Indian Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Искам да попитам, дали може да се играе Age of empires между юзърите на евроком. Блогодаря предварително на всички решили да ме светнат по въпроса. :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 da moje .... i ne samo mejdo uzarite na evrocoma . Mejdo evrocom - evrocom moje da igarete po LAN ... a ako ste na razli4ni inetrnet dostav4ici ... moje da igarete po IP ... Ako si tarsite hora za igra pi6i ... aide priqtna igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Indian Posted July 27, 2006 Author Share Posted July 27, 2006 До преди малк се мъчихме със сестра ми, тя е на Гигабит аз на Евроком, ама нещо не се получава. Има ли нещо което трябва да се активира или нещо подобно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Az govorq za 2-kata ... onaq sas laskaviq 6lem sas sinioto pero.Na neq ... kato vleze6 na multyplayera .. dava6 TCP/IP ... prai6 igra na nego ... posle kazva6 tvoito IP na sestrati .. tq otiva na sa6toto mqsto i dava join game .. i pi6e tvoito IP .. i vliza. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.