CyberHill Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Та направо се утрепах днес да търся и така и не намерих свясна.... Интересува ме най вече Св. Константин ( малко над гр.Пещера ) и не мога да намеря добра карта. Някой ако може да помогне... ще съм му много благораден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Та направо се утрепах днес да търся и така и не намерих свясна....Интересува ме най вече Св. Константин ( малко над гр.Пещера ) и не мога да намеря добра карта. Някой ако може да помогне... ще съм му много благораден. На мен единствено ми хрумва за Google Earth сам да си я направиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Ако не ти е проблем да е на хартия, продават много подробни. В "учебникарницата" цените са много тънки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted July 17, 2006 Share Posted July 17, 2006 Та направо се утрепах днес да търся и така и не намерих свясна....Интересува ме най вече Св. Константин ( малко над гр.Пещера ) и не мога да намеря добра карта. Някой ако може да помогне... ще съм му много благораден. Кажи къде да ти ги пратя. Имам сканирана туристическа карта, с която ходя по баирите, но все не намирам време да я направя за работа онлайн. Оригиналите са сканирани с 300 DPI без компресия. С една дума файловете са огромни, но ще ти пратя това което ти трябва. Кажи къде да ти ги пратя. Ако ти се занимава да подготвиш картата за онлайн работа ми кажи да ти я дам цялата да я теглиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgekodinov Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Виж тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Виж тука - http://mounteq.com/the_bulgarian_mountains.../Maps_Links.htm По-специално - http://mapy.mk.cvut.cz/data/Bulharsko-Bulgaria/Rodopi Ако не ти харесат тези, ще ти дам една хартиена - имам няколко. Цена на картата - една бира с картофки :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted July 21, 2006 Author Share Posted July 21, 2006 Благодаря на всички. Намерих каквото ме интересуваше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.