S_one Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 zna4i sega imam WC3 The Frozen Thron 1.20,no za da igraq v battlenet mi trqbva 1.20e.Isteglih patch 1.20e no ne mi tragva (pi6e mi 4e ima nqkva gre6ka).Predi vreme nqkoi mi be6e dal starite patchove ot 1.20 do 1.20e i be6e tanalo ta ako ima nqkoi koito znae kade moga da gi svalq da pi6e plss ili ako mojete da mi kajete kak da opravq problema s dve dumi 6te sam vi blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 ако вместо да пускаш нова тема .. се беше разровил във вече същестуващата такава щеше да разбереш хиляди на4ини да си опраиш wc-то .. ама пусти му мързел = гг Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 eee dobre de izvinqvam se,no bqh tarsil v temite no nikade ne vidqh re6enie na moq problem i vse pak te potarsq pak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.