Jump to content
BulForum.com

На пазар за тениски в Amazon...

ov3rm4n

Recommended Posts

KISS ME , I'm from Pernik , хахахухауххаухухахухауха , тва брули марули :D

Ахааха ,как ли ще се почувства тоя дето трябва да целува :D

Т'ва е онлайн магазин бе пич...

Ако имаше " Qmbol is the style " щеше да е яко :P

Т'ва да не е фен клуб на дражето :) По едно време бяха пуснали едни яки тениски : Don't Look , Touch ! , и на някои момичета много им отиваха :love

Ако има някоя Proud To be Maina бих си я зел веднага :D.Иначе bd1 тая фанелка мн здрава :laughing: .Има една FBI-Federal Body Instructor тя също не е лоша :lol: ма не помна в кой сайт я гледах

Има една FBI-Federal Body Instructor тя също не е лоша :lol: ма не помна в кой сайт я гледах

Виждал съм такава на живо и е Female Body Instructor или Investigator, не съм сигурен

Виждал съм такава на живо и е Female Body Instructor или Investigator, не съм сигурен

ima mn varianti na tva FBI az sum vijdal edni v "Karamela" bqha dvama s razli4ki sukra6teniq

Ми кажете някой магазин в Пловдив дето продават такива тениски :) .Или пък аз да си купя една черна тениска и те да ми я щамповат там ;)

утре смятам да ида да си поръчам

B000FVKC8E.01-A320TA6891MKGN._AA280_SCLZZZZZZZ_V50621381_.jpg

иначе не е проблем да ви я направат в канапе примерно , има магазина на центъра и магазина до ТЕТА

а тая блузка просто кърти :blink:

А някой може ли да обясни как става пазаруването от амазон и крие ли някакви рискове(да изгориш с парите или да ти източат картата примерно).Може да е тъп въпроса ама съм пълен лаик в тая област. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...