MAster-D Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Значи имам този апарат(Нокиа 8910) и искам като някой ми звани да вдигна когато отворя само конзолата (без да натискам някакво копче ) . Може ли да стане автоматично както при Нокиа 8850 ? Та ако може нека някой ми кажи от кое меню и по кой тъп да го направя ! П.С. - менюто ми е на английски , а някой неща неразбирам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 в момента нямам батерия на апаратчето и нямам идея майка каде е забутала зарядното но утре ще ти напиша 100 процента каква е точно настройката Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 ок ! ще чакам с нетърпение ... Благодаря ти предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 бате не мога да я намеря тая настройка къде е на бг ми е телефона но просто такава няма обиколих абсолютно всяко възможно меню ама просто я няма , незнам как но моя като го отваря и автоматично приема повикването a да не отварям друга тема някой ще ме светне ли как да си вкарам мелодийки в телефона , няма полифония а не мога да намеря къде е композитора , ако може и някво сайтче с мелоодии за композиране равни няма да имате Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 Ами май за да си качиш нова мелодийка или картинка трябва да ти я пратят като смс . Само така става ! П.С. - Блутута става само за хендс фре , а Инфра реда става само за визитки . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Вижте дали не е някъде от настройките на профилите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAster-D Posted July 19, 2006 Author Share Posted July 19, 2006 Вижте дали не е някъде от настройките на профилите. Във Профилите имаш настройки само и единствено как да ти звани телефона при обаждане , СМС , Аларма. Май май няма да вдигам автоматично ами ще натискам някакво копче в край на сметка . Благодаря все пак . Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 добре де на моя някой като ми звани като отвора капачето не ведната но след около секунда сам си вдига ти изчакваш ли защото при мене първо капачето се отваря а телефона отговаря на обаждането с малко закъснение Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 при мене пък всичко си е наред отваряш си капака и почваш си лафиш .. а настройка между другото и аз неможах да мерна из менюто... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.