diabolik Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 Само да кажа - научете се да ползвате торенти и DC++. И ще си намерите всичко ново и актуално и ще го сваляте бързо и стига сте се оплаквали Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 абе стига с тея торенти, глупости, тук и тук има всичко каквото ви душа иска Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 26, 2006 Share Posted July 26, 2006 абе стига с тея торенти, глупости, тук и тук има всичко каквото ви душа иска Там няма и 10% от това, което душата ми иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Там няма и 10% от това, което душата ми иска. Надявай се душата да те насочи към eMule тогава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 27, 2006 Share Posted July 27, 2006 Аз отдавна съм се научил къде да търся и умея да си намирам всичко, което ми потрябва. С коментара, които направих имах предвид, че изказването му "торенти, глупости" е просто смехотворно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.