asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Темата в "Работа" за Акваленд я наспамихме яко(и аз имам съвсем мъничка заслуга) темата за Аквапарк я наспамихме яко заради неуточнение и ся викам да отворя една нова тема,в която да го обсъдим според правилата на форума тфа чудо,кога ша отваря,кфи са парзалките/атракцийте,колко ще е билета и така нататък .Послено се дочу че ще отваря началото на август.Някой да знае нещо по въпроса?И за билетите ако някой от запознатите(работи там)ако може да даде точна цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 eto edno link4e ima i malko snim4ici na parzalkite - http://www.plovdiv24.com/news/17767.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ми добре е,но не ми харесва тва,че отстрани като погледнеш някви селски блокове..някви керливи треви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ми добре е,но не ми харесва тва,че отстрани като погледнеш някви селски блокове..някви керливи треви... Е чак пък треви. Нали все пак зад него е лаута. Вярно че фона не е много подходящ, но на мен лично няма да ми пука като изпробвам пързалките или се печа на слънце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 Ми добре е,но не ми харесва тва,че отстрани като погледнеш някви селски блокове..някви керливи треви... Тц тц.Все повече се убеждавам че ние българите сме много странно племе.Вложил човека стотици(ако не и милиони)хиляди левове,за да направи града ни по-известен,по посещаем пък и той ша прибара някой лев пък те са оплакват от пейзажа .Аз ще изчакам и към средата на август ще ида непременно Edit:А иначе кфо означава тая пързалка Цунами ли беше Базука ли нещо от тоя сорт.Да не е като оная голямата и стръмна на златни пясъци Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Тц тц.Все повече се убеждавам че ние българите сме много странно племе.Вложил човека стотици(ако не и милиони)хиляди левове,за да направи града ни по-известен,по посещаем пък и той ша прибара някой лев пък те са оплакват от пейзажа .Аз ще изчакам и към средата на август ще ида непременно Edit:А иначе кфо означава тая пързалка Цунами ли беше Базука ли нещо от тоя сорт.Да не е като оная голямата и стръмна на златни пясъци Не , че нещо ама има тема за плажовете в пловдив и не мисля че този или кой и да е има нужда от специална тема лично мнение . А за пейзажа на дали ще го остави така мисля си ,че едни храсти ограда + жива плет или някои дърво покрай оградата няма да е зле . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Да не би да е Камикадзе...щото в Златни пясъци така се казва Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 Да не би да е Камикадзе...щото в Златни пясъци така се казва P24: Какви атракции ще предлага на посетителите? А: Екстремни пързалки, басейн с вълни, пързалка "Цунами", детски басейн с игри, балнео зала, парни бани, фитнес, боулинг. Кфа по дяволите е рая пързалка Цунами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ем Цунами бе. Истинско Цунами. Знам ли като отворят ще разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Edit:А иначе кфо означава тая пързалка Цунами ли беше Базука ли нещо от тоя сорт.Да не е като оная голямата и стръмна на златни пясъци Ако не забелязваш, парзалките са пълно копие на тези в Златни Пясъци. Незнам коя е цунами и коя не, но такова нещо няма да има. 6 секунди спускане със скорост от 80км/ч. на това му се вика пързалка. Жалко, че като бях там, не работеха тази и съседната до нея, която също е доста стръмна. Само тези 3 пързалки ли ще са в тоя аквапарк? П.П. това също е доста добро Ама и то беше затворено Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 П.П. това също е доста добро Ама и то беше затворено такова има и в тоя акваленд ето тук може да видите снимки на пързалките http://www.plovdiv24.com/news/17767.html като отворите галерията 1-вата снимка мисля, че тва ша е цунамито, ама не са го снимали както трябва. на живо изглежда доста по-внушително Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 20, 2006 Author Share Posted July 20, 2006 такова има и в тоя акваленд ето тук може да видите снимки на пързалките http://www.plovdiv24.com/news/17767.html като отворите галерията 1-вата снимка мисля, че тва ша е цунамито, ама не са го снимали както трябва. на живо изглежда доста по-внушително След 10-15 дена ша разберем .Иначе w00x аз сяко лято хода на Акваленда на златните и точно тая пързалка за която е много зарибена,но като свърши и като почне басейна са удряш един-два пъти във водата при което доста боли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Ако не забелязваш, парзалкиВе са пълно копие на тези в Златни Пясъци. Незнам коя е цунами и коя не, нотакова нещо няма да има. 6 секунди спускане със скорост от 80км/ч. на това му се вика пързалка. Жалко, че като бях там, не работеха тази и съседната до нея, която също е доста стръмна. Само тези 3 пързалки ли ще са в тоя аквапарк? П.П. това също е доста добро Ама и то беше затворено w00x, много си изпуснал. И трите са невероятни. На центрофугата се пуснах само 4 пъти, обаче, че трябваше да се чака 10-ина минути на опашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Отворено ли е вече? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Преди време бях на такива пързалки в Испания и Турция и беше голямо шоу. Искуствените вълни са много зарибени, а т'ва "Цунами" сигурно е нй-бързата пързалка. Лошото при тези бързи пързалки е, че като се спуснах и банския ми от бермуди стана на прашка и ме боля гъза 3 ден Между другото сега като гледам w00x е дал на снимки точно този аквапарк в Турция Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Лошото при тези бързи пързалки е, че като се спуснах и банския ми от бермуди стана на прашка и ме боля гъза 3 ден пак е по-добре отколкото да ти паднат щото и това може да се случи ...излишаш от водата ама без бански Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 абе колко пара ша е тва чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 абе колко пара ша е тва чудо ми нали говориха за 10-15 лв за цял ден...нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 колко ще е входа?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 колко ще е входа?! ми нали говориха за 10-15 лв за цял ден...нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 21, 2006 Author Share Posted July 21, 2006 абе колко пара ша е тва чудо колко ще е входа?! ми нали говориха за 10-15 лв за цял ден...нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 da go duhat we tva sa mnogo pari Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Като са много няма да ходиш.Не виждам какъв е проблемът Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 Скъпо... Я се пробвайте тук тогава... И не ми излизайте с приказките, че в Слънчев бряг е безбожно скъпо... Скъпичко е, но не чак толкова много... 10-15 лв е напълно нормална цена особено за Пловдив, който е далечко от морето. Вместо да се радвате, че ви се предоставя възможност да прекарвате забавно част от отпуската си в града, в който живеете, а не да се сблъсквате с гъчканака, който вече е дадедост почти за всяко място по черноморието... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 напълно съм сългасен с juji не мога да разбера кво мрънката че е скъпо ? някой да ви задалжава да ходите ? ходете си на нептуна и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.