KyPo Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Аз съм се спрял на това някой да ми предложи нещо до 250лева и sub-woofera да не е по малко от 50w Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 добър избор.. български .. дървени и свират добре но ако имаш възможност да отделиш по голяма сума аз препоръчвам някакъв Creative, който обаче задължително и да бъде свързан с карта най малко Creative Live!... разгледай цените им в ЖАР и ревютата по интернет и в официалната им страница например: 7+1 Speakers 7900, Creative, Black + Creative AUDIGY SE 7.1 24bit, OEM 2-те за около 160$ което бих казал че е поносимо и бих казал че ще имаш прекрасен звук на любимото място Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 10, 2006 Author Share Posted July 10, 2006 добър избор.. български .. дървени и свират добре но ако имаш възможност да отделиш по голяма сума аз препоръчвам някакъв Creative, който обаче задължително и да бъде свързан с карта най малко Creative Live!... разгледай цените им в ЖАР и ревютата по интернет и в официалната им страница например: 7+1 Speakers 7900, Creative, Black + Creative AUDIGY SE 7.1 24bit, OEM 2-те за около 160$ което бих казал че е поносимо и бих казал че ще имаш прекрасен звук на любимото място Ще ми кажеш ли каква е характеристиката че не намерих иначе видях снимката ни характеристика никаде не виждам Link to comment Share on other sites More sharing options...
kumcata Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 пробвай на www.creative.com там си има всичко описано Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted July 11, 2006 Author Share Posted July 11, 2006 Ем видях но 30w буфер не ме задоволява Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 11, 2006 Share Posted July 11, 2006 за тия пари, с над 50W woofer, само Privileg, Luxe-on или някоя друга такава марка. Unitec или пък Deluxe. Logitech и Creative направо ги забравяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Виж тези http://sms.bg/catalog/product_info.php?cPa...roducts_id=2335 или си избери други от каталога.На мен лично ми харесват тези защото страничните са двулентови а средната 4-лентова и са дървени и ще вадят добър звук.Досега не съм виждал creative с над 30w събуфер ако има такива сигурно ще са над 700-800 за което мисля че не си заслужава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lekx Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Аз съм с Креатив 7900 но те са 7.1 и сам повече от доволен! Мисля че парите си заслужават! Естествено не са от най мощните но като качество са супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted July 12, 2006 Share Posted July 12, 2006 Виж тези http://sms.bg/catalog/product_info.php?cPa...roducts_id=2335 или си избери други от каталога.На мен лично ми харесват тези защото страничните са двулентови а средната 4-лентова и са дървени и ще вадят добър звук.Досега не съм виждал creative с над 30w събуфер ако има такива сигурно ще са над 700-800 за което мисля че не си заслужава. Мойте са Creative, и woofera е 150 вата. мисля, че трябва да поразгледаш пак, защото освен моя модел има и още 3, единия от които е с 220W woofer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted July 14, 2006 Share Posted July 14, 2006 Мойте са Creative, и woofera е 150 вата. мисля, че трябва да поразгледаш пак, защото освен моя модел има и още 3, единия от които е с 220W woofer. Видях http://sms.bg/catalog/product_info.php?pro...roducts_id=1498 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aaazzz Posted July 19, 2006 Share Posted July 19, 2006 Ми така и така си решил да дадеш 250 лв. по добре добави още 30 и си земи това : http://www.online-bg.com/product_info.php?products_id=6143 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.