Jump to content
BulForum.com

Counter Strike 1: Anthology

lil_stenly

Recommended Posts

Хмз ... anthology се е свалила 44.3% ... след 3 дни ще е свалена !

А , знам къде да си свалите 1.0 за стийм !

Междудр. бях писал в темата за каунтър страйк , но май не бях дал линк , но ако не съм , ето го Counter-Strike 1.0 Steam Installer !

:)

Междудр. бях писал в темата за каунтър страйк , но май не бях дал линк , но ако не съм , ето го Counter-Strike 1.0 Steam Installer !

Като се свали, ще можеш ли да я качиш някъде, защото ми се струва интересна. Винаги ми е липсвал сингълплеъра в CS. Играта е най-добра, когато се играе мулти, но все пак, ако са се постарали малко повече ще е интересно. Аз не съм много голям почитател на Valve и затова някой да ми обясни за какво по дяволите е този Steam installer.

Е предполагам се досещаш, че са малко хората, които имат Steam. :) И аз не съм от тях. :(

ей тва може да се окаже полезно ЦС 1.3

Свалих си я, обаче ми дава грешки при разархивирането... и после в играта има много бъгове... оръжията са сиви, повечето, без оригиналните скинове. И контролите не могат да се оправят макар, че с bind еди кво си става, ама отнема по 5 минути. ;) Иначе мерси, но и по-стара версия бих искал. :D

Тази версия на играта е с кондишън зеро и няква добавка , нещо като мод ... лошото е че , е германска версия , но ето линк CS 1 Anthology

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...