SpI7_FiRe Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 моя братовчед всеки ден в продължение на 2 месеца игра на близкото игрище футбол и без тренировки във фитнеса и разните му диети и тям подобни отслабна с 6-7 кила и не му се провисна кожата затова мисля че няколко месеца спорт с малко повеч натоварване няма да ти навредят Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 моя братовчед всеки ден в продължение на 2 месеца игра на близкото игрище футбол и без тренировки във фитнеса и разните му диети и тям подобни отслабна с 6-7 кила и не му се провисна кожата затова мисля че няколко месеца спорт с малко повеч натоварване няма да ти навредят Ако никога не е тренирал това е нормално.Ако видиш възрастен човек който през живота си е работил и не е барнал нито щанга нито дъмбел ,той няма никакви стрии.Нека потренира и после отслабне та да видим.Може просто да има добра и еластична кожа това също е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 доста невярно разсъждение , има хиляди хора които без да са тренирали или раждали просто си имат стрии , на някои дори им се получава от растежа , не говоря за надебеляване а просто от растежа така че теорията ти отпада . А и какво като потренира и отслабне ? това са глупости изобщо не е задължително да му се появят стрии или да провисне - всякакви хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
spetsa Posted July 11, 2007 Share Posted July 11, 2007 Напълно съм съгласен с теб но той каза че тои няма стрии и затова не обърнах внинание на хората които не тренират и имат.На мен ми излезнаха по гърба от разтежа.Една позната днес ми каза че имало някакъв начин с мед,с който се мажеш по ръката и после с раката върху стриите и отлепяш и залепяш и нещо от сорта.Не разбрах много не се правели някакви цикли и стриите изчезвали но не съм наясно как точно става и какъв мед се използва.Някой да има повече информация за този метод ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EvilDemon Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Аз не виждам кво му е грозното. Все едно си се бил някъде(по мъжествено). Еми тва е от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 да бе мъжественно , целите ми гърди , ръце и гръб са в стрии все едно съм се бил с мечка ебати мъжественото иначе по темата , spetsa усвен с лазер няма друго лечение за стриите всичките кремчета и работи са абсолютни боклуци , пробвал съм 2-3 и то доста скъпи ефекта е никъв .... така че ще си ги носим докато лазера не поевтинее макар че и от него някой пат няма голям ефект , абе предразположени ли си към стрии няма спасение Link to comment Share on other sites More sharing options...
stuner Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Ne sa izmislili ni6to ka4estvenno i dostapno.Tva e prosto svikvash s teh i 6te vidi6,4e ne e 4ak tolkova zle.Prodaljavaite da trenirate i t'va e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.