Ilianna Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Намерих си котенце преди 1-2 седмеци и е доста мъничко сега е на около 3-4 седмици...тъй като досега съм се занимавала само с кучета и от отглеждане на котенца почти нищо незнам. Имам някалка въпросчета: 1. Как се отбива котенцето от това вместо да сучи да започне да ближе. Като сложа чинийката с млякото и зопочва да си вре муцата в млякото и после само киха но отказва да го яде и после аз отново му давам млякото със спринцовка 2. И как се научава да се изхожда в пясък и дали сега трябва да му сложа пясъка или е още мъничко Може да давате и други съвети относно отглеждането че аз много много с котките не се имам... Мерси предварително... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 Намерих си котенце преди 1-2 седмеци и е доста мъничко сега е на около 3-4 седмици...тъй като досега съм се занимавала само с кучета и от отглеждане на котенца почти нищо незнам. Имам някалка въпросчета: 1. Как се отбива котенцето от това вместо да сучи да започне да ближе. Като сложа чинийката с млякото и зопочва да си вре муцата в млякото и после само киха но отказва да го яде и после аз отново му давам млякото със спринцовка 2. И как се научава да се изхожда в пясък и дали сега трябва да му сложа пясъка или е още мъничко Може да давате и други съвети относно отглеждането че аз много много с котките не се имам... Мерси предварително... 1.Само ще почне... след още 1, максимум 2 седмици... 2.Купуваш котешка тоалетна. Има много видове. Аз бих ти препоръчал една на прозрачни кристали. Много е икономична и не става на кал. Аз я купувам за моята котка от магазина в Капана. Струва около 5 лева. Слагаш я в леген и котката ти инстинктивно ще почне да ходи там. Ако ли не, като се изходи някъде и натъркваш нослето в екскрементите и после в тоалетната и. Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted July 8, 2006 Share Posted July 8, 2006 За първия въпрос немога да помогна,но по втория ще кажа мойта как я научих. Просто като видиш,че и се ходи до тоалетна(при мен започваше да рови по балатома) я хващаш и я носиш в лигена с пясъка.След като пвоториш тая продседура 2-3 пъти,би трябвало сама да почне да ходи.При мен се научи за 1-2 дена Успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.