Lord_Gudo Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Eto o6te edna simpatqga http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=226235 MOJE BI I TQ E FAL6IVA Абе не е фалшива мъ мяза на гъза ми в профил кат я гледам по-скоро бих й забил един тукат в сурата ... много е дразнеща и превзета (поне на снимките). Относно момите у флиртче няма ко да говоря повечето са некви направени и вместо да показват красота показват ква пишка лапат немам думи убави жени мноу няма има само за ибане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Eto o6te edna simpatqga http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=226235 MOJE BI I TQ E FAL6IVA Таз пък колко хора са я чекнали в устата не е истина. Прилича на гръмнала пиратка в устата. За мен красиво момиче е това дето ходи почти без грим или с други думи да и се вижда истинското лице,а не маската от 3 санта дето наричат фон-дьо-тен-ле-фал-шив-лик Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted April 25, 2007 Share Posted April 25, 2007 Темата е за най-секси момиче...а лично аз разграничавам момичетата на секси и хубави. Тая на снимката определено спада в първата категория Чекнали са я ама т'ва не и пречи да е секси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Абе не е фалшива мъ мяза на гъза ми в профил кат я гледам по-скоро бих й забил един тукат в сурата ... много е дразнеща и превзета (поне на снимките). Относно момите у флиртче няма ко да говоря повечето са некви направени и вместо да показват красота показват ква пишка лапат немам думи убави жени мноу няма има само за ибане. Не знам и аз кво и харесват.Учи в мойто даскало и е бати коня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BelfordRoxo Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Не знам и аз кво и харесват.Учи в мойто даскало и е бати коня. Къф кон, по-скоро кобила. Иначе тяло връзва, а и супер перверзен фейс. Бива, бива... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 http://strastni.com/profile.php?id=2527&am...9806381f66bea59 http://strastni.com/profile.php?id=53943&a...9806381f66bea59 втората има доста интересна "фамилия"... no comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 http://strastni.com/profile.php?id=53943&a...9806381f66bea59 втората има доста интересна "фамилия"... Брей не можело да я сваля,чак стрип ми прави тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fizika01 Posted April 26, 2007 Share Posted April 26, 2007 Брей не можело да я сваля,чак стрип ми прави тук. Че не и ли направи едно видео че ние да изплакним очичкити>????????????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ziegfield Von Trotta Posted May 3, 2007 Share Posted May 3, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuD_1 Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=118487 Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=118487 Тая мадама е от на сестра ми класа и е Мис Лиляна за тази година. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 малко офф, защо всички п**ки пишат Po ToZi NaChIn aAa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Щот са тъпи и си мислят, че са някви оригинални. Лошото е, че виждам и момчета да пишат така: опаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
kanara Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Хахахаха добре ве.Тва е интересен въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 4, 2007 Share Posted May 4, 2007 Щот са тъпи и си мислят, че са някви оригинални. Лошото е, че виждам и момчета да пишат така: опаааа айде сега до аптеката и да ми земеш апчета за сърце . Бива ли такова нещо . Такива мадами са..........малееееееее нямам думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Прави ми впечетление, че всяка щом покаже съвсем малко от бюста си и вече се смята за невероятна... независимо, че не може да напише едно изреение с по-малко от 20 грешки. Такива човек с лопата да ги рине. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 shadowhand, най-накрая някой с мнение като моето. Във всеки сайт от тоя тип, който отворя, поне 90% са само по бельо, тунинговани за снимките като барбита и със супер глупави профили, а срещу тях плейбоите ще се избият кой да изпраска по-големите суперлативи... Писна ми от курвентии вече, повече няма да отварям такива сайтове, защото само се дразня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rubbish Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Абосолютно съм съгласен с @Runner и @shadowhand Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Прави ми впечетление, че всяка щом покаже съвсем малко от бюста си и вече се смята за невероятна... независимо, че не може да напише едно изреение с по-малко от 20 грешки. Такива човек с лопата да ги рине. Да обаче ако ти се съблече ти реферат ли ще я караш да ти пише на тема: "Световен глад" или ще искаш да си в хоризонтално положение . Тъпа или не е готина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Темата си е за най-секси...естествено, че като покажат гърда ще са по-секси. Не става въпрос за "иделната за съпруга" или други подобни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 /off Тц..ем че има ги всякакви. Ама кво ся в тая тема дай да се постват жени нобелови лауреаети ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 да, разбира се. то, ако е хубава е тъпа, курва е, или има 100 тона грим, абе, не става за повечето във форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Щот са тъпи и си мислят, че са някви оригинални. Лошото е, че виждам и момчета да пишат така: опаааа Tази я бях показал на предната страница. Май някой не гледа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted May 5, 2007 Share Posted May 5, 2007 Да обаче ако ти се съблече ти реферат ли ще я караш да ти пише на тема: "Световен глад" или ще искаш да си в хоризонтално положение . Тъпа или не е готина. Дааа несъмнено всяка снимка, която гледам в интернет и правя сметка как ще реагирам ако би ми се съблечела. И честно казано сега се сетих - шута в четирибуквието и да я няма. Просто такива "секси" пуберчета, носещи маски направени от грим, задължително изрусени с коса по-рядка от моята и повдигнали иначе никаквите си гърди с малоумен сутиен ме убиват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.