zlobil Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 върви и реклама по радиото преди малко в колата го слушах ама не можах да чуя дата на отваряне Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 напълно съм сългасен с juji не мога да разбера кво мрънката че е скъпо ? някой да ви задалжава да ходите ? ходете си на нептуна и тва е нептуна аз незнам кога ще имам време да отида на това..то сега като заминавам..като се върна август пак заминавам..и просто никво време няма да ми остане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Breez Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Тия пързалки месат на некви далматинци!Да ги беха направили малко шаренки ли!?Аз лично ходя вече няколко пъти в Слънчев Бряг и като гледам снимките тука имам чувство,че ще остана разочарован....дано да не е така...скоро ще разбера! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Ахахаххахаах тея цени ония аквапарк или там кото е в Сл Бряг са ебаси... Ахаххаха такоа нещо не бях виждал...мерат та и тогава влизаш А и не сте сигурни за цената в Плоовдив нали.К'во е т'ва 10-15 лева Пък и щом някои мислят че едни към едно с т'ва на морето знайте ли в последния момент как ша лепнат една цена за деца и възрастни над 130 см и до 130 см Аз съм бил на едно подобно нещо ама в Гърция и беше нещо уникално....Да се надяааме че т'ва Пловдив няаа да се хвали само с парзалки и такиа глупости ами и с хубава тревиста площ и такиа неща които да те накарат да си мислиш че си някъде на морето или там кото и да е Не може "морето да дойде" в Пловдив а аз да не отида Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Скъпо... Скъпичко е, но не чак толкова много... Аз конкретно тук не мога да зацепя къде е логиката в цените? Деца и възрастни до 90 - 130 см - Цял ден - 14лв. Полувин ден - 19лв. Деца и възрастни над 90 - 130 см - Цял ден - 26лв. Полувин ден - 9лв. А тоя Акваленд - Тракия като гледам до къде са малко ме съмнява да го отворят за началото на август...но дано да греша. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted July 23, 2006 Share Posted July 23, 2006 Деца и възрастни до 90 - 130 см - Цял ден - 14лв. Полувин ден - 19лв. Деца и възрастни над 90 - 130 см - Цял ден - 26лв. Полувин ден - 9лв. Mалко печатна грешка де... За големи (ебати големите) - 26/19, за дребни - 14/9. Аз лично преди два дни бях там и трябва да призная, че си заслужава. Честно казано всичките много направени пързалки не ме накефиха за разлика от типичните, които пък бяха върхът. Между другото нещо се вихри спор относно "Цунами" пързалката...има такава на несебърския аквапарк (Aqua Paradise), на който не можах да ида. Това изглежда каго огромен half-pipe, като се пускаш от едната страна и въртих по half-pipe-а по инерция. Изглежда наистина много весело. Link to comment Share on other sites More sharing options...
toti_barabata Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Ако наитина първия ден е безплатно половината Пловдив ще се изсипе!!Аз живея някъде на 700-800 метра от аквапарка и сега като го гледам от джама вече е готов напълно ама още не го откриват! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 ако е безплатно първия ден ще е супер селяния и ще го пропусна Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Ако наитина първия ден е безплатно половината Пловдив ще се изсипе!!Аз живея някъде на 700-800 метра от аквапарка и сега като го гледам от джама вече е готов напълно ама още не го откриват! aз пък живея на 20метра и не виждам какво му е готовото. в сградата няма абсолютно нищо, на задната й страна все едно е паднала бомба - гаражи, боклуци и кво ли не още колкото за високи ли са цените или не - за мен са високи и няма да ходя едва ли ще умрат от глад като не ида, ако направят някакво фитнесче на приемлива цена т.е. 2-2.50лв ще съм много доволен, ако не - здраве да е Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Абе нещо не схващам - 1700кв. м. ли е площта?! Че това е адски малко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 С toti barabata и Stenli май сме комшии Не виждам много смисъл да се ходи в тоя първи беплатен ден, защото ще е толкова гъч, че вода няма да има в басейните Иначе изглежда добре, но ще видим де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 Акваленда ще го отварят този четвъртък-3 август и билета за вход ще е 12 лева.За сега това е най-потвърдената информация,която може да се намери Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted July 28, 2006 Share Posted July 28, 2006 i otkade q nameri tazi informaciq ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 28, 2006 Author Share Posted July 28, 2006 i otkade q nameri tazi informaciq ??? Ми мога да ви кажа видя източника довечера щото и аз не знам,но 90% съм сигурен че ще е тоя четвъртък Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Акваленда ще го отварят този четвъртък-3 август и билета за вход ще е 12 лева.За сега това е най-потвърдената информация,която може да се намери Живот и здраве и приемателна комисия и наистина ще отворим на 3 или 4 Август. Цената наистина е най-вероятно 12 лв. за лица над 1 / може би и 90 см./ м. и 6-8 лв. за по ниски. След 17 часа се обмисля по-ниска цена от вида на 7-8 лв. Това е най- истинската информация която може да бъде. Пързалката цунами за която толкова питате няма нищо общо с пързалката камикадзе. В момента в България има само 2 цунамита, като едното е в новооткрития aquaparadise в близост до Равда Ето и снимка на въпросната пързалка. ЕКСТРЕМНИ ПЪРЗАЛКИ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 абе тва само на мене ли ми се виждат прекалено плитки тия басейни...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 Оле virus страшен зарибител си да знаеш.Аз само тая пързалка да е там пак ша дам 12 лева .Найстина много зарибителна изглежда.zlobil то басейните под пързалките насякаде са плитки.Аз като ида а аквапарка на златните и като се изправя в басейнчето водата ми е кажи речи до кръста,а съм 180 санта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Само не разбрах кво е общото на цената с това колко си висок? Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Само не разбрах кво е общото на цената с това колко си висок? emi obstoto e ,4e za malkite deza se plasta po-malko,vmesto na godini e na viso4ina Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Е кво , примерно на един приятел (към 1.70) ще му вземат едни пари , а на мен (1.83) повече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 Е кво , примерно на един приятел (към 1.70) ще му вземат едни пари , а на мен (1.83) повече? Наистина е тъпо измислено! А цените са Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 29, 2006 Author Share Posted July 29, 2006 Абе вие не разбирате от дума май.Човека много ясно си обясни че билета за пичовченца по ниски от метър или метър и двайсе на помня ще плащат по-малко от ломпурите като нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted July 29, 2006 Share Posted July 29, 2006 //offotpic pirmerno do 1 metur se plasta X leva,na 1 metur se plasta Y lv,kato Y>X dano da ste me razpbrali ve4e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 //offotpic pirmerno do 1 metur se plasta X leva,na 1 metur se plasta Y lv,kato Y>X dano da ste me razpbrali ve4e Аха схванах.. велико са го измислили... Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted July 30, 2006 Share Posted July 30, 2006 Логиката е много проста. Ако си под 1.20, което май се очертава да е границата, не можеш да ползваш повечето пързалки. Но за сметка на това има детски басен дълбок 35 см. и надуваеми замъци. Басейните под пързалкате са дълбоки 1.10. Най-големия в България басейн с изкуствени вълни е с максимална дълбочина 2.20 м. Мисля че цените са разумни като се има в предвид че ще може да се пързаляш без допълнителна такса а за малчуганите ще има и допълнителни атракции както споменах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.