Jump to content
BulForum.com

Малко помощ за Hitachi j880s (хард)

Recommended Posts

Дъното ми е

Chaintech CT-9BIA

218520bnu6.th.jpg

И преди 1 ден ми дадоха един хард ...

Hitachi J880S

esj880sbackplanesu1.th.jpg

esj880sisobackeg1.th.jpg

Много добре , НО не виждам начин как да го свържа ... т.е. никъде НЕ видях такава буксичка кадето мога да свържа хард-а ! :unsure:

Просто мойте интърфейс кабели не са същите ... имате ли някакви идей ... някаква представка или нещо ... някакъф кабел да трябва да се купи :wacko: ?

Много ви моля ... кажете дали ще стане и ако трябва кабел , кажете какъф ! :(

----------------------------------------------------------------------------------------------

A една малка подробност ... мойте кабели ... (Интърфейса и захранването) стават за ТОЗИ хард J880

esj880backplanecy6.th.jpg

esj880isobackvk0.th.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------

НО на мен ми дадоха J880S има ли начин да свържа харда с някакъф кабел ?

дъното не ти подържа S-ATA хардове... трябва да си купиш или преходник или PCI контролер, за да може да използваш харда... и 2-те неща са с цена около 30-40лв

Дъното няма SATA , a би ли дал картинка на тоя кабел или не го знам точно какво е ... аз не сам много добре с hardware-a , а бащата изобщо и тъй като аз в момента съм зает ... той трябва да купи такъв кабел , но знам , че без да му изкарам кабела на принтер все ще обърка нещо :) ...

това ли е ...

abitnf7sseriller2ws9.th.jpg

!

океу ... мерси много ! :) А , ще е възможно ли да си остава и стария хард , който не е САТА и да сложа и новия :unsure: май става така , но бая ще поразпитам ;) !

Дъното има ли сата....?

Преходник HDD PATA към SATA 9.48лв в ера...

да де PATA ХДД към SАТА контролер = 9.48лв

а обратното май беше по-скъпо!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...