Slain Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 тая е ТЕОДОРА АНДРЕЕВА оф както и да е ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Тая е на 14 и е пълна к*рва ... знам яК'во значение има на колко е и каква е? Нали темата е за най секси бг момиче? Секси ли е? Бг ли е? - Ми к'во тога'а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 В голяма грешка сте!Каква Теододра Андреева,кви 5 лева?Това момиче е набор 88 и е от Велико Търново-познаваме се от Скайп Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Това момиче е набор 88 и е от Велико Търново-познаваме се от Скайп Ще се изкажа с: Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 В голяма грешка сте!Каква Теододра Андреева,кви 5 лева?Това момиче е набор 88 и е от Велико Търново-познаваме се от Скайп Не ти ли е минавало през ума ,че при такъв род запознанства някои по-грозни моми4ета използват често снимки на други по-хубави за да поддържат интерес Защото тази като гледам я разселихте из цяла България . Пък може да има баба В Плевен,да живее в Велико Търново и да има 2-3 фалшиви паспорта , нз може да е агент на Държавна Сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 Със сигурност не е Теди Андреева Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 ъм.. госпо'ица Ралица... еех.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ryu-san Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 момичето не е чистокръвна българка , но все пак е живяла цял живот в бг затова смятам че минава наистина е красива , казва се деси Ммммм... ейжън чик... Подяволите аз съм с две ръце за тази! @zlobil ще те уважаам цял живот ако ме запознаеш с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 abe teq 3te na reklamata ok ama to s tolkova grim vsqka moje da izglejda taka ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 не че е кои знае какво тази, но все пак някои може да я познават мими пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAH Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 taq ne e na 14 a e 89 i q poznavam li4no i ima edna 14 godi6na kadeto se predstavq za neq da znaete ot men.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 абе едно ми е интересно.. тука всеки познава всяка лично и никой не знае коя точно на колко години е Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 В голяма грешка сте!Каква Теододра Андреева,кви 5 лева?Това момиче е набор 88 и е от Велико Търново-познаваме се от Скайп И аз познавам това същото момиче пак от Скайп и пак с тази снимка, но на мен ми каза, че е от Русе ли беше или Плевен, но не и от В. Търново . Кого е излъгала не знам, със сигурност не си го слагам присърце. Даже хич Едит: УФО евала за снимките :). За жалост не я познавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Едит: УФО евала за снимките :). За жалост не я познавам джокер, живее в кършака, които познае получава едит: woox - 87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Аз я познавам. Но какъв е въпроса. По-скоро познавах някоя от нейните приятелки, но в момента не се сещам коя точно. Ходеше в Неолит на детска преди 3 години, та от там я познавам Само знам, че не е по-голяма от 89 набор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 ThE_UfO,случайно да живее срещу Ленинград,зад една кръчма,Пилето ли беше,кво беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 абе едно ми е интересно.. тука всеки познава всяка лично и никой не знае коя точно на колко години е xaxaxaaxaxaxxaax Много точно казано. Всеки се пъчи "Аз познавам тази, онази" и после 5 човека му опонираха. Аз влизам в тази тема повече да се посмея отколкото да гледам снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 velvet, ти да не се гъбаркаш с хората по чатовете? edit: Не съм и помисляла, че е само той Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 velvet, ти да не се гъбаркаш с хората по чатовете? и не само той Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 23, 2007 Share Posted January 23, 2007 Не.Даже не съм ползвал чат от около 6 години/изключвам icq и скайп,но там си говоря само с приятели/.Просто разни лица са ми познати Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 ThE_UfO,случайно да живее срещу Ленинград,зад една кръчма,Пилето ли беше,кво бешеАз живея точно там Ама тая не съм я виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 За радост нито една от сложените тук не познавам. И никога няма да сложа снимка на моя позната тук! Бих сложил на някоя, която не познавам. Ако наистина слагате снимки на ваши познати, което в 90% от случаите ме съмнява, говори лошо за вас, защото едва ли сте попитали момичето на снимката дали може да я пуснете в нета! А относно момичето, което пусна ThE_UfO, ако живее зад Ленинград - ми запознайте ме - хем ми е на близо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=52626&photo=19 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 ThE_UfO,случайно да живее срещу Ленинград,зад една кръчма,Пилето ли беше,кво беше А относно момичето, което пусна ThE_UfO, ако живее зад Ленинград - ми запознайте ме - хем ми е на близо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.