intense Posted May 18, 2007 Share Posted May 18, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted May 23, 2007 Share Posted May 23, 2007 Ето го и филма (Не е целият ,но все пак..)Аз съм го рипвал.Няма смисал да говорим за качеството.Иначе за филма не е кой знае какво очаквах повече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nitro Posted May 24, 2007 Share Posted May 24, 2007 .Иначе за филма не е кой знае какво очаквах повече Съгласен съм колега ! Просто голямото времетраене на филма и многото фантасмагории ми дойдоха в повечко.Като цяло останах с впечатлението,че 2-та и 3-та част са по-долу ot първата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Боза работа сравнение с 2рата част , не успях 1 път да се ухиля до уши както беше през цялото време на 2ра част ;/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 Разпрах се от смях. Умрях от смях. Малко бяха прекалили с фантасмагорийте... Доволен съм. Много добър край. Следях до края на филма с интерес... Общо взето - най - слабата от 3те но все пак добър филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted May 25, 2007 Share Posted May 25, 2007 На мен пък ми хареса най-много от 3-те... дали заради хумора или защото не помня много от първите 2 ама все пак беше супер забвано, имаше интрига, предателства, Кийра Найтли , от всичко по много :}. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted May 26, 2007 Share Posted May 26, 2007 Наистина имаше някои моменти, които бяха излишни и не се отразиха на развитието на историята, но все пак го харесах. Най-свежият момент беше, когато джони каза:"Никой да не мърда! Изпуснах си мозъка!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Наистина имаше някои моменти, които бяха излишни и не се отразиха на развитието на историята, но все пак го харесах. Най-свежият момент беше, когато джони каза:"Никой да не мърда! Изпуснах си мозъка!" Определено най-комичната от 3те часи! Много смях! Лично на мен много ми хареса, едно невероятно приключение! А визуалните ефекти предполагам знаете че са изключителни! Задължителен за кино!!! (най-малкото ще се посмеете с много хора на едно място! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Наистина имаше някои моменти, които бяха излишни и не се отразиха на развитието на историята, но все пак го харесах. Най-свежият момент беше, когато джони каза:"Никой да не мърда! Изпуснах си мозъка!" Наистина хаха Филма бива горе долу. Не е за изпускане за феновете на приключенски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 Малко поразтеглен повече от нужното ,но хубав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted May 30, 2007 Share Posted May 30, 2007 втора част ми хареса доста повече, но и тази не е лоша.Мистър Деп играе уникално, Кийт Ричардс от Ролинг Стоунс също се появява, Найтли ме дразни адски много, супер помиярка е. еми за кино е тоя филм няма 2 мнения по въпроса. любим момент : Спароу : Мистър Гипс, можете да ми хвърлите шапката! Гипс : Урааааа! Спароу : А сега ми я донесете Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Беше готино и още в началото когато азиатеца от Сингапур заплаши да убие еди кой си, всички се спогледаха и констатираха, че не е от техните Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Филмчето е много яко,сега се връщам от прожекцията и ме изкефи!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Филмчето в трите му части си го бива,хареса ми,гледайте го,няма да съжалявате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Logistics Posted May 31, 2007 Share Posted May 31, 2007 Наистина имаше някои моменти, които бяха излишни и не се отразиха на развитието на историята, но все пак го харесах. Най-свежият момент беше, когато джони каза:"Никой да не мърда! Изпуснах си мозъка!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 Филмът ме остави с най-смесените чувства, които съм изпитвал след кино от години. Не бях гледал предишните две части и очаквах сериозен филм със сериозни пирати, които се колят и копаят съкровища и така нататък. Очаквах всичко друго, но не и комедия. Като цяло филмът и развитието на действието бяха безкрайно немотивирани и разпокъсани. Не знам дали е умишлено или защото се гони обем действие за време, но като цяло беше доста трагично. Имах чувството, че гледам накъсани епизоди, в които просто присъстват едни и същи герои, а не последователни сцени от един филм. Беше ли смешно? Беше, смях се доволно. Беше ли зрелищно? По-скоро да, но имаше какво още да се желае. Единственото нещо, което спасява филма (освен хумора) и го прави добър е героя на Спароу. Не бях гледал предишните два филма и бях стреснат, трогнат, очарован от героя на Деп. Това е най-оригиналният, най-забавният, най-чаровният и духовит филмов персонаж, който съм виждал. Евала на сценаристи, режисьор и на самия Деп за ролята! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 2, 2007 Share Posted June 2, 2007 ся като гледаш първата част ша разбереш колко е зле тая серия Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted June 3, 2007 Share Posted June 3, 2007 ся като гледаш първата част ша разбереш колко е зле тая серия Изобщо не е зле,супер забавна,интересна в стил "Карибски пирати" точно Ако не направят 4-та част лично ще убия всички създатели на филма,заради този брутален "разделящ" край. :ph34r: Орландо Блуум накрая на филма като го видях и ми паднаха очите Апък тоя Джак,бива ли да е толкова ЯК. Сладури големи.Прекрасно филмче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 Изобщо не е зле,супер забавна,интересна в стил "Карибски пирати" точно не съм казал че е зле въпреки че има много по големи очаквания за развитието на сюжета казвам че е зле в сравнение с пилота на филма който бих го коментирал просто в думата "неотразим" Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted June 4, 2007 Share Posted June 4, 2007 И аз го гледах. На мен лично тази част повече ми хареса от предишната. Имаше повече смях и не беше толкоз мрачна. А иначе очаквам да има четвърта част - Карибски пирати - Фонтана на младостта Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 Бях фен на останалите 2 части и историята беше много добре изпипана, гледах 3-та и направо останах с отворена уста. Вярно смях имаше повече от които и комедии да съм гледал тази година ( с изключение на Ваканцията на Мр. Бийн ) ама останалото........ За мен беше съшото като Терминатор 3 !!! Направо МНОГО са се изложили. Бих предпочел Телетъбис да гледам !!!! ( лично мое мнение ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted June 5, 2007 Share Posted June 5, 2007 //оффтопик ...За мен беше съшото като Терминатор 3 !!! ... ша ма прощаваш ма Т3 си е мноо як - сюжета си тежи на мястото колкото бат арни излят от титанова сплав //оффтопик Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 filma si e pak smqx kato minalite 4asti , veselq6ko Link to comment Share on other sites More sharing options...
INFESTED Posted June 18, 2007 Share Posted June 18, 2007 Ще има ли четвърта част? Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted June 20, 2007 Share Posted June 20, 2007 Ще има ли четвърта част? Дано не. Едва едва изтраях филма да свърши. Първата част беше що годе добра , но оттам нататъка вече развалиха нещата. Вярно че във филма имаше къде да се засмееш, но през останалото време се чудех какво да правя в киносалона ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.