canada Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 имам една камера която записжа на малки касетки. някои може ли да ми ги прехварли на CD? за което 6те си платя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 имам една камера която записжа на малки касетки. някои може ли да ми ги прехварли на CD? за което 6те си платя. Т.нар. "малки касетки" може да са Hi8, VHS-C, MiniDV....уточни какъв е формата, че да могат по-лесно да ти помогнат хората. Не за друго...ами за едните "малки касетки" трябва да имаш тунер или вход на видеокартата и т.н., а с другите става доста по-лесно - само съвместим порт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
canada Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Т.нар. "малки касетки" може да са Hi8, VHS-C, MiniDV....уточни какъв е формата, че да могат по-лесно да ти помогнат хората. Не за друго...ами за едните "малки касетки" трябва да имаш тунер или вход на видеокартата и т.н., а с другите става доста по-лесно - само съвместим порт. da prav si tezi kasetki se vodqt MiniDV Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Ами случил си най-лесния вариант - вече си имаш цифровия запис, само трябва да 'влезе' в компа. Процесът не е много по-различен от всеки друг трансфер на данни - първо обаче виж камерата ти през какъв интерфейс ще ги подава USB2 или 1394 (по-вероятно второто). А ако имаш само касетите без камера убеден съм, че във форума има поне 10 човека с такъв вид камери и които вършат постоянно процедурата с прехвърлянето. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 Ами случил си най-лесния вариант - вече си имаш цифровия запис, само трябва да 'влезе' в компа. А каква е процедурата, ако формата е Hi8. Знам , че и те могат да се правят на диск, но дали трябва да имам ТВин? Щото имам няколко касети, но не ми се ходи да ги правя в някое студио, защото не ми е толкова важно, а и винаги мога да ги пусна през камерата. Но ако е нещо, което мога да направя сам вкъщи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.