curidge Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Ами, Слави, доколкото ми е известно ще стане както с предишните две серии. Премиерата по кината беше януари, филмът излизаше на касета и ДВД през август, а ЕЕ излизаше през октомври, ноември. Незнам, не съм сигурен за тази ми информация, но предполагам, че Александра ще подходят по същия начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 URDeaD: Точно така ще стане, както ти казва curidge - най - вероятно филмът ще го пуснат в средата или края на лятото в Щатите, а в България, Александра ще го пусне само за продажба в края на Октомври или началото на Ноември. Но преди това ще сме го гледали, защото "Двете Кули" се появи с кристално качество, месец преди Александра да го пуснат за продажба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 21, 2004 Author Share Posted January 21, 2004 Ave edin ot nashia klas deto e hodil na maratona vika 4e sa projektirali i trite extended edition ? curidge ti go znaish onia Kalin ot nashia klas. Verno li e tova ili ma bazika neshto??? btw gledal go e v NDK Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 Хаха... ония фъфлещия ли ве... хаха... не ставай смешен ве Слави, откога почна да вярваш на такива хора Просто не невъзможно, не абсурдно, ми направо незнам какво... Утре ще го насосам тоя, щото лъже хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 21, 2004 Author Share Posted January 21, 2004 Mi dea znam ne sum hodil , ne znam nishto po vuprosa.Moga da predpoloja 4e gi e gledal.Ama i na men mi se stori malko veroiatno da e taka.Za tova pitam:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 URDeaD: Аз бях лично на маратона в "АРЕНА" - там не прожектираха Удължената версия на "Завръщането на Краля" поради прод.стата причина, че тя сега се снима и дообработва! Това го знам от достоверен източник в Нова Зеландия. Вярно е, че после - 09. 01. 2004, като го гледах филма във "Фламинго" липсваха част от сцените, но тази липса да е била максимум 3 - 5 минути. Определено те е излъгал този момък!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 TAZ az li se burkam ili snimkite i za trite 4asti bqha zavursheni v kraq na 2000 godina i ot togava se pravqt samo specialnite efekti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 21, 2004 Share Posted January 21, 2004 netrootbg: Не се бъркаш приятелю, и трите филма се снимаха от `97 - до `00 година, но Удължените версии на всяка една серия се снимат и монтират след като - въпросната серия е пусната в прожекция на големия екран. Тогава се презаписва наново и музиката, защото Howard Shore прави доста сериозни корекции и донаписва за новите кадри и сцени, нова музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 22, 2004 Author Share Posted January 22, 2004 Neznam ma bez tozi soundtrack Vlastelina niamashe da e sushtia!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sotko Posted January 23, 2004 Share Posted January 23, 2004 Ave edin ot nashia klas deto e hodil na maratona vika 4e sa projektirali i trite extended edition ? curidge ti go znaish onia Kalin ot nashia klas. Verno li e tova ili ma bazika neshto??? btw gledal go e v NDK Da verno e v sofia na 25 dekemvri v kino Arena ima65e maraton na koito projektiraha i trite 4asti na vlastelina (extended) bez tretata mai ; po4va6e v 12 na obiad ama ne znam koga svur6i sigurno kam 11 ve4erta Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 24, 2004 Author Share Posted January 24, 2004 Toi vika 4e i tretata bila uduljena ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 24, 2004 Share Posted January 24, 2004 Sotko: ДА!!!! Така е, но на 26-ти Декември имаше маратон в София и това вече го обсъждахме в тази тема, но явно не си сметнал за необходимо да четеш и по задните страници и мнения, ами направо си даваш, гадаещо - мнението си..... Какво ли се очудвам и аз! URDeaD: А на теб колко пъти едно и също да ти пиша - не все още не са направили удължената част на "Завръщането на Краля" - онзи твой приятел те е ИЗЛЪГАЛ. Единствената разлика между тукашната прожекция и тази в "Арена" - освен качеството, бе че тук имаше леко рязане на филма!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 27, 2004 Author Share Posted January 27, 2004 Ave kade prodavat "zadrugata na prustena" extended na DVD , 4e neshto ne moga da ia nameria.??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 еми свали си я и някой да ти я запише TAZ във всички кина тук ли дават рязана версия ?? мн'о тъпичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 mi sigurno ti v koe kino si q gledal ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 JIS: Аз го гледах тук, в кино "Фламинго" и там си беше леко орязана в сръвнение с това, което гледах на маратона в "Арена". А сега малко новинки: Епичната трета част на "Властелина..." - "Завръщането на Краля" отнесе отличията и в 4-те категории, в които бе номинирана, на таз годишните връчвания на "Златния Глобус". Глобусите са считани като предвестник на Оскарите. Наградите са: 1. За най - добър драматичен филм; 2. За най - добър режисьор; 3. За оригинална песен; 4. За музика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MOON Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 ostavat samo oskarite ai dano gi razbie tam 6toto tolkova hubava rabota sa svar6ili si4ki ot ekipa trqbva pone da potopqt skapaniq titanik Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Ми, той Титаник потъна бе ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 27, 2004 Author Share Posted January 27, 2004 Ave "zavrashtaneto na kralia" zo kolko oskara e nominiran , 4 li? Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Ако трябва да бъдем точни, "Краля" е номиниран 11 пъти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 Ave "zavrashtaneto na kralia" zo kolko oskara e nominiran , 4 li? Ако трябва да бъдем точни, "Краля" е номиниран 11 пъти. Спечели "Златен глобус" в 4 категории и е номиниран в 11 за Оскар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 27, 2004 Share Posted January 27, 2004 "Завръщането на Краля" е номиниран в следните категории: 1. Най - добър филм; 2. Най - добър режисьор; 3. Костюми; 4. Грим; 5. Музика; 6. Най - добра песен; 7. Най - добър звук; 8. Визуални ефекти; 9. Най - добре адаптиран сценарий; 10. Art director; 11. Film editing. Опа - простете ми, докато напиша всичките категории curidge и Feyz са отговорили вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 28, 2004 Author Share Posted January 28, 2004 Pone 8 triaaa da vzeme ot teia Za vizualni efecti malko s matricata spor she ima , ama she viim Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feyz Posted January 28, 2004 Share Posted January 28, 2004 Спор няма да има поради простата причина, че тя не е номинирана. А по мое скромно мнение само Gollum е достатъчен за спечелването на този приз, а то още какво има в този филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 29, 2004 Author Share Posted January 29, 2004 De ve bahti kak sa go praili ne znam. triaaa da se vuznagradi ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.