ACHE Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Toky shto svalih bruce almighty, obache subtitrite SUX Opravih gi (dokolkoto mojah) i ako niakoi izpitva jelanie da gi kachi da kaje sha my gi prata na mail-a btw, ako niakoi iska da gi opravi sam start-a na purvite triabva ot 0 da stane 1119 (frames) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 То нямаше ли фикснати субтитри на филма тук????? Или тези субове не са за рип-а който си си го изтеглил???? От къде го дръпна филма - да не е ДВД рип????? И субовете откъде си ги изтеглил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Subtitri za vsichki varianti na Bg serveri na tozi film ima... http://boxsub.hit.bg ti ot kade si durpal ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
penetrating Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 Филма тук е DVDScr. Това са перфектните субтитри за него! ACHE поогледай се малко преди да хвърляш толкова труд Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 ACHE поогледай се малко преди да хвърляш толкова труд Ne sam izhabil chak tolkova sili za da promenia show-a na subtitrite Ima edna programka "Subtitle Studio" s neia go napravih tochno za edna minuta 10x vse pak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 Това са перфектните субтитри за него! E da ama ne Pak zapochvat po-rano Te zapocvat ot frame No 400 a az napisah che triabva da e 1119 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 TAZ: tezi subtitri za koito mi kazvash ti sushto zapochvat po-rano i ne samo tova razstoianieto mejdy tiah sushto e razlichno Se2KeR: v boxsub.hit.bg sa sushtite subtitri kato v .com].sub]Warez-a, a te SUX Moje bi samo tezi na penetrating sa pochti tochni, no pak te sa vav format koito "Subtitle Studio ne poddurja Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 19, 2003 Author Share Posted November 19, 2003 aide stiagaite se i uchete ezici Az english si znam, ama ne samo az v nas gledam filmi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 20, 2003 Author Share Posted November 20, 2003 NALI Ama kvo da se prai - Sadba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 аз го гледах филма точно с такива субтитри дето започват малко по-рано - не виждам какъв е проблема след като има такива добри player-и като Koala - има си команди за мърдане на субтитрите напред/назад във времето и след като се нагласят веднъж, до края на филма няма проблеми... (т.е. framerate-а е ОК) естествено това може да се оправи и перманентно с помощта на някой от многото редактори за субтитри (аз предпочитам SubMax) и не мога да разбера кви са тия "някой ако може да ги оправи" - ми програмата си има интерфес на български бе, опитай сам - може да се изненадаш от собствените си способности Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted November 20, 2003 Share Posted November 20, 2003 ACHE: За да си оправя субтитрите на даден филм аз използвам Subtitle Workshop на URUSoft. Много полезна програмка. Можеш всичко да правиш със субовете. Има я на warez-а, ако искаш си я дръпни поровичкай я малко и си коригирай субовете, както на теб ти е удобно. Както и програмката на kicko, така и тази си има има интерфес на български, макар, че ти знаеш английския. Желая ти успех. Удоволствието е още по - голямо, когато гледаш филма с твои субтитри (макар и само коригирани, редактирани или каквото -ирани там си им правил). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted November 20, 2003 Author Share Posted November 20, 2003 10x TAZ 10x kicko (s tazi zabelejka che subtitrite s tochen framerate gi namerih dosta sled kato suzdadoh tozi topic) Link to comment Share on other sites More sharing options...
aldi Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 imam sledniq problem s dvdrip-a na Bruce Almighty - vsichki pleari s koito go puskam mi davat greshka i davat CLOSE. uj sym slojil posledniq divx. na drugo pc pak e taka. voobste filma biva li go i zaslujava li si? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ACHE Posted December 2, 2003 Author Share Posted December 2, 2003 Mi neznam vseki si ima vkusove ama na men mi haresa - ne e losho filmcheto A otnosno problema drupni go otnovo moje i da se opravi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.