PiBaTa Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Dark Messiah Of Might And Magic *Homepage: Link *Publisher: Ubisoft *Developer: Arkane Studios *Genre: Fantasy First-Person Combat *Release Date: September 2006 *Screens: Link *Trailers, Game-Play: Link Гледаите филмчетата за "Warrior,Wizzard,Assasin и E3 demo." *Preview's: Link *Only on: PC Тази игра изглежда много обещаваща. Играта ще се разпространява през steam и ще използва изключителният source enginе. От превюто се вижда, че това заглавие ще има доста добър и разнообразен multy-player режим. За single-player режима е предвидена интересна история както и много добър изкуствен интелект.Изкуствения интелект от филмчетата се даржи много "умно" и изобретателно, коментатора на Е3 филмчето казва, че щом играча може да го прави значи и изкуствения интелект го може. Досега не сам виждал толкова добра и детаилна комбат система. Заглавието според мен ще стане голям хит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 tova mislq 4e 6te e ne6to kato elderscroll obvilion izglejda naistina obe6tava6to i to mn Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted July 10, 2006 Share Posted July 10, 2006 Видях само асасина и ми прилича на по-добра версия на Thief 1,2 (3 не съм виждал). Поредната игра, която няма да мога да играя...ще се самоубия вече баси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Сега видях че има демо някой ако го е пробвал да каже как е Edit: сега го пробвах играта наистина е доста добра ( все пак създателите са UBISOFT ) начина по който може да убиеш враговете са много има доста капани които се намират на всяка крачka като цяло е направена доста интересна определено ще си заслужава Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Dark_Messiah_Of_Might_And_Magic_CLONEDVD_PROCYON Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 играта я има в арената ама е над 7 гига минималните изисквания какви ще са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 System Requirements Supported OS: Windows® XP Processor: AMD Athlon™, Pentium® 2.2 GHz (3 GHz recommended) RAM: 512 MB (1 GB recommended) Video Card: 128 MB DirectX® 9-compatible video card (256MB recommended) Sound Card: DirectX 9 compatible sound card DirectX Version: DirectX 9 or higher Hard Drive Space: 3 GB free Peripherals Supported: Windows-compatible mouse and keyboard Supported Video Cards: NVIDIA® GeForce™ FX/6/7 families ATI® Radeon™ 9/X families Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Играта е адски красива... Няма такава графика, или поне аз не съм виждал!!! Както казаха вече в арената я има и аз я свалям. Относно изискванията на моята машина на 1024 не насича. P.S. Странно... ISO-то е 7 GB, а иска 3 GB свободни на харда... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TetCuO Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 ai kato q svalite q ka4ete nqkude da q svalqt vsi4ki 4e igrata e nenormalno qka i ima bolen multy tui 4e aide q kajete saita na arenata ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 В Steam новините, Valve са написали, че пълната игра е почти 11GB, демото е 3GB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Тая игра е уникална. Просто най-вероятно една от най-добрите за тази година. Жалко само ,че е толкова кратка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Тая игра е уникална. Просто най-вероятно една от най-добрите за тази година. Жалко само ,че е толкова кратка Да разбирам ли че си е вратнал, аз чакам Reloaded версията ако има скоро такава! А що се отнася до играта, оценена е така: GameSpot - 6.7 IGN - 7.0 Незнам защо но очаквах по висока оценка Edit: Изиграх преди време Демото и ми хареаса атмосферата е добра заобикалящите капани са много което е в голям плюс за играта абе ще си заслужава GoDL1Ke Ако имаш *CLONEDVD* версията кажи трябва ли да се разкача ДВД-то или си варви с даемон тулса без проблеми, да знам да ли да е тегля Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 играта се появи в арената ама май е само сингълплея...то мултито и без тва не може да се играе в оригинален сървър.свалям,макар,че не покривам минималните ама кво да се прави-мерак http://www.arenabg.com/download.php/58162/...ONATiON.torrent Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 В Steam новините, Valve са написали, че пълната игра е почти 11GB, демото е 3GB. demoto nqma6e li go v gameplay li tam kvo be6e i mai be6e samo 1 gb Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Scrappy имам точно тази версия ,но просто като се сложи ехе-то от демото няма абсолютно никакви проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 Scrappy имам точно тази версия ,но просто като се сложи ехе-то от демото няма абсолютно никакви проблеми на ква машина го подкарваш и как върви? щото го видях на П4 3ГХз+2Г рам+6800 и се отказах да го свалям - дежа вю от обливион получих . тва при ползване на секюром лоудър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 играта се появи в арената ама май е само сингълплея...то мултито и без тва не може да се играе в оригинален сървър.свалям,макар,че не покривам минималните ама кво да се прави-мерак Ми на мен ми трябва за single-player демото ми вървеше доволно но смятам да изчакам да е метнат тази версия на локалния 2006-10-29 PC Game ISOs Dark Messiah Of Might And Magic © UbiSoft DETONATION Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 на ква машина го подкарваш и как върви? щото го видях на П4 3ГХз+2Г рам+6800 и се отказах да го свалям - дежа вю от обливион получих . тва при ползване на секюром лоудър. Athlon 64 3500+, 512 ram, 7600gt Само рама е малко и за това играя на медиум, но без проблеми Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 na GeForce 7900 GS sha tragne li na max bes lag shot ne sam e svalil oshte nekoi znae li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 явно серкюром е било бозата. версията дето е качена ся си я играя спокойна на медиум с А64 3000+, 1Г рам и 6600 чиста Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 явно серкюром е било бозата. версията дето е качена ся си я играя спокойна на медиум с А64 3000+, 1Г рам и 6600 чиста Е да не кажеш ,че със секюрром версията на лоу ти е насичало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 играта ми тръгна на 1.6/512/фх6100...сичко е на най ниските възможни ама до ся не е зесекло.зарежда към 5-10 минути,но тръгне ли няма лаг Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Arx Fatalis играли ли сте? Ако не - поиграйте малко, после пуснете пак Dark Messiah и помислете в колко неща Arx e по-добър... Нищо против развитието на технологиите и т.н., но Messiah просто не е чак такова страшно чудо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 Arx Fatalis играли ли сте? Ако не - поиграйте малко, после пуснете пак Dark Messiah и помислете в колко неща Arx e по-добър... Нищо против развитието на технологиите и т.н., но Messiah просто не е чак такова страшно чудо. ne sam e igral taq igra ama grafikata e kat na diablo 1 malko po skreenovete Link to comment Share on other sites More sharing options...
boomearst Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 svalih si igrata na Intel Core 2 CPU 6400 na 2.13 ghz 2gb ram i geforce 7900 GS tragva sichko na max bez nikav lag sas kam 50-60 fps i nagore Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.