sandman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 Е тъй де. Пак е на близо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ъм... Писна ми да спорите... Тя не живее,нито зад, нито пред... Живее до у-ще Хр. Ботев, което е на поне 2 минути от Санкт Петербург... Link to comment Share on other sites More sharing options...
trifo Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Ъм... Писна ми да спорите... Тя не живее,нито зад, нито пред... Живее до у-ще Хр. Ботев, което е на поне 2 минути от Санкт Петербург... Ето един махленец позна и къде живее GSM някой иска ли? (в buy/sell ще пусна и цена скоро ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted January 25, 2007 Share Posted January 25, 2007 Върши ли работа поне Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugariaBrigadiR Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 айде едно ново попълнение ЦЪК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted February 1, 2007 Share Posted February 1, 2007 BG Top Girls Която си изберете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoOK™ Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 готино момиче! Link to comment Share on other sites More sharing options...
drakonaa Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 значи има си тема за наи секси дупе , наи секси гърди , наи секси мацка , мъж и така нататък ама никъде не видях да има тема за наи секси бг момиче , хайде сега сте вие покажете вашата фаворитка без значение дали сте я изровили от флирче или другите там саитове за запознаства .....моля всеки пост да съдържа снимка коментарите са излишни edit: за сега от всички най ми харесва моето си предложение според мене за сега то води във всичките класации : Хах тази ходеше с един мой фр който сега е в Англия ... мисля 4е се казваше ... Пепи ли Диди ли беше забраих като го видя в скайп ще му пиша да го питам Не гарантирам,че е българка. има я в един руски сайт www.fishki.net Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Това е снимка на моята приятелка, която много си обичкам . Снимката е подходяща и за една друга тема П.С. Имам нейното разрешение за публикуване на снимката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Това е снимка на моята приятелка, която много си обичкам . Снимката е подходяща и за една друга тема П.С. Имам нейното разрешение за публикуване на снимката. Браво, браво! Аз никога не бих сложил снимка на моята приятелка, но ти щом си решил.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted February 10, 2007 Share Posted February 10, 2007 Снимката е подходяща и за една друга тема наистина...естествените възглавници са най добри Link to comment Share on other sites More sharing options...
dada Posted February 15, 2007 Share Posted February 15, 2007 trifo интересни снимки. Втората е много ефектна снимка. Четвъртата и последните 2 изглеждат прекалено професионално Или някои си е играл да ги оправя или не са авторски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 Ъм... Писна ми да спорите... Тя не живее,нито зад, нито пред... Живее до у-ще Хр. Ботев, което е на поне 2 минути от Санкт Петербург... е как бе, мама му стара. аз също живея там и никога не съм я мяркал. бива ли такова нещо, пандарев, кажи ми Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted February 16, 2007 Share Posted February 16, 2007 е как бе, мама му стара. аз също живея там и никога не съм я мяркал. бива ли такова нещо, пандарев, кажи ми Виждал си я... Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 не че е кои знае какво тази, но все пак някои може да я познават мими пловдив скоро не бях влизал в сладура (1-2години) и като влезнах днеска .. на какво попаднах http://www.sladur.com/new_img/9/3/3/7/0/93370.html набито о4о имам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ton4o Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 как да си кача снимка от компа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted February 17, 2007 Share Posted February 17, 2007 и http://www.flirt4e.com/picgallery.php?u=25113& щях да забравя и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mephistophel Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Ммммм... ейжън чик... Подяволите аз съм с две ръце за тази! @zlobil ще те уважаам цял живот ако ме запознаеш с нея Double that. Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Devil666Hell Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 Double that. Triple by me Link to comment Share on other sites More sharing options...
Enigmа_ Posted February 18, 2007 Share Posted February 18, 2007 определено Вася Ганчева!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HATE Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Амм..за съжаление сегашните "секси" момичета тряа да се водят тия прекрасни крави които виждаме ежедневно по улиците с недодялано окастрена коса стърчаща във всички посоки,и при опит за допир до лицето парво пръста ви на половина потъва в грим преди да стигне до кожата... Снимките които видях от Flirt4e,са именно на въпросните "дами" за които говоря..честно скъпи съфорумци..ако не сте на 13-14 години...и поне веднъж сте имали ИСТИНСКА жена до себе си (не говоря за дясната ви или лявата ви ръка)...кажете ми...какво им харесвате на тия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted February 19, 2007 Share Posted February 19, 2007 Hate .. евалата ... ^^ от как е пусната темата гледам как се слагат снимки на разни разголени девойчета, на които единствена цел в живота им е "да съм по-курва от всички останали" ... не са секси разголените снимки .. или снимки тип "вижте колко съм красива, като се накипря и сложа фондютена" ... по-скоро са смешни .. и особено като почнат да си правят профили из споменатите сайтове ... за да може колкото се може повече народ да ги зарибява (зарибяване=типично селско поведение), за да се чустват колкото се може по-красиви и желани, че ако не им се каже по 20пъти на ден, че са невероятни .. просто няма да се чустват вече "СЕКСИ" ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 момичето не е чистокръвна българка , но все пак е живяла цял живот в бг затова смятам че минава наистина е красива , казва се деси Тва не е ли Jun от плея? Тва момиче кърти мивки. Кат почне да ги нарежда и се разцепвам re6ih i az da se vklu4a v temata. Spored men i trite sa si dosta dobri( Pozdravi na __smirnoff__ Тая ми е от бившия клас. Ирена се казва. Познах ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
czenitel Posted February 21, 2007 Share Posted February 21, 2007 Да живеят флууда и оффтопиците ... взема и аз да прасна по един пост за всяка, която познавам от тука та поне да е както треа спам-а на темата ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.