evil_smith Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 Монтоя напуска МакЛарън до края на сезона, от 2007-ма ще се състезава в сериите НАСКАР за Чип Ганаси Рейсинг. През оставащите стартове, ще бъде заместен от тестера Де ла Роса. Цялата новина тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 То беше ясно че ще се махне или ще го амхнат въпроса беше кога. А наскар е точно за него . Сега само не знам освен Алонсо кой ще е в мкл Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 То беше ясно че ще се махне или ще го амхнат въпроса беше кога.А наскар е точно за него . Сега само не знам освен Алонсо кой ще е в мкл Алонсо не е ли в рено Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Алонсо не е ли в рено Сега да,но от следващата година отива в мкл. А иначе педро де ла роса го бива показвал го е дано се справи добре в останалите състезания в тази отчайваща година Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Сега да,но от следващата година отива в мкл.А иначе педро де ла роса го бива показвал го е дано се справи добре в останалите състезания в тази отчайваща година еми тогава кво са чудиш монтоя се маха и на негово място идва алонсо освен ако и другия състезател на макларан не се махне Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 еми тогава кво са чудиш монтоя се маха и на негово място идва алонсо освен ако и другия състезател на макларан не се махне Въпроса е ,че и кими май ще се маха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 mi tam pone nqma da mu obrushtat vnimanie kato se bluska nalqvo nadqsno sorry za maimunicata Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted July 13, 2006 Share Posted July 13, 2006 да си призная много ме е дразнил по някога но сега съжалявам че ще го махнат.кой подяволите сега ще прави малоумните катастрофи.то и такума сато нещо се е кротнал напоследък...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted July 15, 2006 Share Posted July 15, 2006 Поредният недоказал се Суперстар. Чудя се как толкова дълго го изтърпяха в МакЛарън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Nqkvo drugo kamikadze se zadava na fronta, s grumkoto ime Yamamoto V nego sa mi nadejdite. Ina4e za mercedesite v sivo... kimi mai sht hodi pri F. Briatore - neska kazaha po vreme na formulata, 4e bili proveli nekolko4asove sreshta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted July 16, 2006 Share Posted July 16, 2006 Монти беше луда глава и ме кефеше,но като е решил пича пак да ходи у Америка -да оди,негова си работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted July 24, 2006 Share Posted July 24, 2006 и баз тва не ме кефеше да ходи където ще Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 27, 2006 Share Posted September 27, 2006 Монтоя напуска МакЛарън до края на сезона, от 2007-ма ще се състезава в сериите НАСКАР за Чип Ганаси Рейсинг. През оставащите стартове, ще бъде заместен от тестера Де ла Роса. Цялата новина тук. Няма да липсва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.