stu Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Vaprosa mi e za lazernite printeri kakva rolia igrae pametta haresal sam si HP 1010 toi e s 2 MB , no ima po evtini s pove4e MB pamet taka 4e pomagaite za kakvo sluji taia pamet Prepora4aite mi dobar lazeren printer Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Vaprosa mi e za lazernite printeri kakva rolia igrae pametta haresal sam si HP 1010 toi e s 2 MB , no ima po evtini s pove4e MB pamet taka 4e pomagaite za kakvo sluji taia pametPrepora4aite mi dobar lazeren printer този 1010 е хубав - но видял ли си го някъде - защото не се произвежда от повече от 6 месеца!!! когато пуснеш да се принтира някакъв файл - той се кешра в тази памет за която питаш т.е ако пуснеш много голям файл /по-голям от паметта на принтера/ може да ти "увисне" компа - не съм много сигурен но горе долу е това - че от принтери не разбирам много - но ако ще е за домашна употребе - взимай смело - нема значение паметта чак толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.