RubbeR_HeaD Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Drapnah "Metallica with the San Francisco Symphony" ...i v papkata ima 14 fail-a ..7.21 GB ..tova sa 2 DVD-ta ...no iskam i na vtoroto da mi se poqvqva MENU-to ot DVDto ...kak da stane ..toest kak da razdelq tezi failove na praznite DVDta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Трябва да го запишеш на двуслойно DVD - 8,4ГБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 malko pove4e INFO mojesh li da mi dadesh ? ..zna4i ne stava na 2 DVD-ta ....taka li da razbiram ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Ами не те разбрах точно, но при положение, че целия концерт е 7.5GB то е за двуслойно DVD. Double Layer (DL). Ако записвачката ти го потдържа, иди и си купи диск DL и записваш съвсем нормално, но ако не потдържа, тогава няма как да стане на един диск. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 А колко струва един такъв диск? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 А колко струва един такъв диск? Към 5лв Иначе може да стане с DVD Shrink. Само че не знам дали може да се направи на 2 ДВДта, но със сигурност можеш да го набуташ на 1. При това положение качеството на картината се намалява, но не много. Сигурно си забелязал, че можеш да чуваш само групата, само оркестъра или и двете заедно и в различни комбинации с 2 и 5 канален звук. Можеш да отрежеш нещо и така да се събере. Но аз лично за най-хубавите концерти си купувам двуслойни дискове и си ги записвам цели. То направо е кущунство да отрежеш 5 каналния звук или перфектното качество на Металика Link to comment Share on other sites More sharing options...
RubbeR_HeaD Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 ami ok ... poddarja DL ...ostana utre DVD da zema ..Blagodarq Vi ..a za smalqvane na ka4estvoto i duma da ne staa ..osobenno na Metallica ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
funakoshi Posted August 14, 2006 Share Posted August 14, 2006 Най евтините (но да стават за нещо ) са по 8-9-10 лв зависи от къде го взимаш Между другото ако ти се занимава може да се събере и на 1 двд преди няколко дни така си направих един концерт на Гилмор Във VIDEO_TS има доста излишни работи съветвам те да си го направиш DivX направи си сам менюто както ти е удобно и изрежи глупостите и това което не ти трябва Ще се събере на 1 двд По този начин съм си правил вече няколко неща Но няма 100% сигурност че като махнеш брака ще падне под 4,7ГБ Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
doc Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ако искаш да го разделиш на два диска без загуба на качество и с менюта и на двата диска, потърси DVD Fab Platinum. Аз съм много доволен от програмката. П.С. Опаа, сега видях датата ама карай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.