OutSider Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Gledah vuv Nforce.nl i ako ne se luja mai ve4e e izleznal na DVD.rip shte go ka4ite li s dvd.rip ka4estvo ne 4e tova e losho no vse pak Ako sum obidil warezbg ili nqkoi drug se izvinqvam Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 6, 2004 Author Share Posted March 6, 2004 Ave az da pitam , koga she izliza DVD-to na "kralia" , neshto mnogo se bavi. Oba4e kato se zamislia oshte "matrix revolutions" ne e izleznalo na DVD. Mai baia shte po4akame Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Moviez/The.Lord.o...he.King.(2003)/ Очаквам скоро да бъде преместен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 6, 2004 Author Share Posted March 6, 2004 http://warez.ru:8080/FTP/Moviez/The.Lord.o...he.King.(2003)/ Очаквам скоро да бъде преместен... Drupnah sample-a , ka4estvoto naistina e dobro(dvd) , oba4e , kadrite mi idvat neshto mnogo bavno. Useshta se! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 При мен няма такъв проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Ave az da pitam , koga she izliza DVD-to na "kralia" , neshto mnogo se bavi. Oba4e kato se zamislia oshte "matrix revolutions" ne e izleznalo na DVD. Mai baia shte po4akame Не съм 100% сигурен но мисля че филмите излизат 6 месеца след кино премиерата така че ще почакаме още бая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted March 6, 2004 Share Posted March 6, 2004 Аз не разбрах, защо питате кога ще излиза ДВД Рип, след като това, което е качено от Вели е точно ДВД Рип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 6, 2004 Author Share Posted March 6, 2004 Nie pitame za DVD-to na filma koga she izliza po videotekite i t.n. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 URDeaD: ДВД-то на "Завръщането на Краля" можеш да го очакваш към средата на тази година. Както спомена и Stenli ДВД-тата Александра ги пуска след като са изминали 6 месеца от премиерата на филма в киносалоните - това значи, че след като обиколи кината в цяла България. Юни - Юли, тогава някъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Gledam e izleznal Proper.DvD.rip na filma...moje bi shte e po-dobre toi da se sloji za zamqna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 Ami zashtoto ne e s ac3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted March 7, 2004 Share Posted March 7, 2004 ami ne sam gledal nishto za nego...shtom e taka..ok Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 7, 2004 Author Share Posted March 7, 2004 Ave te kolko versii stanaha ? Az ot edin mesec durpam samo CD1 Sia tazi da durpame taka li? Da ne izlezne niakoia po-hubava pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Drupnah sample-a , ka4estvoto naistina e dobro(dvd) , oba4e , kadrite mi idvat neshto mnogo bavno. Useshta se! Da ka4estvoto e dobro oba4e fps naistina lagvat.Pone na men de kakvo li ne opitah da go opravq codeci preinstalirah ne stava..ne moga da si go obqsnq procesora ne mi e baven...1,4 Athlon..n Link to comment Share on other sites More sharing options...
OutSider Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 mi az nqmam nikakvi problemi nito s versiqta na filma uploadnata ot warezbg nito s tazi na veli sigurno ti e ot codeca (kaji s kuv codec si) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Az bih vi posuvetvala da izchakate malko sus svalqneto. Sega kato ima veche DVD postoqnno izlizat novi release-i Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF_Shocker Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Veli,imam edin vypros kym teb.Kato pusna da svalqm versiqta,koqto ti si uploadnala ne6to ne6te da se svalq,ot lqvo to4no do nego sa poqvqva edin X.Ta moje6 li da mi kaje6 za kvo za polu4ava taka? 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 Veli,imam edin vypros kym teb.Kato pusna da svalqm versiqta,koqto ti si uploadnala ne6to ne6te da se svalq,ot lqvo to4no do nego sa poqvqva edin X.Ta moje6 li da mi kaje6 za kvo za polu4ava taka?10x predvaritelno ako si s Flashget vij da ne e smeneno URLto i dali imash svobodno mqsto na harda probvai s Getright ste stane 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted March 8, 2004 Share Posted March 8, 2004 mi az nqmam nikakvi problemi nito s versiqta na filma uploadnata ot warezbg nito s tazi na velisigurno ti e ot codeca (kaji s kuv codec si) Nimo50Build9Beta1 ama to si e mai ot DVDripa ne znam...kvo li ne probvah..s razli4ni programi da go podkaram pak si lagva Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 8, 2004 Author Share Posted March 8, 2004 I az mislia ,4e ot samia film , sodecite mi sa dobre , kompa ne e slab. Veli e prava , triabva da iz4akame neshto po-novo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veli Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 http://free.techno-link.com:8080/phpBB/viewtopic.php?t=37690 http://free.techno-link.com:8080/phpBB/viewtopic.php?t=37669 http://www.data.bg/forum/viewtopic.php?t=94703 Link to comment Share on other sites More sharing options...
san4o-pans Posted March 9, 2004 Share Posted March 9, 2004 mersi veli EDIT:Koito ima problem s codecite da si sloji XviD decoder 1.0 RC3. Get ot h**p://www.roeder.goe.net/~koepi/xvid.shtml s ffdshow pak nasi4a ako ne e nai novia Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 9, 2004 Author Share Posted March 9, 2004 Koi e nai-novia ffdshow , ima li go v wareza? Az im izgubih miarkata Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted March 10, 2004 Share Posted March 10, 2004 URDeaD: Последният, който аз изтеглих преди броени дни е от 04. 03. 2004 год. Ето ти и линк, за да си го дръпнеш - ffdshow-20040304 Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted March 10, 2004 Author Share Posted March 10, 2004 Taz , drupnah go oba4e izko4i drug problem. Installnah go i restartnah , oba4e, sega niama zvuk. BS playera mi dava niakuv error. Kvo da pravia? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.