ThE_UfO Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Е какво толкова , гледай утре сестрата на някой да не цъфне тука Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 4, 2007 Author Share Posted January 4, 2007 пич, това е братовчедка ми ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 4, 2007 Share Posted January 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 Готина братовчедка имаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 5, 2007 Share Posted January 5, 2007 пич, това е братовчедка ми ! Живее в Тракия 217бл Знам я Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Е какво толкова , гледай утре сестрата на някой да не цъфне тука То ако е само сестра - пак бива, ами да не е нечие гадже, че тогава ще има въпроси от типа: "От каде я имаш тая снимка?"; "Познаваш ли я?" и т.н.татък Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 Живее в Тракия 217блЗнам я мерси, ся ще и ида на гости Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted January 6, 2007 Share Posted January 6, 2007 мерси, ся ще и ида на гости Xaxa освен Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 гледай на братчедка ти да не излезнат повече от 5 баджанака .. :ph34r: и мерито ли цъфна тука , ехеее кой не е слушал и пял за нея ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 и мерито ли цъфна тука , ехеее кой не е слушал и пял за нея ... Коя е мерито Май само аз не е знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 Коя е мерито Май само аз не е знам Mисля, че е Мариана. Момичето което mortal_dreams показа. Какво пък се пее за нея? Тя преди 1 година и половина си беше съвсем нормално момиче. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 10, 2007 Share Posted January 10, 2007 пич, това е братовчедка ми ! Пич, ти за Трайко Костов чувал ли си? И сега zlobil ще ми се нахвърли, но рискувам, защото от доста време се стискам... Абе някаква нова мода ли е излезнала... Нещо Луната влезнала в Сатурн ли... Много голи мацки в чатовете.... Майко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Не са голи.. Много си назад с модата... Просто в момента не е модерно да си облечен.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 Mисля, че е Мариана. Момичето което mortal_dreams показа. Какво пък се пее за нея? Тя преди 1 година и половина си беше съвсем нормално момиче. да бе кво се пее за това мери Пич, ти за Трайко Костов чувал ли си? И сега zlobil ще ми се нахвърли, но рискувам, защото от доста време се стискам... Абе някаква нова мода ли е излезнала... Нещо Луната влезнала в Сатурн ли... Много голи мацки в чатовете.... Майко... същност нямам идея защо да ти се нахвърлям..... не можах да схвана смисълът на поста ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Ако на колата която кара ТАЯ е нейна бих и станал гадже - само заради КОЛАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Ако на колата която кара ТАЯ е нейна бих и станал гадже - само заради КОЛАТА със тоя чупен антирадар от руския пазар, може да иде да се скрие някъде с тая кошница Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 със тоя чупен антирадар от руския пазар, може да иде да се скрие някъде с тая кошница Ако Бентли е кошница то сигурно само Ролс Ройс може да се нарече кола А кви са тея простотии аз тая е познавам,тая ми е комшийка,тая ми е братовчедка........ И кво от това ? Сега очаквам някой да се включи и да напише ей на тва съм аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 11, 2007 Author Share Posted January 11, 2007 Ако на колата която кара ТАЯ е нейна бих и станал гадже - само заради КОЛАТА само заради колата ли..... предлагам сега да и пратим наши снимки и тя да си избере Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 По-добре да и пратим снимки на кинти,метнати върху маса Да зарежем майтапа,но много се кефя на такива мръхли-позират като за световно в някви лъскави каруци,но за жалост само като имат абитуриентски бал.И са добри актриси бе-ше кажеш,че цял живот се возят в яките коли,а после ги гледаш сервитьорки в долнопробни дупки Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpenBSD Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 кой ебал ебал - подсечки Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Ако Бентли е кошница то сигурно само Ролс Ройс може да се нарече кола А кви са тея простотии аз тая е познавам,тая ми е комшийка,тая ми е братовчедка........ И кво от това ? Сега очаквам някой да се включи и да напише ей на тва съм аз Хмм, аз пък си мислех че е голф 2-ка, това ми е мечтата, един ден да имам такава (голф2ка) Защо се очудваш на реакциите "тая ми е еди каква си" аз ако сложа снимка на сестра ти, ще си направиш пас сигурно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Това ми прилича на онея карикатури "Открийте разликите". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Това ми прилича на онея карикатури "Открийте разликите". Тази като й гледам сурата имам чувството, че в родата й е имало коне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Супер мъжествена и несъразмерна е. Ужас. Ако нямаше такива големи гърди, нямаше да я поглеждат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 мадамата си е 6так от сякъде кви са тия забележки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.