Raze Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 nachi svlih si ia instalirah si ia / tam vsi4kite gluposti s .cue i .bin / slojih crack-a i kato ia startiram se puskat dvete reklami na proizvoditelite i posle neshto ekrana stava cheren i me izhvarlia... imate li predstava ot kvo moje da e.. p.s. pc-to mi mnogokrtano nadvishava iziskvaniata za taia igra... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGENT_ORANGE Posted November 19, 2003 Share Posted November 19, 2003 patarsi nekvi pa4ove za igrata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damien`s_Hell Posted November 25, 2003 Share Posted November 25, 2003 Zavisi i na men mi prai6i takiva problemi no kat q instalnah v org. papka si q napraih neznam kak no probvai taka uspeh Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted November 28, 2003 Share Posted November 28, 2003 na men tazi igra sashto mi sazdava problemi, no ot drugo estestvo.stava vapros za zapisa i na disk.pri instaliraneto i ot virtual cd(v sluchaya polzvam daemon) vsichko e ok. zapisana obache na disk(probval sam nyakolko varianta) mi dava crc error ili faila "X' ne savpada s faila v instalatzionnia cab file resource.x13 doesn't match the file in the setup's .cab file pravi mi vpechatlenie, che pri uspeshnata instalatzia t.e. pri virtualcd protzesa e po baven otkolkoto pri ne uspeshnata. imate li nyakakva ideya? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.