RaptoR Posted August 17, 2006 Share Posted August 17, 2006 Приятелката ми Представяте ли си какво ще стане, ако кажа някоя друга хахахахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Изчистих мненияти без снимки в темата. Надявам се да няма недоволни. Мненията не са изтрити. Преместени са извън темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Приятелката ми Представяте ли си какво ще стане, ако кажа някоя друга хахахахах Приятелката ти или сестра и? Ама то, всъщност е все едно Нали са близначки... И за да не съм съвсем офтопик, нещо от времето, когато киснех доста в IRC... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 21, 2006 Author Share Posted August 21, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Злобил, тия двечките последните нещо греди ми се струват. Нали за най-секси момиче беше темата, а не за най-голо БГ момиче снимано с личен фотоапарат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 е и на мен не са ми по вкуса ама кво да се прави ето ти едно предложение специално за тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Чукни ми една среща с тази последната и имаш бира до края на живота си Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 е и на мен не са ми по вкуса ама кво да се прави ето ти едно предложение специално за тебе Мерси. по принцип си падам по чернокоси, но и тази няма да я върна. тя българка ли е изобщо? и ако да.. от Пловдив ли е? На колко години е? Познаваш ли я Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 22, 2006 Author Share Posted August 22, 2006 на 1 приятел братовчедка му май от стара загора , за годините не съм много сигурен и айде нали си мой човек ето ти и една чернокоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrdds Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 е и на мен не са ми по вкуса ама кво да се прави ето ти едно предложение специално за тебе еех...защо не съм прашка на това дупе Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 23, 2006 Author Share Posted August 23, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 ето и още едно момиче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 [off] Тази случайно да е (била) с nick malkata_glezla или нещо от сорта? Софиянка, 16-17г.? [/off] Link to comment Share on other sites More sharing options...
stu Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 [off] Тази случайно да е (била) с nick malkata_glezla или нещо от сорта? Софиянка, 16-17г.? [/off] Neznam kakva e bila ama e ne6to neveroiatno zlobil poznava6 li e ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 Neznam kakva e bila ama e ne6to neveroiatno zlobil poznava6 li e ? off A poznawa prosto prawi copy i paste na wsqka pichka kachena w play.evrocom.net dori nqkoi da ne sa i BG Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 така ли бе професоре я виж в на кой папката в play.evrocom.net са момичетата който поствам тука , флоодер застрелян , не я познавам тая дори и не твърдя такова нещо която си я познавам си казвам не претендирам да се изтъкна че познавам повече момичета от някой си , а пък и ти си може би последния човек на земята който искам да впечатля с нещо и между другото случайно да прочете че мнения без снимка са излишни edit : абсолютно всички снимки които съм постнал в темата съм сигурен че са българки , затова моля без постове като на индивида по-горе edit2: за да не е ПОРЕДНИЯТ ФЛООД ето ви една БЪЛГАРКА хайде сега сте вие покажете вашата фаворитка без значение дали сте я изровили от флирче или другите там саитове за запознаства ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted August 24, 2006 Share Posted August 24, 2006 edit : абсолютно всички снимки които съм постнал в темата съм сигурен че са българки , затова моля без постове като на индивида по-горе Пич айде стига си се ерчил на всеки, който напише нещо. Не може да си сигурен 100% за ВСИЧКО след като една не си снимал ти. И да не се надцакваме със снимки отпреди много години като някои от последните ти, защото имам 2.5 ГБ снимки на БГ момичета от разни чатове, сайтове за запознанства и др. Не смятам че е нужно обаче да си играя да ги слагам - повечето може би са видяни. Старай се да слагаш нови неща (гледам имаш потенциал) - старите са известни. ЕДИТ: Една персонална молба - разкарай тая грозна потна свиня в червено от главния пост - разваля красотата на момичето отдолу най-малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted August 24, 2006 Author Share Posted August 24, 2006 не се "ерча" на всеки ама тоя ме изнерви , снимките са от там където каза но са от МОЯТА пак повтарям моята папка просто там се качват наи-лесно и понеже ни се явява нещо като локален се зареждат много по-бързо никога не съм казвал че познавам всичките момичета по-горе из странизите някои ги познавам наистина без значение дали ви се вярва или не , молбата ти е изпълнена "свинята" вече я няма и още една моя позната - Николета Лозанова , момичето спечелило playmate на playboy снимките са от флиртчето просто нямам други нейни но николета я познавам от много години ( от едно село сме ) наистина е голяма сладурана но в момента в това и състояние няма нищо общо с действителностаа , жалко че нямам снимки на които още не е изцяло руса да видите каква е разликата на мене лично тогава повече ми харесваше и за пореден път се убеждавам че грима и прическите които правят на "знаменитостите" ги променят до неузнаваемост Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 наистина е голяма сладурана но в момента в това и състояние няма нищо общо с действителностаа , жалко че нямам снимки на които още не е изцяло руса да видите каква е разликата на мене лично тогава повече ми харесваше и за пореден път се убеждавам че грима и прическите които правят на "знаменитостите" ги променят до неузнаваемост Aз също я познавам, но за разлика от теб имам нейни снимки отпреди 2 години Ще ми пратиш ли акаунта и във флиртчето на PM ако обичаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 Еми реших и аз да пиша в тая тема... Ето и моето предложение на най-красиво БГ момиче Малко тряа да цъкате с мишката за да го видите но... Т'ва е сайта!!!Като влезете цъквате на топ модели и давате жени след което долу ви излизат 3 точки вие натискате 2-рата и гледате за Лучия Стефанова!!! Спрях се на това момиче защото се отличава от другите с пищтна фигура и страхотен интелект...Т'ва го казвам не за друго...не се хваля но я познавам лично Тя ми е брачедка Много красиво и много умно момиче... Е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cyber4o Posted August 25, 2006 Share Posted August 25, 2006 малииииииииииииииииииии Кога ше ме запознаеш с брачетка ти бре Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ахаххахааха Тя е от Бургас бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tehribo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 @KyPo снимка нещо не видях..... @асд първата ми хареса ето едно предложение : нищо кои знае кво ама поне е българско тая как я бива КЪде ги намери е ебати Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 26, 2006 Share Posted August 26, 2006 Ахаххахааха Тя е от Бургас бе кольо кога ша ходим в бургас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.