Jump to content
BulForum.com

Акваленд Пловдив

asd

Recommended Posts

Вече има нови ценови условия.

Вход над 1.20 - 12 лв. с включена храна

Вход под 1.20 - 6 лв. с включена храна

След 16:00 часа

Вход над 1.20 - 6 лв.

Вход под 1.20 - 3 лв.

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply

ми да земете да го отворите и вечер ли, едно кафе да сложите, аз 12 кинта така или иначе няма дам, ама бих седнал да пия нещо. все пак най-близкото що годе хубаво кафе ми е до санито, а до там ми е 20мин път пеша :wacko:

а ще има ли някви промени през седмицата..казаха ми от понеделник до петък по 15 кинта а събота и неделя 12 :blink:

Цените са това което съм обявил. Няма да има разлика за събота или неделя

Вход над 1.20 - 12 лв. с включена храна

Вход под 1.20 - 6 лв. с включена храна

След 16:00 часа

Вход над 1.20 - 6 лв.

Вход под 1.20 - 3 лв.

Каква е тази храна?Как ще се получава.Чрез купони ли???

Хора ще ви кажа нещо за цените - Аквапавковете в Турция и Гърция са мн. по-скъпи(15-20euro), като в цената не се включва храна и напитки(за тях си вкарваш пари в карта и си пазаруваш с нея)! Така че се радвайте и на това което е направено!!!

Лелее престанете да го наричате аквапарк щото не е... целия град ми говори за аквапарк та аквапарк я вижте пак как се казва. Не, че е от голямо значение ама си имаме аквапарк и той съвсем не е в Тракия.

Хора ще ви кажа нещо за цените - Аквапавковете в Турция и Гърция са мн. по-скъпи(15-20euro), като в цената не се включва храна и напитки(за тях си вкарваш пари в карта и си пазаруваш с нея)! Така че се радвайте и на това което е направено!!!

В Турция аквапарковете ти дават възможност да си вземеш карта с или без храна.включената храна беше на стойност 12 000 000 турски лири. Точно затова попитах няколко страници по-напред, дали цената включва храна или не.

В Турция аквапарковете ти дават възможност да си вземеш карта с или без храна.включената храна беше на стойност 12 000 000 турски лири. Точно затова попитах няколко страници по-напред, дали цената включва храна или не.

Ами аз като бях нямаше такива глупости, плащаш си входа от 15евро и си вкарваш в картата колкото пари искаш и ако не ги изхарчиш, като си трягваш ти ги вращат!

Ами аз като бях нямаше такива глупости, плащаш си входа от 15евро и си вкарваш в картата колкото пари искаш и ако не ги изхарчиш, като си трягваш ти ги вращат!

Било е така, защото билета ти го е купил туроператора предполагам. Не си си го купил сам и не са те питали с или без включена храна.

Каква е тази храна?Как ще се получава.Чрез купони ли???

Ами с касовата бележка,когато плащаш за входа.Можеш да вземеш пица или 2 кебапчета(кюфтета)с картофи и домати и краставици + питка.

абе цените не са никък високи особено и сега след като са включили и храна (ако това може да се нарече такова де :D ) така че който не му изнася да не ходи а кога ще пускат зградите в експлоатация... ?

абе цените не са никък високи особено и сега след като са включили и храна (ако това може да се нарече такова де :D ) така че който не му изнася да не ходи а кога ще пускат зградите в експлоатация... ?

Ами,като бях преди 2 дни в сградата още работеха и нямаше нищо,иначе за храната се наяждаш :laughing: в смисъл нормални са си порцийте

Абе щях да ходя в четвъртък, ама прогнозата на Бтв, според която щяха да валят камъни и да идва Апокалипсис ме отказа.Остава за понеделник.И наистина ли е имало такива изпълнения от рода на да ти вземат 15 лв вход вместо 12?

Абе щях да ходя в четвъртък, ама прогнозата на Бтв, според която щяха да валят камъни и да идва Апокалипсис ме отказа.Остава за понеделник.И наистина ли е имало такива изпълнения от рода на да ти вземат 15 лв вход вместо 12?

точно там където плащаш са написани цените, така че не виждам как могат да ти вземат 15лв вместо 12 :wacko:

и аз днеска бях и ония ми каза 15 кинта...тцтцтц

точно там където плащаш са написани цените, така че не виждам как могат да ти вземат 15лв вместо 12 :wacko:

Явно може :)

Храната е с купони,още като си платиш трябва да си пазиш касовата бележка и още едно талонче и с него безплатното е две кебапчета или куфтета и хлебче,другото се заплаща и тва за безплатната храна е до 4 часа :)

П.П-не си зимаите от пицата после имах разстроиство като се върнах у нас :sick

Уф ,ходихме на тоя "Акваленд" :sick Явно очакванията ми бяха големи ,или тези дето са го правили са му дали малко "попресилено" име. Чак акваленд....... . В общи линий - нищо особенно ,като изключим цената за вход която мястото не си заслужава.Пързалките......не са лоши,но са малко некадърно изпълнени ,ако не внимавате - може да си ожулите кожата на разни стърщачи ръбове като се спускате . Басейните.....хм....басейните ,то е само 1 . Другият е за деца. Та този за възрастните.....според мойто наблюдение е малко по-малък от Нептун,но хората в Акваленд-а са...повече ;) Слагат прекалено много от разтвора за прочистване на водата, имах чувството че ми люти на очите няколко часа след като се махнах :sick А миризмата на препарата....все едно още я усещам... . Храната.......критична.... . Съблекялнята за мъже - аз не видях да има място за събличане.Има само шкафчета. Ако не бех отишъл по плувки......а с панталон......интересно ми е къде щях да се преоблека ? Щяха да ме гледат гол всички които са в съблекялнята или по душа.Мерси. Имам някакво благоприличие.Не попитах жените как е в женската съблекалня и да ли там положението е същото,но и там е било така - егати организацията. Мнението ми е , че не си заслужава парите мястото в общи линий. Правили са го малко през ръцете си майсторите , и са бързали да го пуснат ,все още не е изчистено навсякъде като гледах примерно. Изобщо не се доближава до понятието за мен "аквапарк" .Просто поредният басейн, само че с много кофти организация и няколко пързалки.А да , и голяма цена за вход дето не е оправдана. Пфф.

какво означава това над 1.20-6 лв ?

това е цената за вход след 16.00 часа за тези които са високи над 120см :) Има една червена линия в началото до касите- тя е 120 см. Мерят децата по нея :)

• 3 weeks later...

Хойх аз на Акваленд-а и мога да кажа,че съм приятно изненадан.Очаквах да е селяния,блъсканица,мръсна вода,стърчащи пирони,но не е.Всъщност преди 16:00 часа човек може да си изкара страхотно на тоя Акваленд.Много ми хареса и със сигурност ще ида пак :D

В общи линий - нищо особенно ,като изключим цената за вход която мястото не си заслужава.

Тая цена изобщо не е висока, като имаш предвид, че само храната ти е 2лв, шезлонг 3лв, чадър 3лв, ето ти ги 8. Има хора, които си искат тези "екстри" и си ги плащат дори на обикновените плажове.

Пързалките......не са лоши,но са малко некадърно изпълнени ,ако не внимавате - може да си ожулите кожата на разни стърщачи ръбове като се спускате .

Те за това ти дават чердже, с което да се пускаш. Иначе, колкото и да е кадърно изпълнена една пързалка, с тая скорост просто няма как да не се ожулиш, ако нямаш чердже или гума.

Басейните.....хм....басейните ,то е само 1 . Другият е за деца. Та този за възрастните.....според мойто наблюдение е малко по-малък от Нептун,но хората в Акваленд-а са...повече ;) Слагат прекалено много от разтвора за прочистване на водата, имах чувството че ми люти на очите няколко часа след като се махнах :sick А миризмата на препарата....все едно още я усещам... . Храната.......критична.... . Съблекялнята за мъже - аз не видях да има място за събличане.Има само шкафчета. Ако не бех отишъл по плувки......а с панталон......интересно ми е къде щях да се преоблека ?

Това за разтвора изобщо не е вярно. Плувах в басейна известно време и мога да кажа, че за пръв път ми се случва да плувам без очила и да ми няма нищо на очите след това. За миризми не мога да говоря, защото не съм усетил такива. Храната също, бях в неделя. Колкото до съблекалните - ако отидеш с панталон се предполага, че ще ползваш шкаф. В такъв случей пейките не са ти толкова нужни, можеш да си отавиш дрехите в шкафчето все пак. А ако не можеш да си обуеш чорапите без да седнеш, ей това вече е проблем. Хахахаха.

А ти, колко плувни басейна очакваш? Все пак в Пловдив има достатъчно места, на които да отидеш и да плуваш. Това не е място за такива неща? Според мен един басейн си е напълно достатъчен.

Щяха да ме гледат гол всички които са в съблекялнята или по душа.Мерси. Имам някакво благоприличие.

Благоприличие? Аз до сега не съм виждал басейн, в който да има единични кабинки, където човек може да се преоблече без да се притеснява, че ще го видят. :D

Не попитах жените как е в женската съблекалня и да ли там положението е същото,но и там е било така - егати организацията.

За каква организация говориш в случея?

Мнението ми е , че не си заслужава парите мястото в общи линий. Правили са го малко през ръцете си майсторите , и са бързали да го пуснат ,все още не е изчистено навсякъде като гледах примерно. Изобщо не се доближава до понятието за мен "аквапарк" .Просто поредният басейн, само че с много кофти организация и няколко пързалки.А да , и голяма цена за вход дето не е оправдана. Пфф.

Всеки с мнението си. Аз си изкарах страхотно. Има пързалки, които буквално ти спират дъха. Тая неделя пак съм там, стига да е хубаво времето разбира се. :)

В Новотела не съм бил, а на Аква парка не съм ползвам съблекалните. Но повечето нямат, така че не виждам, какво толкова...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...