lil_stenly Posted July 20, 2006 Author Share Posted July 20, 2006 Хмз ... anthology се е свалила 44.3% ... след 3 дни ще е свалена ! А , знам къде да си свалите 1.0 за стийм ! Междудр. бях писал в темата за каунтър страйк , но май не бях дал линк , но ако не съм , ето го Counter-Strike 1.0 Steam Installer ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Хмз ... anthology се е свалила 44.3% ... след 3 дни ще е свалена !А , знам къде да си свалите 1.0 за стийм ! Междудр. бях писал в темата за каунтър страйк , но май не бях дал линк , но ако не съм , ето го Counter-Strike 1.0 Steam Installer ! Като се свали, ще можеш ли да я качиш някъде, защото ми се струва интересна. Винаги ми е липсвал сингълплеъра в CS. Играта е най-добра, когато се играе мулти, но все пак, ако са се постарали малко повече ще е интересно. Аз не съм много голям почитател на Valve и затова някой да ми обясни за какво по дяволите е този Steam installer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Хмз ... anthology се е свалила 44.3% ... след 3 дни ще е свалена !А , знам къде да си свалите 1.0 за стийм ! Междудр. бях писал в темата за каунтър страйк , но май не бях дал линк , но ако не съм , ето го Counter-Strike 1.0 Steam Installer ! Е предполагам се досещаш, че са малко хората, които имат Steam. И аз не съм от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 Е предполагам се досещаш, че са малко хората, които имат Steam. И аз не съм от тях. Айде налазайте на Стийма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harlem Posted July 20, 2006 Share Posted July 20, 2006 ей тва може да се окаже полезно ЦС 1.3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted July 21, 2006 Share Posted July 21, 2006 ей тва може да се окаже полезно ЦС 1.3 Свалих си я, обаче ми дава грешки при разархивирането... и после в играта има много бъгове... оръжията са сиви, повечето, без оригиналните скинове. И контролите не могат да се оправят макар, че с bind еди кво си става, ама отнема по 5 минути. Иначе мерси, но и по-стара версия бих искал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted July 25, 2006 Author Share Posted July 25, 2006 Тази версия на играта е с кондишън зеро и няква добавка , нещо като мод ... лошото е че , е германска версия , но ето линк CS 1 Anthology Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted July 25, 2006 Share Posted July 25, 2006 Тази версия на играта е с кондишън зеро и няква добавка , нещо като мод ... лошото е че , е германска версия , но ето линк CS 1 Anthology downloading... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.