Jump to content
BulForum.com

Сайтче

Jackson_Fan

Recommended Posts

Безплатна реклама ли си правиш или...?

Ей много те е яд на тоя сайт ... просто нямам думи. ЗЛОБА ...споко човешко е!

Защо си мислиш, че си правя реклама? Това, че искам съвети, за да подобря някои неща не значи, че правя рекалам.Гледай си там Ман Юн и не ме занимавай с твоите глупости!

Ето го и сайта:

ЦЪККККККК ТУККККК

Брао пич..много як е станал...горд съм че съм във клуба :D :D Успех в понататъчни проекти! и Forza Magico Milan! :woot

edit: Само където има малко правописни грешки и.. тук http://www.acmilan-bg.com/inzaghi.html

Име: Марек Янкуловски
Роден на: 9.8.1973

А става въпрос за Индзаги ;)

Относно менюто отстрани , когато посочиш нещо , светва в червено и текста не се вижда , всичко друго е ОК ;)

Ей пак, че бяхте Вие да се амбицирам и да го оправя. Все ме мързеше. Вече мисля, че менюто си е окей ;)

brao mn mi haresa sait4eto... s kvo si go pravil

Notepad ;)

Ей пак, че бяхте Вие да се амбицирам и да го оправя. Все ме мързеше. Вече мисля, че менюто си е окей ;)

Notepad ;)

WOWOWOWOWOW man baq si si popisal a? :) tva naistina e baq zanimavka...

Notepad ;)

Прав си , менюто вече е повече от окей ;)

Сестра ми го посещава често (фенка на отбора) и първия момент като го видя много не и хареса, но постепенно ще свикне ;)

Въпреки, че не съм фен на отбора (даже не са ми и симпатични :bgrin: ) те поздравявам за добрата работа по сайта. На мен поне сега ми харесва повече, пък и има по-естетически вид.

Още веднъж браво :thumbs-up:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...