Lord_Gudo Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Ако я пренесем в жертвоприношение на сатаната и цялата я оплискаме в собствената й кръв мое да замяса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Абе Gudo, да не си обърнал резбата? Кво не и харесваш на момичето? Сладурана е, има и сексапил. Хубави очи и устни- с черна коса е репач. Пак си пил Пък и като гледам си под влиянието на неприятна "музика" :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Meн също не ма кефи!Изпраскала някви позьорски снимки и вече голямата красавица.Да се беше снимала по естествено тогава бих могъл да е оценя добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 аре ве, не ви кефи ай да ви падне пък да видим няма ли д аима шпор мен ме кефи Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 To ako чаках някоя от снимка да ми падне до ся девствен щях да си остана.......Пък и закво да я чакам като си имам приятелка и мога да си шпор постоянно а не да има лъс на снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 18, 2007 Share Posted January 18, 2007 Meн също не ма кефи!Изпраскала някви позьорски снимки и вече голямата красавица.Да се беше снимала по естествено тогава бих могъл да е оценя добре. остава само да се снима на релси като останалите 248327489237 отчаяни от живота тийнове Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiot^ Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 re6ih i az da se vklu4a v temata. Spored men i trite sa si dosta dobri( Pozdravi na __smirnoff__ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Първата ми е приятелка..да не сте казали нищо лошо за нея А иначе тази е сладка :) __smirnoff__ мен ли питаш че не разбрах..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Mafiot^ браво! Точно попадение. Първата и третата снимка мммммм познаваш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SaDeR^ Posted January 19, 2007 Share Posted January 19, 2007 Ето и от мен едни сладурани Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 за сега от всички най ми харесва моето си предложение според мене за сега то води във всичките класации : http://www.arenabg.com/miss.php?action=d&userid=1117 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 хм там пише, че е от СФ пък злобил каза, че я познава, май май някой лъже Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Никой от Пловдив не познава хора от София. Това е всеизвестен факт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 последната ми е съученичка , по точно бивша израснали сме заедно и до 6ти клас бяхме заедно след което аз се преместих от изгрев и сега се виждаме само чат пат , казва се ваня иначе ето ви още едно предложение : Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Аз имам един съученик от 1 до 4 клас, с който се виждам чат-пат. Живее в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 виж, че и името е различно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krank Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Троп Иначе за Ваня и аз съм виждал кви ли не регистрации с нейните снимки. Включително и че е от Враца Тази най ми допада. "Фаворитката" на zlobil а и на много от вас никак ама никак не ме радва.Половината от снимките в тази тема са на тийнчета на тема"ах каква съм мръсница".Иначе има и доста добри попадения ама явно сега се касират само девойчетата които са се накурвили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
^SaDeR^ Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Eст че те , едва ли някоя задръстенячка ще го направи Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Има и свестни и хубави момичета, които не е длъжно да са се снимали по цици или прашки, да са си цопнали 1 кило грим и да се пулят във всякакви възможни пози и физиономии за да "стават" .За справка - виж снимката над моя пост. Sader, тия 3-те дето си ги цопнал ( с донякъде изключение на 3-тата) изобщо не моат да минат за секси. Първата мяса на кобила, втората на пилон. Кво им е сексито от одеве се чудя. Дайте си направим тема "Най-хубавото курве в Пловдив" - телефон и снимка (задължителни) A и всеки ще се хвали по колко пъти я е минал Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Е тва е идея.Тъкмо ще видим дали няма някой да разпознае приятелката си Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AcnuPuH4o Posted January 20, 2007 Share Posted January 20, 2007 това 1 мойте предложения Пловдивчанка е Здравейте на всички знам че е малко старичка но нямам по нови в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
People = Shit Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Тая е на 14 и е пълна к*рва ... знам я Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 На 14 к*рва? Къде?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 Тая е на 14 и е пълна к*рва ... знам я Супер! Дай боже всеки му. От мен Вики, Плевен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.