Jump to content
BulForum.com

Акваленд Пловдив

asd

Recommended Posts

С toti barabata и Stenli май сме комшии :D

И с мен, и с мен :happy: ( ама с мен сте маалко по-далечни )

Ще си ходим по домашни чехлички :P

А пък нека ви, аз от повече от месец знам, че ще е 12лв, много сте назад с материала B)

• Replies 152
  • Created
  • Last Reply
Ми няма пък да отида..аи нека ви!

Ахахаха тва беше изказването на темата...

Ся па темата- в plovdiv24 четох , че ще има и боулинг?Ако е вярно горе-долу как ще е заплащането?

Логиката е много проста. Ако си под 1.20, което май се очертава да е границата, не можеш да ползваш повечето пързалки. Но за сметка на това има детски басен дълбок 35 см. и надуваеми замъци. Басейните под пързалкате са дълбоки 1.10. Най-големия в България басейн с изкуствени вълни е с максимална дълбочина 2.20 м. Мисля че цените са разумни като се има в предвид че ще може да се пързаляш без допълнителна такса а за малчуганите ще има и допълнителни атракции както споменах.

а готови ли сте за съдебни дела за дискриминация по ръст?

само питам. никъде не сте го уточнили, че сегрегацията по ръст е във връзка с безопасността на клиентите, а не е просто лично отношение. асоциацията на малките хора (не помня точното име, но има и такава в България) може да ви скъса д-тата от съдебни дела, които както и да си говорим са си 3-4 години влачене по съдилищата и неприятности от вида на негативен ПР и отлив на клиенти.

съвета ми е просто да уточните на ценовата листа с нормално едър шрифт, че разделянето на цените спрямо ръста на клиентите е от гледна точка на тяхната безопасност.

Ахахаха тва беше изказването на темата...

Ся па темата- в plovdiv24 четох , че ще има и боулинг?Ако е вярно горе-долу как ще е заплащането?

Да,ще има боулинг,ми мисля,че ще е по 4-5 лв играта.

Поне в екскалибур е така аз тренирам там с отбора и до 6 часа е 2 лв ли кво беше там а след 6 става по 4-5 лв :tongue

а готови ли сте за съдебни дела за дискриминация по ръст?

....

Честно казано ми се струва НЕ логично някой да те съди за това че му взимаш по-малко пари.

... то в България какво ли е логично ? ....

Честно казано ми се струва НЕ логично някой да те съди за това че му взимаш по-малко пари.

... то в България какво ли е логично ? ....

щом циганин може да те осъди, затова че не му се сервира кафе в центъра на града, защото е циганин, а не щото не се е къпал 2-3 месеца (справка - Пазарджик).... тогава е нормално и един възрастен човек, който обаче по някакви обстоятелства не е достатъчно висок, за да го мислят в Акваленд за такъв, може да ги съди и да си спечели делото спокойно. според конституцията на р България всички пълнолетни граждани сме равни, независимо от религия, народност, възраст, ръст, сексуална ориентация и каквито и да било други изкуствено внесени различия.

в конкретния случай да речем, че наистина има смисъл от разделянето по ръст за ползване на съоръженията на акваленда от гледна точка на безопасността. но ако е само за кеф на собствениците, щото просто не харесват ниски хора например..... сещай се каква е разликата.

Утре ще е една дандания, както е безплатно :pirate Ще е бъкано с народ

Наистина ли ще е безплатно

Наистина ли ще е безплатно

Мислиш ли , че ако е безплатно целия град няма да се изсипе там...който ходи да си взима пари да не стане някой гаф :P

До неделя е безплатен входа.И работат само мокрите работи в самата сграда всичко е само кнауф и т.н.

Сигурен ли си?

еми сигурно е яко :) нали е аквапарк :Р

аз тия дни ще посетя тоя на слънчев бряг а като се върна ще мина и през тоя в пловдив :Р

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...