ZGAN Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Zdraveyte, interesuvam se kak vurvqt cenite v plovdivskite firmi za remont na komputri ? Chistene ot virusi ? Sglobqvane asemblirane i takviata raboti ako nqkoi moje da mi pomogne s informaciq shte sum mu blagodaren. Moje da ne spomenavate imeto na firmata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 И двете услуги за които питаш варират около 5-10$. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 За преинстал на Уиндоус мога да ти кажа че е 10 лева.Ако случайно нямаш диск,а ти трябва преинстал горе долу е такава цената Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Zdraveyte,interesuvam se kak vurvqt cenite v plovdivskite firmi za remont na komputri ? Chistene ot virusi ? Sglobqvane asemblirane i takviata raboti ako nqkoi moje da mi pomogne s informaciq shte sum mu blagodaren. Moje da ne spomenavate imeto na firmata. Може и да прозвучи глупаво но един преинстал не е голям зор . Просто малко да разбираш англиски и можеш сам да си го направиш всичко си пише стапка по стапка ( само трябва да внимаваш ако си на интернет през лан карта да и запишеш ИП и другите адрерси ) нагласяш си региона , държавата , езика не е голяма философия . Слагаш драйвери гледаш в интернет дали не са излезли по нови , кодекси също слагаш . А за сглобяване на ПЦ на дъното книжката си показва кой слот за какво е ( наскоро гледах в един саит и имаше малко филмче как се слага вентилатор на процесор и всичко друго каквото те интересува ) . Доколкото си спомням едно време като обикалях за моя предлагаха подръжка ( в PIC комютърс беше тва ) на компютъра всеки месец по 5-10 лева и минатат и гледат дали има вируси и разни такива просотии , а иначе един преинстал струваше 10-15 лв зависи дали искаш офис приложенията на Windowsa или не . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 V edna dosta izvestna firma(naro4no ne spomenavam ime as requested), 4istene na virisu e 8 leva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 а зганчо се бъзика яко или събира информация за да натърка нечий нос, който не ще да си плаща за "услугите". дали съм прав ще си проличи по дълготрайността на поста. в момента в който го види модератора, ще му се случи случка, подозирам.... иначе до цените. офертата на ПИК компютърс е малко по-различна от споменатата по-горе от колегата. абонаментната поддръжка струва 12 лева на компютър на месец. в нея е включено едно или две безплатни посещения за отстраняване на проблеми, както и подмяна на дефектни части до няколко часа с аналогични резервни, докато се отстрани повредата гаранционно. в друга фирма, чието име в момента ми убягва, цените бяха от сорта на 10-15 лева за преинсталация на уиндоус, като чистенето на вируси се състои именно в преинсталация на уиндоус Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.