Jump to content
BulForum.com

Bruce almighty

ACHE

Recommended Posts

Toky shto svalih bruce almighty, obache subtitrite SUX :sick

Opravih gi (dokolkoto mojah) i ako niakoi izpitva jelanie da gi kachi da kaje sha my gi prata na mail-a

btw, ako niakoi iska da gi opravi sam start-a na purvite triabva ot 0 da stane 1119 (frames) ;)

То нямаше ли фикснати субтитри на филма тук?????

Или тези субове не са за рип-а който си си го изтеглил????

От къде го дръпна филма - да не е ДВД рип????? И субовете откъде си ги изтеглил?

ACHE поогледай се малко преди да хвърляш толкова труд

Ne sam izhabil chak tolkova sili za da promenia show-a na subtitrite

Ima edna programka "Subtitle Studio" s neia go napravih tochno za edna minuta B) :P

10x vse pak ;)

TAZ: tezi subtitri za koito mi kazvash ti sushto zapochvat po-rano i ne samo tova razstoianieto mejdy tiah sushto e razlichno

Se2KeR: v boxsub.hit.bg sa sushtite subtitri kato v .com].sub]Warez-a, a te SUX :cry

Moje bi samo tezi na penetrating sa pochti tochni, no pak te sa vav format koito "Subtitle Studio ne poddurja :angry1

аз го гледах филма точно с такива субтитри дето започват малко по-рано - не виждам какъв е проблема след като има такива добри player-и като Koala - има си команди за мърдане на субтитрите напред/назад във времето и след като се нагласят веднъж, до края на филма няма проблеми... (т.е. framerate-а е ОК)

естествено това може да се оправи и перманентно с помощта на някой от многото редактори за субтитри (аз предпочитам SubMax) и не мога да разбера кви са тия "някой ако може да ги оправи" - ми програмата си има интерфес на български бе, опитай сам - може да се изненадаш от собствените си способности

ACHE: За да си оправя субтитрите на даден филм аз използвам Subtitle Workshop на URUSoft. Много полезна програмка. Можеш всичко да правиш със субовете. Има я на warez-а, ако искаш си я дръпни поровичкай я малко и си коригирай субовете, както на теб ти е удобно. Както и програмката на kicko, така и тази си има има интерфес на български, макар, че ти знаеш английския. Желая ти успех. Удоволствието е още по - голямо, когато гледаш филма с твои субтитри (макар и само коригирани, редактирани или каквото -ирани там си им правил). ;)

• 2 weeks later...

imam sledniq problem s dvdrip-a na Bruce Almighty - vsichki pleari s koito go puskam mi davat greshka i davat CLOSE. uj sym slojil posledniq divx. na drugo pc pak e taka. voobste filma biva li go i zaslujava li si?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...