Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

Дано Виера се включи в боя да гледаме трупясани испански цигани :pirate :punk

32(5).jpg

:inqn

18(19).jpg

аз тука като гледам май има трупясан Италианец :) или може би Бурдисо много се е изморил след мача и просто е легнал да си почине :lol: :D :P

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
На лични обиди ли го изкарваме? Щото гледам "машината за победи над Ливорно и Сиена" извади син екран при първия противник в ШЛ :lol: А и "неговия" отбор утре ше си бие Селтик, не се плаши :)

Не съм фен на интер, ама вие и ливорно не можете да биете :bgrin: Иначе аз много се накефих, че Валенсия продължиха :) жалко за Лион добър отбор са, но явно Рома са надхвърлили възможностите си :)

Много съм доволен от мачовете!

Челси продължава :punk

БарЦелона си отива! :punk

Кво по - хубаво! :D

А кой знае колко хора са изгармяли ( залози ) от мача с Рома :D

Спокойно бе - нали знаете, че пак имате шанс да спечелите шампионската лига...в съда :)

хахаххахахаххах УСПЕХ на Интер :D

Ша цитирам BlaZe^ .. няма как ..."Едно е да играеш в групите със слабците като Байерн,Спортинг и т.н.,съвсем друго с европейските грандове Лил и АЕК" .... е ебаХ тея грандове чеснооооооооо :punk

Стига Байерн днес ще треснат Реал :)

Не е чак толкова впечатляващ, колкото го изкара коментатора на бтв :)

жалко, че Барса отпадна :( Станаха добри мачове, в които пак се видяха проблемите в защита. ЗАЩО ПОДЯВОЛИТЕ ТИЯ ТЪПИ ЗАЩИТНИЦИ СИ ПОДАВАТ ЕДИН НА ДРУГ В НАКАЗАТЕЛНОТО ПОЛЕ И САМИ СИ ПРАВЯТ ПОЛОЖЕНИЯ ПРЕД СОБСТВЕНАТА ВРАТА НЕЗНАМ :angry1 Валдес обаче беше на ниво. Гудионсен аз все против него говоря, пък той взе че вкара :)

Поне кампанията не сте сами и тук е св сила :D

Интер беше ясно, че ще отпаднат няма разбирателство в тоя отбор незнам защо, не гледам много италиански футбол

Лион - преди началото на сезона казах: 3 отбора могат да вземат лигата - Барса, Лион и Интер :D На лион треньора ли е тъп незнам, ама играта целия пролетен полу-сезон не върви. Дано да се върнат във форма и догодина да ги гледаме как мажат :bgrin:

Порто - ех как ме е яд. като гледах първия мач португалците бяха по-добри :( Ама Челси, колкото и да ме дразни защитната им игра, са голям отбор - Единственият отбор, останал от сочените фаворити :)

Днес остава да продължат и Лил, Селтик, ПСВ и Байерн и ще е много смешна година :D

Едно е да играеш в групите със слабците като Байерн,Спортинг и т.н.,съвсем друго с европейските грандове Лил и АЕК.

Пича ми се вижда малко тъп?!?! :blink: :wacko:

Едно е да играеш в групите със слабците като Байерн,Спортинг и т.н.,съвсем друго с европейските грандове Лил и АЕК.Евала на Милан,че успяха да излезнат от "групата на смъртта".

Миналата година противниците ви бяха Аякс и Виляреал, нашите - Байерн М, Лион (в страхотна форма) и Барселона. А и никой не говори за нас, слаби сме, признавам. Сезона го провалихме с тъпа селекция и оставането на Анчелоти, ама вие сте "машината за победи™", вие сте в центъра на вниманието :D Щото и помня преди бая страници в тоя форум казах, че ше извадите син екран още с Валенсия, ама тогава бяхте много гордички :laughing: Айде сега предстои и в неделя Error 0:6 Inter Not Found и да ви е честита титлата :>

По темата - познах, че Барса ще бият (макар и с късмет познах де, Пуул си ги надиграха тотално, особено първото) ама не и че ще се класират. Жалко че Валенсия не биха, щях да си избия загубите от вечерта, ама там пък поне познах кой ще се класира :) Челси голяма мъка, поне според резултата, а поздравления на Рома - антипатични са ми, ама сътвориха голямата изненада на вечерта, а дай боже и на кръга, че по-голяма изненада ще е само ако ние отпаднем от Селтик :D

Прогнози за довечера:

Милан - Селтик 1:0

Арсенал - ПСВ 2:0

Байерн - Реал 1:1

Юнайтед - Лил 1:0

аз тука като гледам май има трупясан Италианец :) или може би Бурдисо много се е изморил след мача и просто е легнал да си почине :lol: :D :P

Бурдисо е аржентинец.

Наистина вярвах ,че ще видим една такава игра от Интер срещу Валенсия.

Чул те Господ :). Аз лично не вярвам, че ще продължим ... особено след като гледах мача срещу Хетафе ... А и Бекъм нямало да играе, който прави невероятни неща напоследък ... Според мен Байерн, които също не са във форма, ще успеят да си вземат своето на техния стадион ... може 2:0 / 3:1 ...

Бурдисо е аржентинец.

Няма по-важно от старите лаври, драги ми четвърт-финалисте! Опс, грешка. Драги никъф :))) отпаднал де.

Между другото 2000 в Милано само Толдо игра добре и спаси Интер. В общи линии интер си е интер само в Италия напоследък, и то служебно :lol:

Но видяхме такава. Човек би очаквал, че след всичките тия години сте се научили да губите, ама явно тая година титлата ви дойде в повечко и ви въодушеви :)

Е не ни отписвай де! Или по точно - не ни подценявай! Винаги съм казвал, че Байерн могат да изкарат от, на пръв поглед отчаян мач, голови положения и голове. Ако не помните през 2001-ва година, когато взехме Шампионската лига, победихме именно Реал Мадрид, и то след загуба на Сантиаго Бернабеу (правилно ли го написах :blink: ). Следващият мач на Олимпиащадион играхме с 5 нападателя последните 5 минути и вкарахме 3 гола. :) Вива Ефенберг! А иначе за мача довечера, несравнимо най-успорваният мач днес, мач в който може да стане всичко и всеки може да излезне победител (както в някой случай - съдията :lol: ). Няма да се очудя, довечера да видим титуляр Давид Бекхам (както е модерно да се пише :)) и пак Англичанчето да направи мача. Айде със здраве, че много се разписах! :)

ПРОГНОЗИ:

Милан - Селтик 2:0

Арсенал - ПСВ 0:0

Байерн - Реал 2:1

Юнайтед - Лил 3:1

И аз мисля, че Байерн ще треснат Реал.

Мисля си, че Селтик ще направят изненада, ама трудно :)

А Лил горките ще се мачат, ама няма да им стане номера (за съжаление).

ПСВ ще продължат според мен. Все някога късмета на Арсенал трябва да свърши.

Е не ни отписвай де! Или по точно - не ни подценявай! Винаги съм казвал, че Байерн могат да изкарат от, на пръв поглед отчаян мач, голови положения и голове. Ако не помните през 2001-ва година, когато взехме Шампионската лига, победихме именно Реал Мадрид, и то след загуба на Сантиаго Бернабеу (правилно ли го написах :blink: ). Следващият мач на Олимпиащадион играхме с 5 нападателя последните 5 минути и вкарахме 3 гола. :) Вива Ефенберг

брато...2001 година бихме Реал два пъти...не знам кой мач си гледал, но описаните от теб събития не ги помня от нито един сблъсък с Реал през последните 12-тина години :) но пък така драматично си го описал, че ми се пригледа тоя мач... :D

01 May 2001 Real Madrid 0 1 Bayern Munich

09 May 2001 Bayern Munich 2 1 Real Madrid

а какво ще кажете за боя между играчите след края на мача

Валенсия Интер :)

Всичко тръгна след оня фал в 93 минута. А и Интер не са отбор, който може да губи, явно! Стана простотия, дано няма някакви големи санкции. :unsure:

неска в еврофутбола залойх 3 лева на 4 ма4а и си4ки са 1ци деба :) ама не о4аквам друго да стане според мен ман у. 6те бият лил както и милан селтик арсенал псв се 4удя но мисля 4е арсенал 6те победят за байерн залоих 1ца за6тото ме кефат как играят и предполагам 6те бият не 4е ви пука кво съм залагал ама тва ми е прогнозата

милан 2:1 селтик(3:1 3:2)

ман4естър 2:0 лил(ако лил направат не6то нереално ама не ми се вярва :) )

арсенал 3:1 псв(не6то от сорта може би)

байерн 1:0 реал (не съм сйурен въобще)

гл на вси4ки отбори

форза магико милан :)

айде бе кога по4ват ?? :angry1 :@

Байерн ще бъде без Лусио, Салихамиджич и Ван Бомел, а Реал ще трябва да се справи с отсъствието на Бекъм и Рейес. Кой? :unsure:

Днес никакви прогнози не ми се удават.

Реал отпътуваха :D :ghost Добър старт за фиша ми в ЕФУ.

Реал да се скъсат гол не могат да вкарат. Те се мъчат с Хетафе и Рекреативо, та Байерн ли

Милан имат леко предимство и уцелиха греда.Обаче Кака нещо се е напушил и кви сватбарски удари прави не е истина...всичките му удари ги качи на втория етаж на Сан Сиро.

Не съм го очаквал това от него. :(

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...