fiko_pld Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Ще напиша максимално за моя проблем и се моля някой да ми помогне . Преблема е следния : NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 ми насича супер мощно ,ще кажеш ,че го играя на ПЕНТИУМ 2 ,дори и на него няма да насича толкова ,играя го на минумум резолюция и минимум графикс датейл ,според мен тва ше е проблем от ВИДЕО ДРАЙВЕРИТЕ за това пуснах ТЕМА за проблема си в този раздел. Машината ми е : MAINBOARD - BIOSTAR Intel NetBurst 64-Bit 533Mhz DDR2 CPU - Celeron D 3066 Mhz 64 Bit VGA - Nvidia GeForce 6200LE 256 MB DDR PCI EXPRESS 16х RAM -512 KINGMAX 533 MHz HDD - MAXTOR И мисля ,че таква машина ми е достатъчна за да ми върви и MOST WANTED ????? Моля ви кажете ,каде може да ми е проблема ?? КАЖЕТЕ КАКВИ ДРАЙВЕРИ ДА СИ СВАЛЯ ,КОЯ ВЕРСИЯ ??? Давайте съвети и аз ще ви следвам и ще давам отговори. БЛАГОДАРЯ ВИ ОТ ВСЕ СЪРЦЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 сложи си драйверите от диска на видеото и се опитай да пишеш малко по-семпло Link to comment Share on other sites More sharing options...
archangel Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Като за начало пробвай съвета от горния пост, а след това вдигни малко детайлите на играта,да кажем до средата и виж дали ще ти насича толкова. Аз имах същия проблем, но като увеличих детайлите графиката и геймплея се подобриха,странно, но факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Свали си последните драйвери от http://www.nvidia.com/ Особено съм забелязал, че тази новата версия 91.31 върви много добре в сравнение със старата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 25, 2006 Author Share Posted July 25, 2006 ДОбре де според тези характеристики на компютърът ми , не ви ли се вижда малко странно ,че така ми насича играта. Ще пробвам съветите на всички и ще ви дам отговори ,довечера ,че сега съм на работа . Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Копютъра ти може да е много мощен, но драйверите играят голяма роля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 С една от най-слабите карти на пазара едва ли може да се нарече "мощен" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 С една от най-слабите карти на пазара едва ли може да се нарече "мощен" . бе и селерона му е с емт64 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Понеже прочетох тази тема за проблема с драйверите, реших да проверя и мойте на какво дередже са ! Драиверите на видеото ми бяха Version: 77.77 смених ги с 91.33 и сега компа ми варви по зле ?!?! Някой да има идея от къде идва проблема ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Понеже прочетох тази тема за проблема с драйверите, реших да проверя и мойте на какво дередже са ! Драиверите на видеото ми бяха Version: 77.77 смених ги с 91.33 и сега компа ми варви по зле ?!?! Някой да има идея от къде идва проблема ? от драйверите явно си пропуснал първия ми пост и си принципа че новото е по-добро виждал съм как стара на карта й пада с 8-9 фрейма производителността в геймове ако се ползва драйвер оптимизиран за по-нова карта. също съм виждал как нов драйвер не може да УПРАВЛЯВА по-стара карта 7х драйверите са перфектни за ФХ5х00 карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Понеже прочетох тази тема за проблема с драйверите, реших да проверя и мойте на какво дередже са ! Драиверите на видеото ми бяха Version: 77.77 смених ги с 91.33 и сега компа ми варви по зле ?!?! Някой да има идея от къде идва проблема ? Златен принцип - Ако нещо работи добре, не го разбутвай или: Ако нещо е цяло, не тръгвай да го лепиш. Освен ако в случая новите версии не фиксват критичен бъг, не добавят поддръжка на нещо от картата ти, което досега не е работело, или добавя нещо, което ти харесва адски много, но не добавя кой знае каква функционалност (това последното е най-вредно ). Осоено за драйверите на nvidia - новите версии общо взето добавят поддръжка на нови технологии и карти, не фиксват кой знае какви неща, освен за бъгове в игри, и това често означава падане на fps. Извод - имаш стара карта - ползваш драйвер с определена поносимост на новостта на версията, т.е. максималната, която не ти прави мизерии. Или постоянно ъпгрейдваш карти, и слагаш нови драйвери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 7х драйверите са перфектни за ФХ5х00 карти 77.77 както и за 4 , 4 Титан.С тях забелязвам най-добра производителност Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reav3R Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Благодаря за съвета, така и направих сложих си старите драйвери и всичко се оправи ! А относно карата немисля че е толкоз стара "ASUS EN6600 TOP SILENT/TD/256M", но пуста краста нови драйвери....викам сега ще лети ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 77.77 както и за 4 , 4 Титан.С тях забелязвам най-добра производителност пробвай с 6х.хх и кажи как е Благодаря за съвета, така и направих сложих си старите драйвери и всичко се оправи ! А относно карата немисля че е толкоз стара "ASUS EN6600 TOP SILENT/TD/256M", но пуста краста нови драйвери....викам сега ще лети ! ми те и 77.77 не са много стари Link to comment Share on other sites More sharing options...
fiko_pld Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Добре кажете как ,ще ми върви на стария компютър ,а на новия не иска. Старият ми е . MainBoard - Soltek KT DDR 400 RAM -PQI 512 DDR 400Mhz CPU-Sempron 2200+ VGA-GeForce 5200 Noname 128/128 Според вас не е ли по слаб от нивия ми Компютър ????? Сложих най новите Драйвери които ми ги препоръчахте ,но пак същия проблем при NFS2 ,ама вече си мисля ,че е от играта защото си салих ФИФА 2006 и ми върви без проблем.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.