Jump to content
BulForum.com

Ceni

ZGAN

Recommended Posts

Zdraveyte,

interesuvam se kak vurvqt cenite v plovdivskite firmi za remont na komputri ?

Chistene ot virusi ?

Sglobqvane asemblirane i takviata raboti ako nqkoi moje da mi pomogne s informaciq shte sum mu blagodaren.

Moje da ne spomenavate imeto na firmata.

За преинстал на Уиндоус мога да ти кажа че е 10 лева.Ако случайно нямаш диск,а ти трябва преинстал горе долу е такава цената :)

Zdraveyte,

interesuvam se kak vurvqt cenite v plovdivskite firmi za remont na komputri ?

Chistene ot virusi ?

Sglobqvane asemblirane i takviata raboti ako nqkoi moje da mi pomogne s informaciq shte sum mu blagodaren.

Moje da ne spomenavate imeto na firmata.

Може и да прозвучи глупаво но един преинстал не е голям зор . Просто малко да разбираш англиски и можеш сам да си го направиш всичко си пише стапка по стапка ( само трябва да внимаваш ако си на интернет през лан карта да и запишеш ИП и другите адрерси ) нагласяш си региона , държавата , езика не е голяма философия . Слагаш драйвери гледаш в интернет дали не са излезли по нови , кодекси също слагаш . А за сглобяване на ПЦ на дъното книжката си показва кой слот за какво е ( наскоро гледах в един саит и имаше малко филмче как се слага вентилатор на процесор и всичко друго каквото те интересува ) . Доколкото си спомням едно време като обикалях за моя предлагаха подръжка ( в PIC комютърс беше тва ) на компютъра всеки месец по 5-10 лева и минатат и гледат дали има вируси и разни такива просотии , а иначе един преинстал струваше 10-15 лв зависи дали искаш офис приложенията на Windowsa или не .

а зганчо се бъзика яко или събира информация за да натърка нечий нос, който не ще да си плаща за "услугите".

дали съм прав ще си проличи по дълготрайността на поста. в момента в който го види модератора, ще му се случи случка, подозирам....

иначе до цените. офертата на ПИК компютърс е малко по-различна от споменатата по-горе от колегата. абонаментната поддръжка струва 12 лева на компютър на месец. в нея е включено едно или две безплатни посещения за отстраняване на проблеми, както и подмяна на дефектни части до няколко часа с аналогични резервни, докато се отстрани повредата гаранционно.

в друга фирма, чието име в момента ми убягва, цените бяха от сорта на 10-15 лева за преинсталация на уиндоус, като чистенето на вируси се състои именно в преинсталация на уиндоус ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...