Nostradamos Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Хайде и аз да добавя една!Дано някой не ме е изпреварил. Nikolet4eto e gotina ama golqma................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseLovers Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 аре стига ле възмотен съм от повечето от вас.Хай-хубавата е николчето а има снимки на момичета толкова грозни,че даже и за един път не стават. http://flirt4e.com/picgallery.php?u=25113 ето вижте една малка сладурана и е от пловдив. edit: за сега от всички най ми харесва моето си предложение според мене за сега то води във всичките класации : аре стига ле верно ли си мислиш че това момиче е номер едно в тази тема верно е хубава ама чак пък толкова.BTW николчето е 1000 пъти по красива Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 тва николче не стига, че е на 16г, ами прилича на 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Те още малко и ще затворят темата за педофилия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseLovers Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 еми затваряйте я то и без това не ми са гледат грозни мутри Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Щипкаш ли смока като гледаш Николчето? Вярно е,че има ужасни снимки в темата,ама аре да се поспреш с точенето на лиги пред някви евтини пикли,дето са модни пред пуберите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 аре стига ле верно ли си мислиш че това момиче е номер едно в тази тема верно е хубава ама чак пък толкова.BTW николчето е 1000 пъти по красива Шшшш тука няма да са разберем. Ваня е уникално красива жалко само че не съм е виждал от бая време.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
geraldo Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Сега ако кажете че и тая я има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HouseLovers Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 Шшшш тука няма да са разберем. Ваня е уникално красива жалко само че не съм е виждал от бая време.... секи си има право на мнение Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 значи има си тема за наи секси дупе , наи секси гърди , наи секси мацка , мъж и така нататък ама никъде не видях да има тема за наи секси бг момиче , хайде сега сте вие покажете вашата фаворитка без значение дали сте я изровили от флирче или другите там саитове за запознаства .....моля всеки пост да съдържа снимка коментарите са излишни edit: за сега от всички най ми харесва моето си предложение според мене за сега то води във всичките класации : Тази мадама трябва да е от Бургас и аз я имам в компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 1, 2006 Author Share Posted December 1, 2006 пък толкова.BTW николчето е 1000 пъти по красива ами да смятам понеже и двете ги познавам и мога да преценя коя повече ми харесва , това че едната се е снимала в плейбой не я прави " ебати богинята" а да не говорим че на тези снимки е толкова гримирана и натокана че няма нищо общо с реалноста...или ще отречеш...... еми затваряйте я то и без това не ми са гледат грозни мутри не може всичките момичета да са като "николчето" Тази мадама трябва да е от Бургас и аз я имам в компа да ама не е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Троп Иначе за Ваня и аз съм виждал кви ли не регистрации с нейните снимки. Включително и че е от Враца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 От ляво приятелката ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Изтрий го тва докато в време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 тва николче не стига, че е на 16г, ами прилича на 12 ами всъщност е на 18 даже вече може би и на 19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Изтрий го тва докато в време... Стига бе секи си има вкус.Макар,че моя доста са разминава от неговия Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 12, 2006 Author Share Posted December 12, 2006 както и моя..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Повечето момичета дотук са... Не искам да правя кофти изказвания, обаче разберете че на всеки гаджето му или сестра му, или най-добрата му приятелка не може да се мисли за "най-секси бг момиче"! На този етап гласът ми отива за момичето от първия post. И за да не твърдите че само спамя - давам друго предложение... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Направо продължавай със спама...ако е възможно Баааси яките очи/онези,с които се гледа/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 От ляво приятелката ми Изтрий го тва докато в време...И аз така ще те посаветвам! И не, защото момичето не ми харесва - готина е, а защото ще отнесеш много неприятни коментари от всякакъв тип! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 От ляво приятелката ми И аз така ще те посаветвам! И не, защото момичето не ми харесва - готина е, а защото ще отнесеш много неприятни коментари от всякакъв тип! например, че се е набутал и е трябвало да гризне другата ли? щото аз оттам бих започнал.... ама ще спра дотук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 И аз така ще те посаветвам! И не, защото момичето не ми харесва - готина е, а защото ще отнесеш много неприятни коментари от всякакъв тип! Мерси трябваше да го знам по рано но както се казва Ни мъ Ибе Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Тези двечките са готини... Не че се вижда много, ама не ми е ясно какво протестирате... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Готина си е мадамата на Alukard Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Хайде и аз да добавя една!Дано някой не ме е изпреварил. Много стабилна мадама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.