Jump to content
BulForum.com

5.1 димашно кино за пц

Recommended Posts

добър избор.. български .. дървени и свират добре

но ако имаш възможност да отделиш по голяма сума аз препоръчвам някакъв Creative, който обаче задължително и да бъде свързан с карта най малко Creative Live!...

разгледай цените им в ЖАР и ревютата по интернет и в официалната им страница

например: 7+1 Speakers 7900, Creative, Black + Creative AUDIGY SE 7.1 24bit, OEM

2-те за около 160$ което бих казал че е поносимо и бих казал че ще имаш прекрасен звук на любимото място ;)

добър избор.. български .. дървени и свират добре

но ако имаш възможност да отделиш по голяма сума аз препоръчвам някакъв Creative, който обаче задължително и да бъде свързан с карта най малко Creative Live!...

разгледай цените им в ЖАР и ревютата по интернет и в официалната им страница

например: 7+1 Speakers 7900, Creative, Black + Creative AUDIGY SE 7.1 24bit, OEM

2-те за около 160$ което бих казал че е поносимо и бих казал че ще имаш прекрасен звук на любимото място ;)

Ще ми кажеш ли каква е характеристиката че не намерих иначе видях снимката ни характеристика никаде не виждам

за тия пари, с над 50W woofer, само Privileg, Luxe-on или някоя друга такава марка. Unitec или пък Deluxe. Logitech и Creative направо ги забравяш.

Виж тези http://sms.bg/catalog/product_info.php?cPa...roducts_id=2335 или си избери други от каталога.На мен лично ми харесват тези защото страничните са двулентови а средната 4-лентова и са дървени и ще вадят добър звук.Досега не съм виждал creative с над 30w събуфер ако има такива сигурно ще са над 700-800 за което мисля че не си заслужава.

Аз съм с Креатив 7900 но те са 7.1 и сам повече от доволен!

Мисля че парите си заслужават!

Естествено не са от най мощните но като качество са супер!

Виж тези http://sms.bg/catalog/product_info.php?cPa...roducts_id=2335 или си избери други от каталога.На мен лично ми харесват тези защото страничните са двулентови а средната 4-лентова и са дървени и ще вадят добър звук.Досега не съм виждал creative с над 30w събуфер ако има такива сигурно ще са над 700-800 за което мисля че не си заслужава.

Мойте са Creative, и woofera е 150 вата. мисля, че трябва да поразгледаш пак, защото освен моя модел има и още 3, единия от които е с 220W woofer.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...