Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

сри за офтопика

за левски няма кво да си говорим пълни смешници са. не за това, че ги отрепаха от всякъде и головата им разлика е 1:15 или нещо такова, а защото всички много им знаеха устите :) за пълен смях станаха...ако такъв ще е представителя ни в ШЛ...кофти работа...ЦСКА с Йешич бяха 5 пъти по-готови за ШЛ но Поол не им даде :) просто тогава ЦСКА играеше като европейски отбор ;)

пс : не съм фен на нито един от 2та отбора просто левски са ми смешни с г/д всичктие си изказвания ;)

за мъри и бенитес...мъри 10000 години да е трен. няма да е като Бенитес

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Умно...като подписа ти...

Ако сравниш бюджета на Пуул с този на Левски какво ще излезне, а ?

Знаеш ли, че само Gerrard струва 3 пъти колкото целия отбор на Левски взети заедно, че и повече (34.000.000 - 10.750.000) ?

а това наш проблем ли е, че жерард струва 3 пъти колкото левски?! като искат да играят в шл да си намерят кинти. на мен не ми се гледат такива футболни недоразумения като уефски :angry:

Мда бе.. и Анчелоти е най-добрия треньор! :laughing:

Иначе честито на вси скаусъри! :woot

Бенитез показа на селяка Мъри Стоилов как се играе на Ноу Камп. :lol: :D :tongue

Айде честито и тва е,че,ако тръгна да пиша за впечатленията ми - един ден няма да ми стигне!

И как се играе - надигравани през целия мач, с 8 на два удара за първото полувреме и 63-37% владение на топката за Барса. Направо ги смазахте... Един случаен,вратарски гол и второто полувреме равностойно като пак имахте по-малко шансове за гол.

Може да сте ги били , ама не говори за игра ,защото вашата беше трагична онзи ден . Мисля ,че Барса ще съумее да вземе своето на Анфийлд. Ливърпул са най-смешния отбор,който е бил шампион на ШЛ в последните 5-6 години.

И как се играе - надигравани през целия мач, с 8 на два удара за първото полувреме и 63-37% владение на топката за Барса. Направо ги смазахте... Един случаен,вратарски гол и второто полувреме равностойно като пак имахте по-малко шансове за гол.

Може да сте ги били , ама не говори за игра ,защото вашата беше трагична онзи ден . Мисля ,че Барса ще съумее да везе своето на Анфийлд. Ливърпул са най-смешния отбор,който е бил шампион на ШЛ в последните 5-6 години.

ливърпул откакто ги помня са на приливи и отливи-бият най-силния уж отбор в момента и после падат на анфийлд от изпадащ отбор.те за тва и не могат да станат шампиони в англия-нямат постоянство

за реванша съм почти убеден,че мача ша е Х,ама да видим :unsure:

frodo, 4e te pool nqmat zaguba na anfild za parvenstvoto ot minaliq sezon dekemvri mesec mai :D neshto takova e. Komentatora se peneshe naskoro da go obqsnqva tozi fakt.

NRG_GOD, ti ne znam dali znaesh kakvo e tova ponqtie taktika... ama izkazvaneto ti e tipi4no za malko dete. Nqmali ataki, 4e te imaha po-4isti polojeniq za gol ot barca. Koi im e vinoven na barca, 4e kato vladeqt topkata 67% ne znaqt kvo da q pravqt i razigravat krainite zashtitnici. A za igrata im, ami kakvo iskash - stegnata v zashtita i na kontri... 2 pasa na Gerrard i 2 gola. A 4e gola 1viq bil vratarski... mi ne sa maluk klub kato ne go haresvat toq vratar da go smenqt. Mnogo sa mi interesni hora, koito se opitvat da obezcenqt truda na nqkoi otbor samo i samo, za da ne izglejda tehniq otbor slab. Tova e futbol, osven 11 na igrishteto ima i treniori, topkata se varti i nakraq ima samo 1 shampion. Priemi go za dadenost.

Умно...като подписа ти...

Ако сравниш бюджета на Пуул с този на Левски какво ще излезне, а ?

Знаеш ли, че само Gerrard струва 3 пъти колкото целия отбор на Левски взети заедно, че и повече (34.000.000 - 10.750.000) ?

P.S. Peter Crouch като падна накрая на мача и се скъсах от смях. :D

Еми има една опция,която ти позволява да махнеш подписите на другите потребители,ако искаш я виж,пък и има друга опция - Ignore User - няма да ти се разсърдя ;)

Пък,ако искаш си отвори една тема за моя подпис и го коментирай колкото си искаш. ;)

Мн добре знам ква е разликата м/у Лефски и ЛФК,няма нужда да ми го казваш.

Човек да не се пошегува,вие тука 1 страница изписахте да ми говорите колко много знаете за разликата м/у ЛФК и Лефски.

NRG_God,basten много хубаво ти обясни какво точно е направил Бенитес,така че не мисля да добавям кой-знае какво...

Барса,ако ще и 1000 положения да имат - все тая. Като не съумеят да вкарват голове от различните ситуация си е техен проблем.Резултата се гледа в тея мачове,не играта.

А това,че Барса ще вземе "своето" на Анфийлд е едно отчаяно изказване,според мен...

Ае живи и здрави...

Барса надиграха Ливърпуул по владеене на топката и удари, но не вкараха чисти положение. Пуул играха умно и победиха - къде заслужено, къде с късмет... сега на нас феновете на Барса остава да се надяваме на победа с 2 гола в Англия :) , което ако не нъвъзможно, то ще е изключително трудно. Особено ако Роналдиньо, по чиято игра се определя и формата на целия отбор, е пазен пак от 2-3 човека постоянно. Добър мач стана във Сряда, надявам се реванша да е още по интересен и Барса да излезе краен победител :)

NRG_God,basten много хубаво ти обясни какво точно е направил Бенитес,така че не мисля да добавям кой-знае какво...

Барса,ако ще и 1000 положения да имат - все тая. Като не съумеят да вкарват голове от различните ситуация си е техен проблем.Резултата се гледа в тея мачове,не играта.

А това,че Барса ще вземе "своето" на Анфийлд е едно отчаяно изказване,според мен...

Ае живи и здрави...

Виж сега ... отчаяно - неотчаяно аз не съм в никакъв случай фен на Барса ,ама такива калитарски отбори с такава смешна игра като продължават ме изнервят. Просто не е честно спрямо футбола. Айде кажи какви футболни достойства сте показали в този мач ...

Лефски ... браво бе като го изписваш така си голям мъж . Земи си малко от прякора на любимия ти отбор в Англия : Looserpool сеш'се ся колко е тъпо се праиш на Мр. Миродавно мнение...

Уфф аз слагам 10 лв. на Барса в сряда , ако не стане повече няма да играя Ефу поне месец.

Виж сега ... отчаяно - неотчаяно аз не съм в никакъв случай фен на Барса ,ама такива калитарски отбори с такава смешна игра като продължават ме изнервят. Просто не е честно спрямо футбола. Айде кажи какви футболни достойства сте показали в този мач ...

Лефски ... браво бе като го изписваш така си голям мъж . Земи си малко от прякора на любимия ти отбор в Англия : Looserpool сеш'се ся колко е тъпо се праиш на Мр. Миродавно мнение...

Уфф аз слагам 10 лв. на Барса в сряда , ако не стане повече няма да играя Ефу поне месец.

Е ти да не сикаш да излезем на Ноу Камп и да натискаме Барса,да не сме балъци я,той Бенитез толкова години е бил тренер в Испания и толкова пъти е бил Барса,и им знае тактиката много добре,и едва ли му пука че ти си недоволен че Ливърпул не са играли красиво,във футбола се гледа резултата не колко процента владееш топката и колко удара имаш,като ти гледам аватара ми приличаш на Интерист,та същата ситуация се получи и във вашия мач,Валенсия се оказа по хитрия отбор,ако Манчини беше изгледал поне едно гостуване на Валенсия тоя сезон щеше да забележи че като гост играе много хитро.

Еми Лефски или Лецки все тая. Ще го пиша както си искам. Ебати и проблема...

Да,правя се на супер гъзар голям мъж,но всъщност съм супер пикльо.

Не виждам кво лошо има ;)

И пак повтарям,че това,че според теб ЛФК са калитарски,смешен или отбор,играещ грозно - няма никакво значение. Резултатът е 1-2 и това е голямо предимство за глупавия LOOSERPOOL,които ще смачкат Барса на Анфийлд.

govori se che ancheloti shte hodi v Real(M) ili barcelona .. prezidentite na real i barsa go iskaha .. a milan iskat da vzemat marchelo lipi .. ako ne uspeqt trenior nai veroqtno na milan shte e riikard .. se oshte nishto ne se znae no kakto izlgejda barsa shte se sboguvat s riikard :)

govori se che ancheloti shte hodi v Real(M) ili barcelona .. prezidentite na real i barsa go iskaha .. a milan iskat da vzemat marchelo lipi .. ako ne uspeqt trenior nai veroqtno na milan shte e riikard .. se oshte nishto ne se znae no kakto izlgejda barsa shte se sboguvat s riikard :)
Апфф ... то т'ва остава ся ... да заиграем с 8 защитника и 2 халфа ... дефанзивни

Реал колкото по-малко тренери сменят,толкова по-добре.

То нали трябва време да се наложи собсвен стил на игра.

Не знам кво толкова му има на Капело?

А и Анчелоти в последните сезони не се справя много добре в Милан,та еднва ли ще цъфне и ще върже в Реал.

Апфф ... то т'ва остава ся ... да заиграем с 8 защитника и 2 халфа ... дефанзивни

Едва ли ... най-много да върне Алфредо ди Стефано в титулярния състав :)

7 ей! Само със 7 играхме във френдлито с Арецо преди първенството :D

Не знам кво толкова му има на Капело?

Тва че се изпокара с половината отбор ;) Иначе може и да успее да оправи отбора, ама ще разчисти от сума звезди, което няма да се нрави на шефовете, та и оттам идва натиск сигурно...

• 2 weeks later...
Барса с 3ти екип. МАй за първи път тази година :)

Само на пропуски да им върви на Пуул дано :)

Било им касметлийския екип още от 92-ра :). За сега имат късмет, ама и голове трябва да вкарват... само 1 полужение и то от статично

Интересно развитие във Франция 0-1 за Рома. 0-1 и за порто срещу челси. Май силните отбори ще отпаднат, ама да видим. Има много време...

Оле тоя Валдес е мноу зле. И пак късмет за барса...

трябваше да си пусна по нета лион-рома.явно става мач,а тия валенсия и интер само тичат кат коне и са ритат по кокълчетата :bgrin:

Barca kak 6te vkara 2 gola :wacko:
Лион 3 ... Челси и те се дънят... а за сега Валенсия продължават ... май ще са единствените испанци :(

Ще стане пан някъв безинтересен финал на ШЛ като преди няколко години Порто - Монако..... Макар,че МЮ тази година ще са хем шампиони в АНГ хем шампиони в ШЛ.... просто в момента няма отбор, който да е в такава форма, че да го победи :}

абе много сме си зле не е само във валдес проблемът. ей рони за малко да вкара :(

едит: е винаги съм го плюел гудьонсен, ама евала че вкара :)

тоя съдия сляп ли е къв е не видя ли че маркез игра с топката :angry:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...