала.верно,изгубиха шансове почти за лигата,ама пък в шл колкото и да са пънат нищо няма да напраат

ман.ю-ми те са мъчат повече от нас,някво отборче от франция им са ежи там,те го бият по 1-0 и са велики вече

челси-милсля че те се мъчат секи мач почти

рома-приятна изненада,ама да ни отстранят...айде по после да е

валенсия-силни са ама и тях ша ги сборим

истината е че сички са зле на тоя етап и са равностойни...все пак милан е по равен сред равни :wub:

брато...2001 година бихме Реал два пъти...не знам кой мач си гледал, но описаните от теб събития не ги помня от нито един сблъсък с Реал през последните 12-тина години :) но пък така драматично си го описал, че ми се пригледа тоя мач... :D

01 May 2001 Real Madrid 0 1 Bayern Munich

09 May 2001 Bayern Munich 2 1 Real Madrid

Еми явно съм се объркал. :)))

Важното е че продължихме!!!! FC BAYER, FOREVER NUMBER ONE!!! :PpP

кой по точно?

байерн-последна дупка на кавала.верно,изгубиха шансове почти за лигата,ама пък в шл колкото и да са пънат нищо няма да напраат

ман.ю-ми те са мъчат повече от нас,някво отборче от франция им са ежи там,те го бият по 1-0 и са велики вече

челси-милсля че те се мъчат секи мач почти

рома-приятна изненада,ама да ни отстранят...айде по после да е

валенсия-силни са ама и тях ша ги сборим

истината е че сички са зле на тоя етап и са равностойни...все пак милан е по равен сред равни :wub:

Погледни реално, оттука може да биете само рома и то доста трудно Байерн навлизат във форма. Ман Ю са прекалено силни за вас. Челси нямате никакъв шанс

Погледни реално, оттука може да биете само рома и то доста трудно Байерн навлизат във форма. Ман Ю са прекалено силни за вас. Челси нямате никакъв шанс

еййй,ако има как да играем подред срещу тия дето ги изброяваш :lol:

ша им сипем на всички с големия черпак :punk

време е мече на милан да дига пак купата :love

брато весо като не разбираш тихо.. нищо не се знае.. както виждаме и 4елси се мъ4ат с порто така и ман юнайтед с лил интер оптаднаха от валнесия ся закво завиждаш 4е милан продъжиха.. в краи на сметка е така.. вс никои отбор да играе милан не е ясно !!! форза Милан !

брато весо като не разбираш тихо.. нищо не се знае.. както виждаме и 4елси се мъ4ат с порто така и ман юнайтед с лил интер оптаднаха от валнесия ся закво завиждаш 4е милан продъжиха.. в краи на сметка е така.. вс никои отбор да играе милан не е ясно !!! форза Милан !

аз не завиждам, дори не съм и от интер, а незнам юнайтед кво толкова са са мъчили и двата мача си бият

Важното е че продължихме!!!! FC BAYER, FOREVER NUMBER ONE!!! :PpP
Прав си ... Байер (БЕЗ Н) са много добър отбор ;)..

От тези, които останаха най-много искам Валенсия или Рома да направят нещо по-свястно ...

От тези, които останаха най-много искам Валенсия или Рома да направят нещо по-свястно ...

Сички отбори на който симпатизирам отпаднаха..баси каръка :angry:

Сички отбори на който симпатизирам отпаднаха..баси каръка :angry:

Подобно

КАКВО?! МАНЧЕСТЕР НЕ СА СЕ МЪЧИЛИ?! ВИЕ ГЛЕДАТЕ ЛИ ПОНЕ РЕПОРТАЖИТЕ?? Лил за класата си играха много добре и мачестер се мъчиха и двата мача и имаха късмет. Първият мач биха с измислен гол, а втория Лил удариха греда и Ван Дер Сар спаси 2-3 добри положения.

От останалите отбори според мен, ако не са Челси, то ще са Манчестър. Челси са мизерници :P и наистина както каза някой във всеки мач си се мачат, обаче мачестър са в много силна форма.

Какво става с Валенсия? Ще ги гонят ли както Фейнорд?

Прав си ... Байер (БЕЗ Н) са много добър отбор ;)..

Е ся, една грешка. :)

bayern ako fane milan 6te gi tupne mnogo dobre. istinata za men e 4 milan sa po-zle ot pove4eto otbori koito produljavat. i bayern i man i 4elsi i valenciq i pool moje da ostranqt milan . ne 4e 6te gi biqt lesno no puk 6te sa 60:40 6ansovete protiv milan.

bayern ako fane milan 6te gi tupne mnogo dobre. istinata za men e 4 milan sa po-zle ot pove4eto otbori koito produljavat. i bayern i man i 4elsi i valenciq i pool moje da ostranqt milan . ne 4e 6te gi biqt lesno no puk 6te sa 60:40 6ansovete protiv milan.
Е много ясно, че няма да е лесно ... 10 защитника така се минават...

Забравих да спомена и Ливърпул ... радват и те :)

като не разбирате кво ми флоодите.. нищо не се знае.. мога да ви кайа 4е за малко и порто да отстранат 4елси ако бяхте гледали .. и ти недей знай много дон антон и пиши на кирилица да ти раз4етем.. поне да разбираше да се помъ4им да про4етем нещо .. байерн щяли ад ги трупнат те кат биха реал и айде ве4е големите.. от кога не са ставали шампиони та да ми говорите.. Ман4естър едвам биха лил с по 1 измислен гол.. мога да ви кажа 4е нищо не се знае утре теглят и ще видим.. както казах 4елси едвам победиха порто 1вият ма4 1:1 2рият 1;0 порто много време водиха но накрая.. ливърпул тотално надиграха барселона и заслужено продължават така и не вкараха гол но те продължат барса с нищо не доказаха 4е искат да защитят титлата.. какво да кажем за интер валенсия освен боя.. равностойно просто головете на 4ужд терен.. Рома имаха голям късмет а Лион и малкото положения дето имаха не ги реализираха.. на Мансини от Рома едно ЕВАЛА от мене.. Арсенал ако имаха още малко късмет щяха да победят ама тоя Алекс.. еми тва е от мен :)) ще видим утре.. някой да има представа в колко се тегли жребият?

Едит : Милан не са зле а са в перфектна форма и в кал4ото и в шампионска лига ако бяхте гледали ма4а не репортажа щяхте да разберете закво говора нямаха шанс като Ливърпул да вкарат гол в 90-те редовни минути но за тога пък още в 3тата минута на продължението Кака' вкара гол и Милан ликувахме..

Едит 2 : в 15:30 неделя се събираме за ма4а на Интер Милан градското дерби в Италия 15:30 на оби4айното място пред пирожките.. който е за Милан или желае просто да гледа ма4а а незнае къде е има пик и по то4но обяснение в цък :) да превземем пловдив и да скандираме за милан :)

abe ne mi kazvai az kvo da praa i kak da pi6a kato ti e trudno ne go 4eti 6te pi6a kakto si iskam a i dosta pove4e razbiram ot futbol ot teb 100% sum siguren sq tva 4e ti e kofti 4e ne6tata ne sa v polza na milan kofti idi pii mlqko

jrebiq e okolo 1 po4ti vinagi

a sq za dovodi v moi polza ne mi se govori...

1vo slabata forma i 50te godini sredna vuzrast na milan

2ro inter vie bie a te v europe ne mogat nikoga da napravqt ni6to....neka pripomnq 4e nie gi bihme..

3to 4elsi puk to4no ne gi gledai te nai-lesno 6te vi biqt

456to ima o6te mnogo.

ne kazvam 4e 100% 6te stane moeto no e po-veroqtno

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...