The^Undertaker Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Тази седмица е републиканското по спускане и крос-кънтри като за сефте ще сме домакини. Трасето е под хижа Здравец и завършва в село Храбрино ... за тези които искат да гледат препоръчвам качване до Храбрино и оттам до финала има какво да се гледа .... 8 метров летеж от скок . Записване за участие ще е до събота на финала , или тука http://ubcbg.com/ ... ако сте почитатели или просто ви се гледа нещо интересно със спокойствието на планината и шумяща река добре дошли Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 az mnogo iskam da se zapisa za u4astie .... ama o6te mn raboti ne sa mi qsni ... dano uspeq da u4astvam. za xc znae li se kade 6a e traseto .. obikolki li 6te sa ili ... ! koi drug misli da u4astva ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 аз ще участвам дизциплина - DH Крос кънтрито ще е точно срещу втората чешма по реката, първата е на площада на селото малко нагоре срещу течението на реката . обиколките не са ясни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 stava vapros za hrabrino nali ? tam ot centara .. onaq 4e6ma ded se pada v lqvo i ima edin pat nagore porkai reki4kata .?! nali ! tam pak kade 6a napraat obikolki .. te si znaqt! problem mi e 4e v petak edva li 6ta moga da ida na trenirovkite ... ako moje da propusna petaka pak samo v sabota da ida ... ama neznam dali moje ?!pak i katroteka trq si praa a we voub6te mn slojno se polu4ava .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 няма нужна от картотека просто се записваш на място две обиколкис е правят и събота Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 na4i moga li da razbiram 4e moga napravo sabota da otida tam ... da predstavq zastrahovka i med. pregled ot li4. lekarka da si plata 5 leva da naprava dve trinirova4ni obikolki i v nedelq da otida da u4astvam ?! da razbiram li 4e moje i bez petak da hoda ? i trqbvali predvaritelno da se zapi6a v http://www.ubcbg.com/ ? sorry za mnogoto vaprosi Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 да можеш събота да дойдеш да огледаш трасето да се запишеш да пораздвижиш по него и неделя да си се състезаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 q kaji ti kade si pravi6 zastrahovkata ? i kolko kinta ti izliza ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 12, 2006 Author Share Posted July 12, 2006 Ми на място порпинцип е 2-3 лв макс важи за дните на състезанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 dano da moje da se prai zastarhovka na mqsto i medecinski pregled !? 6tot o6te ne sam si naprail 4e nqmam vreme i edva li 6te uspeq ! nali 6te moje na mqsto medecinksiq i zastrahovkata ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GLT Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Тази седмица е републиканското по спускане и крос-кънтри като за сефте ще сме домакини. Трасето е под хижа Здравец и завършва в село Храбрино ... за тези които искат да гледат препоръчвам качване до Храбрино и оттам до финала има какво да се гледа .... 8 метров летеж от скок . Записване за участие ще е до събота на финала , или тука http://ubcbg.com/ ... ако сте почитатели или просто ви се гледа нещо интересно със спокойствието на планината и шумяща река добре дошли Може ли да ми кажеш в колко часа са мероприятията в събота и неделя. Това не е написано никъде. Също така ме интересува и удобно място за снимане. Смятам да ида да се разкарам с колелото до Храбрино, но не да се състезавам, а да направя малко снимки на състезанието. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Red_Bull_Man Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 v tozi http://www.mtb-bg.com/ sait ima informaciq ... o6te v na4alntaa stranica ima edno Държавен шампионат в Пловдив, 14-16 юли kato cakne6 tam i 6a vidi6 programata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The^Undertaker Posted July 14, 2006 Author Share Posted July 14, 2006 Събота е като днеска Dh-a върти нагоре надолу и се спускаме, фотографи на финала на трасето, намира се над реката по моста ще стигнеш до него. неделя 10-00 е старта на крос кънтрито, 12 квалификацията на Dh , 16 финал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.