lil_stenly Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Дъното ми е Chaintech CT-9BIA И преди 1 ден ми дадоха един хард ... Hitachi J880S Много добре , НО не виждам начин как да го свържа ... т.е. никъде НЕ видях такава буксичка кадето мога да свържа хард-а ! Просто мойте интърфейс кабели не са същите ... имате ли някакви идей ... някаква представка или нещо ... някакъф кабел да трябва да се купи ? Много ви моля ... кажете дали ще стане и ако трябва кабел , кажете какъф ! ---------------------------------------------------------------------------------------------- A една малка подробност ... мойте кабели ... (Интърфейса и захранването) стават за ТОЗИ хард J880 ---------------------------------------------------------------------------------------------- НО на мен ми дадоха J880S има ли начин да свържа харда с някакъф кабел ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 дъното не ти подържа S-ATA хардове... трябва да си купиш или преходник или PCI контролер, за да може да използваш харда... и 2-те неща са с цена около 30-40лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Дъното има ли сата....? Преходник HDD PATA към SATA 9.48лв в ера... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 Дъното няма SATA , a би ли дал картинка на тоя кабел или не го знам точно какво е ... аз не сам много добре с hardware-a , а бащата изобщо и тъй като аз в момента съм зает ... той трябва да купи такъв кабел , но знам , че без да му изкарам кабела на принтер все ще обърка нещо ... това ли е ... ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Ми мисля че е най добре на място да видиш и да питаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 24, 2006 Author Share Posted July 24, 2006 океу ... мерси много ! А , ще е възможно ли да си остава и стария хард , който не е САТА и да сложа и новия май става така , но бая ще поразпитам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 Дъното има ли сата....?Преходник HDD PATA към SATA 9.48лв в ера... да де PATA ХДД към SАТА контролер = 9.48лв а обратното май беше по-скъпо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.