Jump to content
BulForum.com

Акваленд Пловдив

asd

Recommended Posts

Вход над 1.20 - 12 лв. с включена храна

Вход под 1.20 - 6 лв. с включена храна

След 16:00 часа

Вход над 1.20 - 6 лв.

Вход под 1.20 - 3 лв.

Все още това ли са цените? :blink:

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Все още това ли са цените? :blink:

цените май са същите, но вече няма включена храна и е след 18:00 намалението, но не съм 100% сигурен за второто.

Няма включена храна в цената за вход и е след 18:00 часа намалението поради работното вереме до 20:00 часа.

Когато ходих преди две седмици, цената беше 12 лв. без храна и намалението беше след 16:00 (на 6 лв.)

• 9 months later...

Като гледам кви ремонти текат май няма да е на 24ти :lol: освен ако плажуващите не искат да са на строителна площадка :)

• 2 weeks later...

Кво става.Кога ще се ходи на плаж?Тая година пак ли ще е 12-14лв(не си спомням колко беше) като гледам маи утре ще вали,но ще отида.

Пфф хорааа.Неска се разцепих.Малко беше студенко в 1 басейн обаче в големия водата беше мозък.Най-гадното беше че ме изгониха.Много гадно!Едни тъпанари ме накараха да се кача на единичния пояс с тях.4-ма на единичен през оная открита за пояс с права писта.Много дивашко беше

Едни тъпанари го накарали...ако тия същите тъпанари те накарат да се хвърлиш от моста на марица, ще го направиш ли?

• 3 weeks later...

някои може ли да ми каже каква е цената за един възрастен и дали се плаща после за някои от парзалките отделно

• 3 weeks later...

Чух че са се увеличили и са махнали картите за отстъпки :angry1

Ако някой в момента знае какви са цените и важат ли още намаленията за след 4 и след 6 часа моля да сподели :)

Входа, за събота и неделя, е 25 лева, а за делничните дни е 15.

Тва означава ли,че отпада плащането по ръст?

Ужас! Това е просто безобразие! Нека да го направят 80 лв. през седмицата и 120 лв. за събота и неделя. Тогава поне ще успеят да постигнат това, което целят - да не дойде нито един човек... :angry:

Вярно ли е това ? Те не са наред тея диванета.

Вярно е,аз бях в делничен ден и входа е 15 лв...Но беше яко,абе голям кеф са тия пързалки :)

Вие не сте наред? Какво им е на цените ? Че то на миризливите Нептун и Аквапарк е по 6-7 лева и се плацикаш с циганите. На Аквапарк за 15 лева си ползваш всички парзалки и ти е мн по чисто. Всеки ден е пълно така че явно цените не са толкова големи.

Одеве точно казах на майка, че има странно малко хора, защото по принцип събота и неделя ставаше ад миналите години, а то ква била причината :bgrin: 25лв са прекалено много при условие, че ти не си плащаш само, за да влезеш вътре, а трябва да хапнеш и пийнеш нещо и става...

Вие не сте наред? Какво им е на цените ? Че то на миризливите Нептун и Аквапарк е по 6-7 лева и се плацикаш с циганите. На Аквапарк за 15 лева си ползваш всички парзалки и ти е мн по чисто. Всеки ден е пълно така че явно цените не са толкова големи.

До ся не съм видял цигани в Аквапарка

Одеве точно казах на майка, че има странно малко хора, защото по принцип събота и неделя ставаше ад миналите години, а то ква била причината :bgrin: 25лв са прекалено много при условие, че ти не си плащаш само, за да влезеш вътре, а трябва да хапнеш и пийнеш нещо и става...

да,при положение,че 0,5 л минерална вода е 1 лв :blink: :ph34r:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...