Jump to content
BulForum.com

Nov Windows

URDeaD

Recommended Posts

Mi server 2003 e posledniq na Microsoft i moga da tvyrdq, 4e e dosta po-stabilen ot XP. Az sym s 2003 i sled nego si re6ih golqma 4ast ot problemite sys sigurnostta. Taka 4e ako smqta6, 4e nqma da se opravi6 s Linux, koito e nai-siguren ot vsi4ki, probvai s 2003, mislq, 4e 6te ostane6 dovolen.

Kato Classic Theme na Xp-to. Opredeleno ne e ni6to novo, ako dyrji6 na vyn6niq vid na OS-to, 2003 nqma da ti dopadne :). Vupreki 4e moje6 da si svalq6 Themes i posle da si gi polzva6, default-niq appearance e dosta sempyl. V 2003 se predlagat novi komponenti i e po-siguren, no ako ne dyrji6 tolkova na tezi ne6ta, XP 6te e po-uda4en za teb.

е какъв вид да има 2003 Server все пак е сървър, никой не е мислил, че URDeaD ще го ползва като десктоп OS, макар че е странно защо тогава са включили МедиаПлеър.

А последния билд на Longhorn го има на уарез.ру благодарение на Dreamer.

Longhorna mi se stori mnogo bagav kato go slojih zacepi vsichko ne mojeh da otvora my computer awe mnogo glupav windows

Не е глупав Уиндоус-а, компютъра ти е бавен, без да се сърдиш разбира се. Longhorn е 64-битова операционна система и за нея ти трябва съответния 64-битов процесор. Тури едно такова животно и глей кво става... :sayjin

Освен това до излизането на Longhorn има почти 2 години, което означава, че това е доста ранна алфа, която е твърде незавършена, в нея липсват оптимизации и съдържа доста debug code.

Не знам дали някой от вас помнят бетите на Whistler (WinXP). Те вървяха осезаемо по-бавно от финалната версия на чудесното XP ;)

Awe neznam ama na pentium 4 go probvahme sashto i tam zabiva mnogo baven e tozi longhorn dano zavarshenata versia da e po barza

Не бе човече, не си ме разбрал. Pentium 4 е 32-битов, 64-битовите процесори още не са излезли на пазара доколкото знам. AMD i Intel се надпреварват кой ще е първи ама казва ли ти некой ... :inqn

64 битови решения вече има и от двете страни Itanium i Athlon64 съответно.Athlon64 са насочени към десктоп пазара, а Itanium са страшно скъпи сървърни процесори (не че в момента и AMD не са безбожно скъпи, но с Itanium не могат да се сравняват).a за това, че LH е 64 битова 100% ли си сигурен щото аз за пръв път чувам такова нещо?

Ами така съм чувал. но не мога да кажа че съм сигурен. От друга страна защо да се съмнявам че LH не е 64-битов, след като вече се правят 64-битови процесори а всички знаем, че MS не мислят много много за бедните юзери, които само сънуват мокри сънища за Атхлон64. Пък и дето вика Dreamer до излизането на Longhorn има почти 2 години, а дотогава 64 ще е нормално.

Като си спомня че преди 2 години съм се кефеил на Дуронче на 700 а сега не ми стига доникъде текущия ми Торабред... абе кво да ти кажа 2 години са горе-долу около 2 години както и да го погледнеш :blink:

• 2 months later...

Windows Longhorn ne e napraven za 64 bitov procesor,iskam da popravq tazi greshka.Niskata proizvoditelnost se dalji na rannata alfa versiq.Inache na men tozi Longhorn mi se stori absolutno kopie na XP pro.Kato izkluchim oshte po razbiraemiq i udoben interfeis.A i ot razbirachi chuh che failovata mu sistema e po razlichna,koeto shte go pravi oshte po barz ot XP.Jalko che tazi "barzina" ne moje da se useti sas alfa versiqta kachena na wareza.Mejdu drugoto ima strahoten "analagov chasovnik" koito zastava ot desnata starana desktopa ama ako imash monitor po malak ot 21" nema smisal da go puskash :P

awe priqtel mi govori 4e nqmalo nikva suvmestimost na novite win-ove sus drugi programi. a puk za6to vi e da si ka4vate alfi na Os. taka moje da si zaebete kompa super brutalno. iz4akajte oficialnoto izdanie pa togava...

awe priqtel mi govori 4e nqmalo nikva suvmestimost na novite win-ove sus drugi programi. a puk za6to vi e da si ka4vate alfi na Os. taka moje da si zaebete kompa super brutalno. iz4akajte oficialnoto izdanie pa togava...

а кой е казал, че някой си слага тези алфи в production среда :confused

Всичко това са тестове на новата ОС, как изглежда, как се държи, нови features и т.н. Никой не слага алфа на нещо ако смята да го ползва сериозно, ощо по-малко ако се отнася до ОС.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...