Jump to content
BulForum.com

Шампионска Лига - сезон 2006/07

4efo_88

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
Фиорентина май задмина Милан , ся и ако Киево ги задмине ще има серия Б :bgrin: :punk :D

наистина ли си вярваш. Ако не бяха тези 8 точки, Милан са 5-ти и близо до Шампионската лига

наистина ли си вярваш. Ако не бяха тези 8 точки, Милан са 5-ти и близо до Шампионската лига

Това е вярно ,но все пак тия -8 точки ги вземат на предвид от Италианския футболен съюз , пък ние можеме да не им обръщаме внимание колкото си искаме :D

хах ама все пак изравниха :( Но наистина бе време и вие малко късмет да изкарате . Като в жребия в Шампионската лига .

Искам дерби Интер-Милан в ШЛ. :punk

И аз, и аз ;) Едва ли ще има по-слаб отбор от Интер на 1/4 ако изобщо стигнем дотам ние...

Пфаа ... т'ва ще е баси мача. Въпросът е да не стане като Милан - Юве финала ... а да е нещо от рода на мача от Калчото тази година ... и Интер да бият де ;)

И аз, и аз ;) Едва ли ще има по-слаб отбор от Интер на 1/4 ако изобщо стигнем дотам ние...

И това го казваш от позицията на фен на 14-я в класирането на Серия А.Айде престани с нападките и простотиите,защото ставаш жалък вече.Отдавна спря да си интересен и забавен.Никой не ти е виновен че Милан са на 20 точки от Интер,разбирам да нямаше база за сравнение,но да бъдете така тотално превазхождам този сезон от Интер по всички показатели и да продължаваш с глупостите е прекалено!Излагаш не само себе си,но и всички останали фенове на Милан!Имам чувството че вече те избива на завист! :angry1

И това го казваш от позицията на фен на 14-я в класирането на Серия А.Айде престани с нападките и простотиите,защото ставаш жалък вече.Отдавна спря да си интересен и забавен.Никой не ти е виновен че Милан са на 20 точки от Интер,разбирам да нямаше база за сравнение,но да бъдете така тотално превазхождам този сезон от Интер по всички показатели и да продължаваш с глупостите е прекалено!Излагаш не само себе си,но и всички останали фенове на Милан!Имам чувството че вече те избива на завист! :angry1

каква ли завист може да има от фен на Милан към Интер. Все едно да има завист за нещо от фен на Ботев към Локо Пд-Кн :lol:

Сериозно мислиш, че ще сте по-силни от отбори като Челси, Манчестър, Барселона, Лион и Реал М на 1/4? Да, мърши сме тая година, но при всички положения предпочитам Интер пред изброените горе отбори. От една страна италианския футбол ни е по-близък (все пак сме италианци), от друга сте ни и редовни клиенти.

абе вие така ли не разбрахте, че с фенове на милан не може да се спори :blink: може да са на последно място в серия Ц, обаче ще казват, че са най-великите и най-силни :lol:

• 1 month later...

интересен ще ми бъде сблъсъкът на интер и валенсия.играят много силно в първенствата си и очаквам да направят добри мачове.в барса има някви караници и ливърпул като нищо могат да ги хързулнат.челси,лион и арсенал ще са безпроблемни за мене.надявам се френските отбори да се докажат.и естествено форца милан :love

Двата най-симпатични за мен отбори един срещу друг дано да са хубави мачовете само това се иска определено жребия е добър и ще са хубави мачовете да се надяваме де .

Много ще се кефя Реал да гризнат дървото... :)

И дано Милан продължи :D

EDIT:

Дано вторник да дават Реал - Байерн,а срядата Барса - Ливърпул

Според мен тва са най-интересните мачове от двата дни :)

Мисля, че тях ще дават. По интересни мачове няма и ако пуснат други мачове много ще се изложат.

Баси заключението...

Мен лично би ми било много по - интересно да гледам ПСВ - Арсенал, отколкото сблъсъка на бивши, грохнали гранда(Реал и Мюнхен)

Баси заключението...

Мен лично би ми било много по - интересно да гледам ПСВ - Арсенал, отколкото сблъсъка на бивши, грохнали гранда(Реал и Мюнхен)

Глас за Реал - Байерн.

Реал и Байерн никога няма да станат бивши грандове. ;)

Аз ще се радвам на хубава маса и приятен мач срядата и дано Ливърпул бият ( въпреки че и Барселона адски много заслужават четвърт финал ) . Този мач със сигурност няма да го играя при букмейкарите .

real bayern 6te gi davat li? koito si misli 4e sa grohnali grandove ili ne6to podobno ne razbira ot futbol. 2 ot 5/6 te nai-veliki otbora v evropa/ a i v sveta/ nqma kak da sa ne6to drugo osven GRANDOVE. dano da davat ma4a spored men 6te e mn. interesno osobeno za fenovete na 2ta otbora a te ne sa malko osobeno manekenite. az li4no sum nai-vurliqt fena na FCB. taak4e 6te geldam :)

Тази година ще е много интересно!С най-големи шансове според мен са Барса,Челси и Ман Юн,но не бива да подценяваме и грандове като Милан,Реал или Байерн!Лион от много време се канят да направят нещо значително а отбор като Интер е в страхотна форма!Ние може само да си седим пред телевизорите да си пием биричката и да се наслаждаваме на прекрасни мачове!Какво му трябва повче на човек?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...