Jump to content
BulForum.com

най-секси бг момиче

Recommended Posts

• Replies 508
  • Created
  • Last Reply

Изчистих мненияти без снимки в темата. Надявам се да няма недоволни. Мненията не са изтрити. Преместени са извън темата.

R_a_p_t_o_R said:
Приятелката ми

Представяте ли си какво ще стане, ако кажа някоя друга хахахахах

Приятелката ти или сестра и? Ама то, всъщност е все едно:) Нали са близначки... :P

И за да не съм съвсем офтопик, нещо от времето, когато киснех доста в IRC...

lessexf163py1.th.jpg

Злобил, тия двечките последните нещо греди ми се струват. Нали за най-секси момиче беше темата, а не за най-голо БГ момиче снимано с личен фотоапарат.

zlobil said:
е и на мен не са ми по вкуса ама кво да се прави :wacko:

ето ти едно предложение специално за тебе ;)

gallery_1517_99_21369.jpg

Мерси. :D по принцип си падам по чернокоси, но и тази няма да я върна. тя българка ли е изобщо? и ако да.. от Пловдив ли е? На колко години е? Познаваш ли я :)

на 1 приятел братовчедка му май от стара загора , за годините не съм много сигурен

и айде нали си мой човек ето ти и една чернокоса

gallery_1517_99_10029.jpg

zlobil said:
е и на мен не са ми по вкуса ама кво да се прави :wacko:

ето ти едно предложение специално за тебе ;)

gallery_1517_99_21369.jpg

еех...защо не съм прашка на това дупе :P

Ando Lomen said:
[off]

Тази случайно да е (била) с nick malkata_glezla или нещо от сорта? Софиянка, 16-17г.?

[/off]

Neznam kakva e bila ama e ne6to neveroiatno zlobil poznava6 li e ?

:angry1 така ли бе професоре я виж в на кой папката в play.evrocom.net са момичетата който поствам тука , флоодер застрелян , не я познавам тая дори и не твърдя такова нещо която си я познавам си казвам не претендирам да се изтъкна че познавам повече момичета от някой си , а пък и ти си може би последния човек на земята който искам да впечатля с нещо и между другото случайно да прочете че мнения без снимка са излишни :angry1 :angry1

edit : абсолютно всички снимки които съм постнал в темата съм сигурен че са българки , затова моля без постове като на индивида по-горе :angry:

edit2: за да не е ПОРЕДНИЯТ ФЛООД ето ви една БЪЛГАРКА

gallery_1517_99_15028.jpg

zlobil said:
хайде сега сте вие покажете вашата фаворитка без значение дали сте я изровили от флирче или другите там саитове за запознаства .....

zlobil said:
edit : абсолютно всички снимки които съм постнал в темата съм сигурен че са българки , затова моля без постове като на индивида по-горе :angry:

Пич айде стига си се ерчил на всеки, който напише нещо. Не може да си сигурен 100% за ВСИЧКО след като една не си снимал ти. И да не се надцакваме със снимки отпреди много години като някои от последните ти, защото имам 2.5 ГБ снимки на БГ момичета от разни чатове, сайтове за запознанства и др. Не смятам че е нужно обаче да си играя да ги слагам - повечето може би са видяни. Старай се да слагаш нови неща (гледам имаш потенциал) - старите са известни.

ЕДИТ: Една персонална молба - разкарай тая грозна потна свиня в червено от главния пост - разваля красотата на момичето отдолу най-малко

не се "ерча" на всеки ама тоя ме изнерви , снимките са от там където каза но са от МОЯТА пак повтарям моята папка просто там се качват наи-лесно и понеже ни се явява нещо като локален се зареждат много по-бързо никога не съм казвал че познавам всичките момичета по-горе из странизите някои ги познавам наистина без значение дали ви се вярва или не , молбата ти е изпълнена "свинята" вече я няма :P

gallery_1517_99_6221.jpg

и още една моя позната - Николета Лозанова , момичето спечелило playmate на playboy

снимките са от флиртчето просто нямам други нейни но николета я познавам от много години ( от едно село сме )

932294.jpg

932293.jpg

наистина е голяма сладурана но в момента в това и състояние няма нищо общо с действителностаа , жалко че нямам снимки на които още не е изцяло руса да видите каква е разликата на мене лично тогава повече ми харесваше и за пореден път се убеждавам че грима и прическите които правят на "знаменитостите" ги променят до неузнаваемост :wacko:

zlobil said:
наистина е голяма сладурана но в момента в това и състояние няма нищо общо с действителностаа , жалко че нямам снимки на които още не е изцяло руса да видите каква е разликата на мене лично тогава повече ми харесваше и за пореден път се убеждавам че грима и прическите които правят на "знаменитостите" ги променят до неузнаваемост :wacko:

Aз също я познавам, но за разлика от теб имам нейни снимки отпреди 2 години :)

HPIM0715.JPG

Ще ми пратиш ли акаунта и във флиртчето на PM ако обичаш :)

Еми реших и аз да пиша в тая тема...

Ето и моето предложение на най-красиво БГ момиче :)

Малко тряа да цъкате с мишката за да го видите но...

Т'ва е сайта!!!Като влезете цъквате на топ модели и давате жени след което долу ви излизат 3 точки вие натискате 2-рата и гледате за Лучия Стефанова!!! Спрях се на това момиче защото се отличава от другите с пищтна фигура и страхотен интелект...Т'ва го казвам не за друго...не се хваля но я познавам лично :lol: :D Тя ми е брачедка :D Много красиво и много умно момиче... ;)

Е?

zlobil said:
@KyPo снимка нещо не видях..... :sayjin

@асд първата ми хареса

ето едно предложение :

нищо кои знае кво ама поне е българско

gallery_3387_6_3614.jpg

тая как я бива :love

gallery_3387_6_119127.jpg

КЪде ги намери е ебати :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...