Raging Fire Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Здрасти на всички. Позволявам си да ви отнема от ценното време с едно важно съобщение. Днес беше уснован (или по-скоро съживен bgaming) Плановете ни са същите- мултигейминг клан, който участва в clanbase и разните му warleagues. Този път обаче е по-интересно. До 24 часа сайта ни ще работи на адрес www.bgaming.info. Скоро ще пуснем 2 клан сървъра- на Wolfenstein: ET и на CS 1,6 Хостингът на сърварите е от ma3x. 24/7 ъптайм на сърварите и на сайта. Ако това ви харесва и искате да станете част от отбора ни: 1-во Трябва да сте над 14 години и да не се притеснявате да общувате/да се срещате с другите членове на клана 2-ро Трябва да имате добри/отлични познания в игрите (et,cs) 3-то Трябва да помагате ежемесечно с поддръжката на сърварите. Да, става въпрос за парична помощ. В размер на максимум 10 лева месечно. Не смятам, че това е много. Срещу тези 10 лева естествено получавате админски/реферски права като член на клана. 4-то Трябва да сте постоянни и да взимате участие както в тренировките/'войните' на клана, тъка и в форумите. Моля без клан хоупъри и чийтъри. Ако имате интерес в присъединяване към клана: x-fire: ragingf skype: k-1aelton e-mail: ragingfire9999@gmail.com Ако пък играете други игри освен ET или CS- пишете ни предлуженията се приемат. Предстои ни основаване на America's Army и dotA отбори, тъка че ако имате интерес- пишете. пп за модовете: темата е малко странна и необичайна, но не ми я затваряйте, моля ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 и кои смяташ ще се навие ти дава по 10 лв? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Ахахаха т'ва ме разби Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 и кои смяташ ще се навие ти дава по 10 лв? /off Ми пич..скив са...има една игра.. Jedi Academy доволно стара вече, но все още се играе...има един клан CelerItY и пичовете си пуснаха сървъра от ма3х и нали се сещаш ,че трябваше да се плаща..и не им беше проблем ежемесечно да събират парти от всички ClanMembers .При това играта е престара за игра вече, но си има своите фенове.Та какво остава за Wolfenstein и CS ,които имат в пъти повече фенове не само в България,а и по света.. /off Иначе идеята е добра и със сигурност ще има навити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Той не говори , че игрите примерно са стари , а че няма много хора да се навият да дават тия пари.Е айде в такива кланове като Celerity са се навили , щото може би се познават отдавна , ако в клана ми съм сигурен , че съм с добри приятели- що да не дада 10 кинта.. ма с няк'ви , с които тепърва ше се запознавам от нета - няма да стане.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hoStel_1912 Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 /off Ми пич..скив са...има една игра.. Jedi Academy доволно стара вече, но все още се играе...има един клан CelerItY и пичовете си пуснаха сървъра от ма3х и нали се сещаш ,че трябваше да се плаща..и не им беше проблем ежемесечно да събират парти от всички ClanMembers .При това играта е престара за игра вече, но си има своите фенове.Та какво остава за Wolfenstein и CS ,които имат в пъти повече фенове не само в България,а и по света.. /off Иначе идеята е добра и със сигурност ще има навити браво на тях..ама ако знаеш не са много хората които, имат възможности наи вече в БГ..да тръгнат ти дават пари са сървъри и т.н... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SnoopDogg Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 браво на тях..ама ако знаеш не са много хората които, имат възможности наи вече в БГ..да тръгнат ти дават пари са сървъри и т.н... /off o.О хах..те уж не са много и тея дет дават пари за оригинален WoW обаче всичките ми пряители видяха че в free сървърите е пълна повърня понеже 2 пъти примерно са били на зала и ся видяли, че в Europa примерно е в пъти по яко и си я купиха..така че не става въпрос за възможност , а за желание ай пийс Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Идеята е стахотна , не е просто добра ! А , до това , че хората нямат пари ... не е вярно . Много БГ си дават парите за глупости , а като им харесва нещо , то няма да е глупост за тях ... аре аз няма да пиша повече за да остава тея , които се интересуват и са с по-дълбоки джобове пълни до горе с пари от мен да постват ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 "Здрасти на всички. Аз съм Fishy. Позволявам си да ви отнема от ценното време с едно важно съобщение. Дне с уснован (или по-скоро съживен bgaming) Плановете ни са същите- мултигейминг клан, който участва в clanbase и разните му warleagues. Този път обаче е по-интересно. До 24 часа сайта ни ще работи на адрес www.bgaming.info. Скоро ще пуснем 2 клан сървъра- на Wolfenstein: ET и на CS 1,6 Хостингът на сърварите е от ma3x. 24/7 ъптайм на сърварите и на сайта. Ако това ви харесва и искате да станете част от отбора ни: 1-во Трябва да сте над 14 години и да не се притеснявате да общувате/да се срещате с другите членове на клана 2-ро Трябва да имате добри/отлични познания в игрите (et,cs) 3-то Трябва да помагате ежемесечно с поддръжката на сърварите. Да, става въпрос за парична помощ. В размер на максимум 5 лева месечно. Не смятам, че това е много. Срещу тези 5 лева естествено получавате админски/реферски права като член на клана. 4-то Трябва да сте постоянни и да взимате участие както в тренировките/'войните' на клана, тъка и в форумите. Моля без клан хоупъри и чийтъри. Ако имате адрес в присъединяване към клана: x-fire: ragingf skype: k-1aelton e-mail: ragingfire9999@gmail.com Ако пък играете други игри освен ET или CS- пишете ни предлуженията се приемат. Предстои ни основаване на America's Army и dotA отбори, тъка че ако имате интерес- пишете." Това е от play.evrocom.net. Е що така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Ми щото там се събират хора за клановете , и пича е решил да го пусне и тука да привлече колкото се може повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Благодария за разяснението , интересуваше ме от какво идва разликате в парите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Здрасти на всички. Позволявам си да ви отнема от ценното време с едно важно съобщение. Днес беше уснован (или по-скоро съживен bgaming) Плановете ни са същите- мултигейминг клан, който участва в clanbase и разните му warleagues. Този път обаче е по-интересно. До 24 часа сайта ни ще работи на адрес www.bgaming.info. Скоро ще пуснем 2 клан сървъра- на Wolfenstein: ET и на CS 1,6 Хостингът на сърварите е от ma3x. 24/7 ъптайм на сърварите и на сайта. Ако това ви харесва и искате да станете част от отбора ни: 1-во Трябва да сте над 14 години и да не се притеснявате да общувате/да се срещате с другите членове на клана 2-ро Трябва да имате добри/отлични познания в игрите (et,cs) 3-то Трябва да помагате ежемесечно с поддръжката на сърварите. Да, става въпрос за парична помощ. В размер на максимум 10 лева месечно. Не смятам, че това е много. Срещу тези 10 лева естествено получавате админски/реферски права като член на клана. 4-то Трябва да сте постоянни и да взимате участие както в тренировките/'войните' на клана, тъка и в форумите. Моля без клан хоупъри и чийтъри. начи ако някои не даде тези пари пак е от клана самоче без админски права така ли?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Благодария за разяснението , интересуваше ме от какво идва разликате в парите. Т'ва с червените букви даже не го бях забелязал , може би искат да направят няква далавера с парите , от коята да са на печалба от 5 кинта на човек... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Това е,защото в play.evrocom.net са сираци. Мрънкаха,че са много и Fishy намали на 5лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
bd1 Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Това е,защото в play.evrocom.net са сираци. ole kak 6e kaje6 4e sa siraci we nqma tolkova smqh Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 ole kak 6e kaje6 4e sa siraci we nqma tolkova smqh Еми виж кви смешници пишат вътре само.Средна възраст 13г и се надпреварват да флуудят и пишат глупости. Няма никакъв контрол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Еми виж кви смешници пишат вътре само.Средна възраст 13г и се надпреварват да флуудят и пишат глупости.Няма никакъв контрол. [off]Ся като им пратим овърмана и Dreamer-a и да видиш как ша спре флууда и потребителите ша намалеят драстично [/off].Аз съм навит да се джойнна към клана ви,но няам никфа възможност да хода по збирки и тренировки и незнам си кфо Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted July 18, 2006 Share Posted July 18, 2006 Аз съм навит да се джойнна към клана ви,но няам никфа възможност да хода по збирки и тренировки и незнам си кфо Клана не е мой.Изцяло на Raging Fire е. Просто коментирах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.