gerry^^ Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 С toti barabata и Stenli май сме комшии И с мен, и с мен ( ама с мен сте маалко по-далечни ) Ще си ходим по домашни чехлички А пък нека ви, аз от повече от месец знам, че ще е 12лв, много сте назад с материала Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ми няма пък да отида..аи нека ви! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ми няма пък да отида..аи нека ви! Ахахаха тва беше изказването на темата... Ся па темата- в plovdiv24 четох , че ще има и боулинг?Ако е вярно горе-долу как ще е заплащането? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Логиката е много проста. Ако си под 1.20, което май се очертава да е границата, не можеш да ползваш повечето пързалки. Но за сметка на това има детски басен дълбок 35 см. и надуваеми замъци. Басейните под пързалкате са дълбоки 1.10. Най-големия в България басейн с изкуствени вълни е с максимална дълбочина 2.20 м. Мисля че цените са разумни като се има в предвид че ще може да се пързаляш без допълнителна такса а за малчуганите ще има и допълнителни атракции както споменах. а готови ли сте за съдебни дела за дискриминация по ръст? само питам. никъде не сте го уточнили, че сегрегацията по ръст е във връзка с безопасността на клиентите, а не е просто лично отношение. асоциацията на малките хора (не помня точното име, но има и такава в България) може да ви скъса д-тата от съдебни дела, които както и да си говорим са си 3-4 години влачене по съдилищата и неприятности от вида на негативен ПР и отлив на клиенти. съвета ми е просто да уточните на ценовата листа с нормално едър шрифт, че разделянето на цените спрямо ръста на клиентите е от гледна точка на тяхната безопасност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 Ахахаха тва беше изказването на темата...Ся па темата- в plovdiv24 четох , че ще има и боулинг?Ако е вярно горе-долу как ще е заплащането? Да,ще има боулинг,ми мисля,че ще е по 4-5 лв играта. Поне в екскалибур е така аз тренирам там с отбора и до 6 часа е 2 лв ли кво беше там а след 6 става по 4-5 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 а готови ли сте за съдебни дела за дискриминация по ръст?.... Честно казано ми се струва НЕ логично някой да те съди за това че му взимаш по-малко пари. ... то в България какво ли е логично ? .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted August 1, 2006 Share Posted August 1, 2006 ... то в България какво ли е логично ? .... Нищо Яко,нали Абе чувствам,че това място ще замре много бързо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted August 2, 2006 Share Posted August 2, 2006 Честно казано ми се струва НЕ логично някой да те съди за това че му взимаш по-малко пари. ... то в България какво ли е логично ? .... щом циганин може да те осъди, затова че не му се сервира кафе в центъра на града, защото е циганин, а не щото не се е къпал 2-3 месеца (справка - Пазарджик).... тогава е нормално и един възрастен човек, който обаче по някакви обстоятелства не е достатъчно висок, за да го мислят в Акваленд за такъв, може да ги съди и да си спечели делото спокойно. според конституцията на р България всички пълнолетни граждани сме равни, независимо от религия, народност, възраст, ръст, сексуална ориентация и каквито и да било други изкуствено внесени различия. в конкретния случай да речем, че наистина има смисъл от разделянето по ръст за ползване на съоръженията на акваленда от гледна точка на безопасността. но ако е само за кеф на собствениците, щото просто не харесват ниски хора например..... сещай се каква е разликата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 така като гледам май утре ще го пуснат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 айде всички на пързалките ! хаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted August 3, 2006 Share Posted August 3, 2006 Утре ще е една дандания, както е безплатно Ще е бъкано с народ Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 hi dnes ligo otvarqt ??? haide nqkoi ako 6te hodi posle da kaje kak e havata qko li e tui onui ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Утре ще е една дандания, както е безплатно Ще е бъкано с народ Наистина ли ще е безплатно Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Отвориха го вече,ама нещо времето не ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Наистина ли ще е безплатно Мислиш ли , че ако е безплатно целия град няма да се изсипе там...който ходи да си взима пари да не стане някой гаф Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 До неделя е безплатен входа.И работат само мокрите работи в самата сграда всичко е само кнауф и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 До неделя е безплатен входа.И работат само мокрите работи в самата сграда всичко е само кнауф и т.н. Сигурен ли си? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoW_Lo6iq Posted August 4, 2006 Share Posted August 4, 2006 Да .. отивай.Лично според мен е тъпо,че не го отварят цялото .. ама явно искат да си избият. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Да .. отивай.Лично според мен е тъпо,че не го отварят цялото .. ама явно искат да си избият. Парка е платен!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 някой ходи ли вече?как е хавата?добри ли са пързалките?заслужава ли си парите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 и аз днеска бях и ония ми каза 15 кинта...тцтцтц Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 Добре, че не отидах, тоя WoW_Lo6iq искаше да ме прецака... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ra4eto Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 neska bqh tam i moga da vi kaja 4e si e super qko i si zaslujava parite.Ot vski4ki parzalki na 3-4 se razmazah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted August 5, 2006 Share Posted August 5, 2006 еми сигурно е яко нали е аквапарк :Р аз тия дни ще посетя тоя на слънчев бряг а като се върна ще мина и през тоя в пловдив :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted August 6, 2006 Share Posted August 6, 2006 Бях..Не ми Харесва..оставам си със същото мнение че е мизерно и селско П.П-ми и аз имам претенции Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.